Optimus Prime
Buduća legenda
- Poruka
- 31.526
Наша војска је по тиктоку.
A to odaje položaje.Наша војска је по тиктоку.
Hteo sam da kažem kako se sve u vezi naše vojske videti na žalost.A to odaje položaje.
И Вљоса Османи криви Русију! Ви другосрбијанци сте болесно опседнути Русијом. Свака друга реч вам је "Русија". Није Русија наоружала овог албанског терористу који је пуцао на српску омладину, већ су то учиниле САД!Rat ako pocne bice zasluzna Rusija.Svasta je dos ada Vucic potpisao siptarima i dao a sad odjednom nevidjen problem tablice i zbog tablica se krece u rat.Daj bre!!! Na celo BIA stavili ruskog coveka, dole na KiM ruski ljudi dizu barikade itd itd.
Baci pogled na to ko te podržava, a AV bi odavno izumro da ti ne baksuziraš.Bezbednjaci kažu da je ruskom narodu stalo da zapale Kosovo
Bilo bi dobro da je tako (pošto je svaka nesreća za SNS moja sreća)
Naprotiv, da ste svi 4.4.2022. prihvatili moj savet i glasali Đilasa, sad bi Vuchler imao 0 glasovaBaci pogled na to ko te podržava, a AV bi odavno izumro da ti ne baksuziraš.
Nisam glasao više od 10 godina a ti si svojom propagandom samo postigla da se AV ne vidi kraj, i opet ja kriv.Naprotiv, da ste svi 4.4.2022. prihvatili moj savet i glasali Đilasa, sad bi Vuchler imao 0 glasova
I šta očekuješ od svog Đilasa? Da privatizuješ neku krupniju firmicu u svoj jaguarski džep? Lako je tebi, čim Đilas donese potrebne glasiće AV u zamenu za ministarstvo finansija i beogradsku kasu na upravu ti promeniš nick i teraš dalje.Naprotiv, da ste svi 4.4.2022. prihvatili moj savet i glasali Đilasa, sad bi Vuchler imao 0 glasova