Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Ali zamislite da vam neko nadje to sto ste pisale...Mocno oruzje...:-)
Jok, ne mora da bude.
Javno publikujem ono što mislim i osećam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zamislite da vam neko nadje to sto ste pisale...Mocno oruzje...:-)

ma da ali je zamandaljeno u dubini moje brlozne sobeAli zamislite da vam neko nadje to sto ste pisale...Mocno oruzje...:-)

ma da ali je zamandaljeno u dubini moje brlozne sobe
a i mogu samo roditelji da nadju,mislim ostali ne dobijaju priliku da mi kopaju po sobi...a oni ako nadju sta me briga,ionako vecinu stvari znaju...kao i vecina ljudi koja mi ulazi u sobu uostalom...tako da i ne bi bas mogli da je upotrebe protiv mene : )
ovo mi je poznato...Jeste. Meni nisam problem bila ja, straha je bilo i još ga ima, već okolina koja ne može da shvati da nema stare mene. Zato sam neke ljude morale da ostavim u prošlosti, da me ne ometaju.
Ovako kad citam..kao da svi imaju bezbroj rezova u zivotu..da li je moguce da ljudi toliko beze od stvarnosti..koliko puta je moguce krenuti iznova.!
Bas iz tog razloga..ne stojim u mestu ni u vezi..uvek treba biti svoj..cvrsto stajati na zemlji..
Babykate kaze nesto gadno nije valjalo..kako to ranije neko ne vidi..vec ulazi dublje u takve ''bezizlazne'' situacije..gde previse zavisi od partnera..pa onda price..voditi..posvetiti vise racuna sebi..vracati se prijateljima..porodici..
Ovako kad citam..kao da svi imaju bezbroj rezova u zivotu..da li je moguce da ljudi toliko beze od stvarnosti..koliko puta je moguce krenuti iznova.!

Када сам први пут правила један велики рез у животу, месец и по дана сам имала температуру 37 са 2...
Из перспективе каснијих проблема и каснијих резова, данас ми то изгледа смешно....![]()
To sam vec cini mi se rekao..ne pamtim da sam ikada imao takav problem..da vracam film unazad i razmisljam da li sam negde pogresio ili nesto mogao uraditi drugacije..razumem te..i cini mi se da je obicno takvo stanje vezano za emocije..koje se izgleda tesko kontrolisu..ali neke 'radikalne' promene koje ljudi cine..bas zvuce banalno i smesno.Nije stvar u tome što ti opisuješ. Ja nikada nisam ulazila u situacije gde previše zavisim od bilo koga, posvećivala sam sebi dovoljno vremena, nekad i previše, radila sam u životu sve što sam htela, kad sam htela, i kako sam htela.
I uvek čvrsto stajala na zemlji.
Ali način na koji je moj mozak funkcionisao jednostavno nije bio ispravan.
A pošto sam prilično samouvereno smatrala da sam uvek u pravu, nikad nisam pomislila da mi ne prija to što jesam, već sam polazila od toga da mi ne prija to što je oko mene.
I onda sam surovo odjebavala sve što se ne uklopi u moj šablon, sve što mi smeta, sve što me nervira, itd.
Ali uvek nailaze nove situacije, i ja po pravilu ne znam da ih prihvatim, nego i dalje guram kao magarac po svom. I uvek isti ishod.
A onda dođe klik.
I onda staneš sam pred sebe, i vidiš da si u problemu.
I onda nastaje mali pakao u kojem moraš mnogo da se preispituješ, ali objektivno, što je nekim ljudima poput mene izuzetno teško.
Jer ego je jedna jako zajebana stvar.
Ne verujem da sam preterano jasna, ali u ovom trenutku i ne mogu biti jasnija.
Moraš da se spustiš duboko u sebe, tamo gde nikad pre nisi bio, i da nađeš koren svoje greške. I tu ti niko ne može pomoći, osim sebe samog.
Upravo ovoga svestan..sto pre skapiramo..bolje za nasИз перспективе каснијих проблема и каснијих резова, данас ми то изгледа смешно....![]()

Polako, ima vremena...To sam vec cini mi se rekao..ne pamtim da sam ikada imao takav problem..da vracam film unazad i razmisljam da li sam negde pogresio ili nesto mogao uraditi drugacije..
O da, veoma jasnaA onda dođe klik.
I onda staneš sam pred sebe, i vidiš da si u problemu.
I onda nastaje mali pakao u kojem moraš mnogo da se preispituješ, ali objektivno, što je nekim ljudima poput mene izuzetno teško.
Jer ego je jedna jako zajebana stvar.
Ne verujem da sam preterano jasna, ....
Stvarnost nije staticna, pa onda mi bezimo od nje ili je prihvatamo. Stvarnost je nesto sto delimicno VODIMO SAMI svojim postupcima, a takodje i svojim odnosom prema onome sto se dogadja nasom voljom ili protiv nje.Ovako kad citam..kao da svi imaju bezbroj rezova u zivotu..da li je moguce da ljudi toliko beze od stvarnosti.
rece covek koji visi na forumu.Ovako kad citam..kao da svi imaju bezbroj rezova u zivotu..da li je moguce da ljudi toliko beze od stvarnosti..koliko puta je moguce krenuti iznova.!
E bre srce..posao je u pitanju..ovo je cisto zgubidan..cekam sunce i nema me.rece covek koji visi na forumu.
naravno da beze. na razne nacine.