Da li Srbija ulazi u novi rat?

Ljudi na barikadama su nešto uspeli da dobiju. Sad samo Vučić sve da preuzme na sebe
dobili su

tacka dva , pantic, nedeljkovic i ostali uhapseni pusteni
tacka tri, niko sa barikada nece biti uhapsen niti optuzivan
tacka cetri, snage kosova nece dolaziti u sever mitrovice bez dozvole kfora i srpskih vlasti na severu mitrovice

elem, sav ovaj CIRKUS je nastao zbog TABLICA , sto je tacka JEDAN , ona se ne pominje sto znaci bice kako kaze albanska strana

u prevodu, ja vam nesto nametnem, vi se bunite a posle se hvalisate kako ste ispostovali da ne budete gonjeni jer ste se pobunili a to sto moja nametnuta odluka ostaje, nikom nista bitno je da ste vi pobedili jel...

dobili su

tacka dva , pantic, nedeljkovic i ostali uhapseni pusteni
tacka tri, niko sa barikada nece biti uhapsen niti optuzivan
tacka cetri, snage kosova nece dolaziti u sever mitrovice bez dozvole kfora i srpskih vlasti na severu mitrovice

elem, sav ovaj CIRKUS je nastao zbog TABLICA , sto je tacka JEDAN , ona se ne pominje sto znaci bice kako kaze albanska strana

u prevodu, ja vam nesto nametnem, vi se bunite a posle se hvalisate kako ste ispostovali da ne budete gonjeni jer ste se pobunili a to sto moja nametnuta odluka ostaje, nikom nista bitno je da ste vi pobedili jel...
☝️
Nesretnici bi najradije da rat proglase pobedom

ovo što radi vučić je gore od zadruge pravi rijaliti..jedan dan se sprema za rat,drugi dan je najveći mirotvorac...a nikako da kaže da ga amerikanci držali na prevaspitanju da mu pokažu gde zeka pije vodu pa on u međuvremenu omekne..sve je ovo smešno što on radi....biće na vlasti dok ispunjava naloge prvenstveno zapadu

'Naš cilj mora da bude da čuvamo mir'

Predsednik Vučić je rekao da razume da naši ljudi nikada neće biti zadovoljni, dok ne budu znali da žive u Srbiji, ali da naš cilj mora da bude da čuvamo mir.
"Ako uspemo bilo šta da dogovorimo večeras, ovde ću da pozdravim više od 2.500 vojnika i policajaca, uglavnom specijalaca, koji su u jednoj kasarni danima i nedeljama. I da im se zahvalim što su bili spremni. Ali je mislim da naš cilj mora da bude da čuvamo mir. Ja znam da naši ljudi nikada neće biti zadovoljni, dok ne budu znali da žive u Srbiji, a ne u nekoj drugoj državi. To je suština, i ja to znam", rekao je Vučić.
On je istakao da je i sinoć i danas slušao primedbe naših ljudi, ali kada pita šta da se radi, onda dobija drugačije odgovore.
"Znate kada imate odgovornost, onda morate tako i da razmišljate", naglasio je predsednik.

Back