- Poruka
- 35
Pa Nato je iza predsednika Kurtijabrt ako zatreba tu sam.. nisam sisa pa da bežim.. ipak mislim da je naša vojska dovoljno jaka da rasturi te pacove dole
Seti se kako si 1999. plakao: "Što me napadoste, čelična ptico. Zašto?"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Nato je iza predsednika Kurtijabrt ako zatreba tu sam.. nisam sisa pa da bežim.. ipak mislim da je naša vojska dovoljno jaka da rasturi te pacove dole
Znači ipak tuđim kurcem.brt ako zatreba tu sam.. nisam sisa pa da bežim.. ipak mislim da je naša vojska dovoljno jaka da rasturi te pacove dole
1. Bečka ili 1. Minhenska udarna brigada. Jedna od te dvije.Pretpostavljam da si u šumama u okolini Raške, čekaš signal da kreneš u akciju? Ili bi samo tuđim kurcem da gloginje mlatiš?
Bežaće ili je već tamo?1. Bečka ili 1. Minhenska udarna brigada. Jedna od te dvije.
Koji ti je VES?brt ako zatreba tu sam.. nisam sisa pa da bežim.. ipak mislim da je naša vojska dovoljno jaka da rasturi te pacove dole
Sigurno je tamo.Bežaće ili je već tamo?
Šta se ti mujago brineš za nas? Pa očekivati je da svi izginemo na Kosovu, a?1. Bečka ili 1. Minhenska udarna brigada. Jedna od te dvije.
Kusali smo mi to po NATO standardu 99-te...
Trafoi, piralen...
"Posle jučerašnjeg bombardovanja postrojenja EPS-a u blizini Niša, Lazarevca i Požarevca, NATO avijacija je gađala i najveće razvodno postrojenje i trafo-stanicu u termoelektrani "Nikola Tesla A" u Obrenovcu."
https://www.rts.rs/page/stories/sr/...j--gadjana-najveca-trafostanica-u-tent-u.html
Doduše, tada se to nije smatralo ratnim zločinom, jer je u pitanju bila humanitrana intervencija, ali danas je, eto, civilizovani svet uznapredovao...![]()
Ne brinem se. Nego je vrijeme da se ruski pijuni izbace iz EvropeŠta se ti mujago brineš za nas? Pa očekivati je da svi izginemo na Kosovu, a?
Ne brinem se. Nego je vrijeme da se ruski pijuni izbace iz Evrope
S jednom razlikom, Ameri su bili pametni pa su vam prvo poskidali trafostanice, a glupi Rusi utrčali pješice ko budale, pa kad su shvatili da od toga nema ništa onda su počeli rokati trafostanice
Zamisli da je Amer bio glup kao Rus![]()
Ne na Srbe kao narod. Mislim na ruske pijune. Mogu vam za početak pokloniti I izetbegoviće I ekipa, jer su i oni dio tog tala.Misliš na Srbe? Oli nas ti, dibiduse, izbacit, ili ćeš mudro čekati da to neko odradi?![]()
Ne na Srbe kao narod. Mislim na ruske pijune. Mogu vam za početak pokloniti I izetbegoviće I ekipa, jer su i oni dio tog tala.
Šta god, nego mi sad nije više jasno dal je gađanje trafoa ratni zločin, ili nije?
Jedan tvoj sUsjed veli da jeste, ako gađaš trafo zimi, a nije kad gađaš leti.
Ti veliš da to zavisi kad gađaš, dal na početku, ili se setiš kasnije...
Bošnjani dobri misle da jeste kad to rade Rusi, a nije kad se trafoi gađaju Srbima, pošto je Srbima sve ispravno i dozvoljeno raditi, i Allahu milo.
Stvarno sam u nedoumici.
Nije da mi je bitno, nego onako pričamo...
Većinom ti je ovako: šta god ti uradio neprijatelju to je dobro, opravdano i bogougodno, šta god on napravio tebi to je genocid i ratni zločin![]()
Jel ti stvarno mislis da u Srbiji ima danas toliko ludaka da bi isli da ratuju na Kosovu ?Uplašila se drugosrbijanska momčad da ne bude poslata da ratuje na Kosovo. Ne plašite se, Srbija nikada nije u rat slala devojčice.
Jel ti stvarno mislis da u Srbiji ima danas toliko ludaka da bi isli da ratuju na Kosovu ?
Što imaš mislit? Lijepo se prijavi u izvidnicu i sam provjeri koliko su Albanci jaki/slabi!brt ako zatreba tu sam.. nisam sisa pa da bežim.. ipak mislim da je naša vojska dovoljno jaka da rasturi te pacove dole
Crna Gora i Makedonija su u NATO-u, dakle tu ništa.Samo da se zna i da ne bude zabune više, rat na Kosovu će destabilizovati i sve države u okruženju, BiH, Crnu Goru, Srbiju, Makedoniju itd.
Haos kakav se teško može predvidjeti a glupi konjušari su samo izvršioci koje je gazda osedlao.
Mediji od prije 20 godina pokazuju da je tada bio razvaljen netko drugi.voleo bih da se zarati na Kosovu.. da razvalimo te Šiptare tamo dole..mnogo su počeli da talasaju..zaboravili su neke stvari od pre 20 godina..treba ih malo podsetiti
Neka ih, ba, da ti ima Precednik se s kim igrati, to su mu jarani.Njih, molim te, zadrži. I Mileta sa njima.