Frederick_
Elita
- Poruka
- 19.154
vama iz Beograda je sve manipulacija a narod dolje sto prezivljava to vas boli patka za to a?
Zajhebano dole, 2 plate, ne placaju porez ni konumalije, passat B7 je prosecan auto.....stvarno se jedva prezivljava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vama iz Beograda je sve manipulacija a narod dolje sto prezivljava to vas boli patka za to a?

to je možda na severu.. južno od Ibra je situacija drugačijaZajhebano dole, 2 plate, ne placaju porez ni konumalije, passat B7 je prosecan auto.....stvarno se jedva prezivljava![]()
to je možda na severu.. južno od Ibra je situacija drugačija
Normalno da nema. Tu se sad tvrdi pazar i nešto opasno muti i petlja.i opet ....
nije valjda da sam vam svima na ignore jbt
u gajbu piva po volji da od "rata" nema nista ... okviran datum do isteka opklade , tj. tacan datum
01. mart 2023. ni r od rata.
Ima li ko da se javno opkladi ?

ovi južno od Ibra su raštrkani na više lokacija..
njih je Srbija izdala odavno,otpisala..

cicijeeeeeee .... alo provokatoriiiiiii
za krompira gajba piva nema jel ...
ok
![]()
Ako se nekad vidimo - pijes celo vece na moj racun![]()
sudija je kristofer hil, a kurti se pravi da je veverica i glumi iznenađenostZANIMA ME KO JE SUDIJA KOJI JE PUSTIO PANTIĆA Evo kako je reagovao Kurti nakon nove mere bivšem policajcu
https://www.novosti.rs/vesti/politi...tm_campaign=push-date-2022-12-28-vest-1186686
Nemoj da pogineš. Forum će biti tužan.Ja sam uvek spreman.
Ja sam uvek spreman.
Nešto si pomiješao. Hrvatska nije bila članica NATO-a prije 20 godina.Da razvalili smo vas na Kosarama i Pastriku
A bili tamo britanski SAS, Americke zelene beretke, francuska Legija Stranaca, Al Kaida, OVK, regularna vojska Albanije
... smo vam se NATO nacisticke naprcali.
Vojno niste uspeli da udjete i pored premoci u avijaciji i tehnici.
Nema veze što su u NATO-u, on bi branio samo SAD i nikog drugog.Crna Gora i Makedonija su u NATO-u, dakle tu ništa.
BiH i Srbija su destabilizirane po defaultu. To je u tim državama prirodno stanje i to se još dugo neće promijeniti.