dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.089
Ne mogu se svi povući. Ti ne razumiješ da ni ti ne bi bio siguran.Ako imas nekoga od rodbine u Srbiji- Bosni, povuci ga u NL na sigurno dok je vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu se svi povući. Ti ne razumiješ da ni ti ne bi bio siguran.Ako imas nekoga od rodbine u Srbiji- Bosni, povuci ga u NL na sigurno dok je vreme
On je siguran. U Luksemburgu. Gde je blizu kazana.Ne mogu se svi povući. Ti ne razumiješ da ni ti ne bi bio siguran.
Znaš što kažu o mišljenju? E pa toliko vrijedi tvoje po tom pitanju.Nema veze što su u NATO-u, on bi branio samo SAD i nikog drugog.

Ne mogu se svi povući. Ti ne razumiješ da ni ti ne bi bio siguran.
Da ih spasem od čega? Od vas zločinaca?Mozes povuci one koji su ti bliski. Pomozi im da se snadu NL. Spasi ih. Do tebe je
Nemačka vlada zahteva
Zvanični Berlin poručuje da "ilegalne barikade koje su podigli kosovski Srbi moraju biti uklonjene što je pre moguće", a od Kosova traži da prihvati primenu ranije dogovorenog u vezi sa Zajednicom srpskih opština, prenosi Dojče vele. "Nemačka vlada je veoma zabrinuta zbog najnovijih tenzija na severu Kosova. Od Srbije se očekuje konstruktivan pristup i Beogradu je to preneto", rekao je portparol Ministarstva spoljnih poslova u sredu u Berlinu, a prenosi nemačka agencija DPA. Kako se dodaje, "nacionalistička retorika, kakvu smo poslednjih nedelja čuli iz Srbije, potpuno je neprihvatljiva". "Pojačano vojno prisustvo u blizini srpske granice sa Kosovom takođe šalje pogrešan signal. Nemačka vlada zato zahteva da ilegalne barikade koje su podigli kosovski Srbi moraju biti uklonjene što je pre moguće",
Njemačka opet bilda vojsku. Uskoro će postati najjača vojna sila u Europi. Zar to nije krasno?
Od watnih wazawanja što bi rekao ŠešeljDa ih spasem od čega? Od vas zločinaca?
Mi smo njega halalili, nema potrebe za vraćanjem...Bez brige, i on teži đedovini, pa ćemo vam ga poslati...![]()
Znaš šta je najžalosnije? Mnogi zaista i misle da su bili u sukobu sa NATO-om...Vi niste bili u sukobu, to je bio bukkake.
Patetičan pokušaj vrijeđanja. Nisam član nijedne stranke i ne vjerujem u parlamentarnu demokratiju. Ovo što sam napisao je milšljenje više geopolitičara, u pravu su kad kažu da niko neće rizikovati razaranje Njujorka zarad nekog sela u Rumuniji.U pravu si. To nije samo tvoje mišljenje. Isto tvoje mišljenje dijele s tobom tvoji pajadaši iz tvoje birtije, pardon, stranačke središnjice.
I naravno, tko bi više znao o konjušarstvu od vas višestoljetnih turskih konjušara koji ne znaju što je čast i ponos, jer da znaju, ne bi na čelu osmanskih vojski napadali kršćane zajedno s Osmanlijama.

Ide da skloni barikade koje je sam postavio.Sad javise Vucic pobedio,Srbija pobedila, Vucic se junacki borio.Boze,Boze sta mi to radis?![]()
cuj da l' je bilo, mi pobedili breИ јел било рата? Сви нешто паничили без разлога опет

Nemačka je NEBITNA za bilo šta i ne pita se ništa u Evropi i šire. Dokazao Severni tok.Nemačka vlada zahteva
Zvanični Berlin poručuje da "ilegalne barikade koje su podigli kosovski Srbi moraju biti uklonjene što je pre moguće", a od Kosova traži da prihvati primenu ranije dogovorenog u vezi sa Zajednicom srpskih opština, prenosi Dojče vele. "Nemačka vlada je veoma zabrinuta zbog najnovijih tenzija na severu Kosova. Od Srbije se očekuje konstruktivan pristup i Beogradu je to preneto", rekao je portparol Ministarstva spoljnih poslova u sredu u Berlinu, a prenosi nemačka agencija DPA. Kako se dodaje, "nacionalistička retorika, kakvu smo poslednjih nedelja čuli iz Srbije, potpuno je neprihvatljiva". "Pojačano vojno prisustvo u blizini srpske granice sa Kosovom takođe šalje pogrešan signal. Nemačka vlada zato zahteva da ilegalne barikade koje su podigli kosovski Srbi moraju biti uklonjene što je pre moguće",