Da li startovati zauzetu devojku?

Najvise se grozim ovih komentara "smeska se, znaci da flertuje". Doslo je vreme da zena vise ne sme biti ni ljubazna ni kulturna jer ce to neki pacenik protumaciti kao flert. A generalno vecina tako misli, cim zena uradi nesto, bilo sta, sto je ljubazno, bilo kakav gest dobre volje, bilo kakav osmeh, bilo kakva usluga, podelila sendvic sa kolegom koji je zaboravio rucak, to je odma flert i poziv na nesto. Ako je namrgodjena, nadrndana, skroz rezervisana, onda je ili nedojebana ili ne sme da dise od ljubomornog muza. Nikada ugoditi uglavnom

Koliko je neetički startovati zauzetu devojku (devojka ima dečka ali nije udata) koja daje neke signale flerta, tipa smeška se prilikom razgovora?
pa zivo bice se smeska pobogu radi normalne konveryacije neces valjda da ti se beci u lice...
proveri ti prvo da li je to zaista flert i signali....

ako jeste ona ona ne cini nista eticki jer to cini pored svog partnera, pa sto bi ti gledao na etiku...ali prvo proveri jer kad si ti u pitanju zakljucak je sigurno neutemeljen...

Koliko je neetički startovati zauzetu devojku (devojka ima dečka ali nije udata) koja daje neke signale flerta, tipa smeška se prilikom razgovora?
Veoma neetički. Svaka veza je bitna. Samo pođeš od sebe, da li bi voleo da tvoju devojku neko startuje, i sve je rečeno. Naravno, to je najviše do nje,kako će ona da reaguje. Vaspitanje, moral, karakter. Ako je labilna, onda ti takva osoba ne treba. Smatram da svaku vezu treba poštovati, u suprotnom si skot neotesani. A brak? To neću ni da komentarišem. Za brak se seče glava.

Veoma neetički. Svaka veza je bitna. Samo pođeš od sebe, da li bi voleo da tvoju devojku neko startuje, i sve je rečeno. Naravno, to je najviše do nje,kako će ona da reaguje. Vaspitanje, moral, karakter. Ako je labilna, onda ti takva osoba ne treba. Smatram da svaku vezu treba poštovati, u suprotnom si skot neotesani. A brak? To neću ni da komentarišem. Za brak se seče glava.
Tako je. Zene u vezi, a kamoli udate(to i ne treba komentarisati), nikada mi nisu privlacile paznju. Za mene je udata, ili u vezi, zena uvek bila u rangu muskarca, nesto sto me ne zanima, ne privlaci, niti razmisljam o tome. Mozes naravno reci da neko izgleda dobro, svi imamo oci, ali to je sve. Fasciniram se ljudima koji se petljaju u brakove i tako lako ih rasturaju, a onda jos i opravdaju sve to "Pa ta veza je svakako bila klimava, da nije bila/bio sa mnom nasao bi se neko drugi".

Poslednja izmena:
Nisam expert za žene !

Ali poznajem jednu ženu koja namerno flertuje skoro sa svima osim baš ako je neko jako star ili ružan itd. Flertuje čak i sa ženama. Sve u cilju da ostavi pozitivan utisak i da joj se dive kako ima super energiju. Mislim to mi je sama rekla.

Tako dakle, postoje ljudi koji vole da budu voljeni, poriv nije što im se neko posebno dopada već da potvrde svoju vrednost. I žene i muškarci

Tako je. Zene u vezi, a kamoli udate(to i ne treba komentarisati), nikada mi nisu privlacile paznju. Za mene je udata, ili u vezi, zena uvek bila u rangu muskarca, nesto sto me ne zanima, ne privlaci, niti razmisljam o tome. Mozes naravno reci da neko izgleda dobro, svi imamo oci, ali to je sve. Fasciniram se ljudima koji se petljaju u brakove i tako lako ih rasturaju, a onda jos i opravdaju sve to "Pa ta veza je svakako bila klimava, da nije bilo/bio sa mnom nasao bi se neko drugi".
Takve osobe su za moj pojam, onaj najveći talog, sa dna nekog kanalizacionog sistema. Bez imalo morala i poštovanja. To su bitange.

Tako je. Zene u vezi, a kamoli udate(to i ne treba komentarisati), nikada mi nisu privlacile paznju. Za mene je udata, ili u vezi, zena uvek bila u rangu muskarca, nesto sto me ne zanima, ne privlaci, niti razmisljam o tome. Mozes naravno reci da neko izgleda dobro, svi imamo oci, ali to je sve. Fasciniram se ljudima koji se petljaju u brakove i tako lako ih rasturaju, a onda jos i opravdaju sve to "Pa ta veza je svakako bila klimava, da nije bilo/bio sa mnom nasao bi se neko drugi".
Bravo za komentar.

Ми тако мислимо, сваки пут кад нам се нека девојка насмеши, да флертује са нама, да јој се свиђамо, да оће да се је.бемо...

...па после причамо екипи...

"...еј, замало што је нисам је.бо!!!"

Tako je. Zene u vezi, a kamoli udate(to i ne treba komentarisati), nikada mi nisu privlacile paznju. Za mene je udata, ili u vezi, zena uvek bila u rangu muskarca, nesto sto me ne zanima, ne privlaci, niti razmisljam o tome. Mozes naravno reci da neko izgleda dobro, svi imamo oci, ali to je sve. Fasciniram se ljudima koji se petljaju u brakove i tako lako ih rasturaju, a onda jos i opravdaju sve to "Pa ta veza je svakako bila klimava, da nije bila/bio sa mnom nasao bi se neko drugi".
Devojka u vezi je ipak devojka. Za udate se apsolutno slažem. Neka se venčavaju kad se toliko vole.

Back