Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.426
Ljudi na barikadama su nešto uspeli da dobiju. Sad samo Vučić sve da preuzme na sebecuj da l' je bilo, mi pobedili bre
sutra svi u Pristinu na proslavu dana pobede
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi na barikadama su nešto uspeli da dobiju. Sad samo Vučić sve da preuzme na sebecuj da l' je bilo, mi pobedili bre
sutra svi u Pristinu na proslavu dana pobede
dobili suLjudi na barikadama su nešto uspeli da dobiju. Sad samo Vučić sve da preuzme na sebe
Cim je od patrijarha dobio blagoslov , ne znam sta je cudnoSad javise Vucic pobedio,Srbija pobedila, Vucic se junacki borio.Boze,Boze sta mi to radis?![]()
Директор Канцеларије за Шио ми га Ђура, патетично блебетало.Petković: "Velika pobeda srpskog naroda"; "Vučić zamolio da se Srbi povuku sa barikada" VIDEO
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković obratio se javnosti povodom situacije na Kosovu i Metohiji. Izvor :B92
Nisam video ni jednog protivnika baje (sem svog strica) koj nije bio kvazielitistički prdopuderaš
Pa kazeeee
dobili su
tacka dva , pantic, nedeljkovic i ostali uhapseni pusteni
tacka tri, niko sa barikada nece biti uhapsen niti optuzivan
tacka cetri, snage kosova nece dolaziti u sever mitrovice bez dozvole kfora i srpskih vlasti na severu mitrovice
elem, sav ovaj CIRKUS je nastao zbog TABLICA , sto je tacka JEDAN , ona se ne pominje sto znaci bice kako kaze albanska strana
u prevodu, ja vam nesto nametnem, vi se bunite a posle se hvalisate kako ste ispostovali da ne budete gonjeni jer ste se pobunili a to sto moja nametnuta odluka ostaje, nikom nista bitno je da ste vi pobedili jel...
Tebi je pobeda da ponovo bude rat na prostorima. Meni je pobeda da puštaju na slobodu hapšene Srbe i prihvataju uslove koje su ljudi na barikadama postaviliRazocaran sam.... Zabica je bila u pravu
Vucic naredio da se sklone barikade i to predstavlja kao pobjedu
A mozda je to takticki potez da prodju nasi tenkovi?![]()
Zabica je uvek u pravuRazocaran sam.... Zabica je bila u pravu
Osim što uzrok zbog kojih je krenuo cirkus, TABLICE, ostaje na snazi po volji kurtija...Tebi je pobeda da ponovo bude rat na prostorima. Meni je pobeda da puštaju na slobodu hapšene Srbe i prihvataju uslove koje su ljudi na barikadama postavili
Veliki pozdrav za PantićaRaduj se Srbijo Pantic stigo kuci.Vucic opet pobedio.![]()
Videćemo, barikade su još uvek na mestuOsim što uzrok zbog kojih je krenuo cirkus, TABLICE, ostaje na snazi po volji kurtija...
Stigao u kucni pritvor sta ga sutra ceka o tome gledajte na Pinku.Veliki pozdrav za Pantića
Mogu i na RTSu ili na N1Stigao u kucni pritvor sta ga sutra ceka o tome gledajte na Pinku.
Sto se mene tice možeš i da odapnes...Mogu i na RTSu ili na N1