- Poruka
- 98.702
ne pamtim ljude sa malim i ostecenim alatkama, sorryjesi citala moje teme o krivom penisu i fimozi? jel to? Jesi citala moju temu manji mi je od njenog bivseg?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne pamtim ljude sa malim i ostecenim alatkama, sorryjesi citala moje teme o krivom penisu i fimozi? jel to? Jesi citala moju temu manji mi je od njenog bivseg?
Pa šta da radi kada ovi prozapadljaci vole muškarce...evo komšije, svakom se (muškarcu) sa klona nabacuje.ti za mene nego sta
jesam li ti simpatican, jesi citala moje teme o krivom penisu i fimozi? jel to? Jesi citala moju temu manji mi je od njenog bivseg?
elitni odredi zapali grad je provokacija?
hoces dick pick u inbox?ne pamtim ljude sa malim i ostecenim alatkama, sorry
Pa UN bi spržio svake uljezeNije stvarno za salu vise - stvarno smo na ivici rata . Ozbiljan sam.
Sad sve zavisi dal ce Kurti da izda naredjenje da ROSU napadne oruzano Srbe na barikadama.
On preti da hoce...
Ako se to desi, nasi upadaju dole i to ti je rat.
ma bezi bre, iskrivljeni crvici nisu ni za pphoces dick pick u inbox?
jel to?
vidis da zaba trolujeSestre Srpkinje, braćo Srbi...(i ti Džegi isto)...ovakva kriza, a vi se bavite krivim kurčevima...![]()
izvini ali to je realan problem a ne ovo zamlacivanje sirokih narodnih masaSestre Srpkinje, braćo Srbi...(i ti Džegi isto)...ovakva kriza, a vi se bavite krivim kurčevima...![]()
vidis da zaba troluje
zakacila se na mene
banovala me pre par dana
i sad hoce opet da napravim gresku u koracima da me banuje
a ja samo postujem srpske i cetnicke pjesme
a ona brani hrvate po forumu od mene
hvala tebraNe daj se isprovocirati. Mir nema alternativu.
izvini ali to je realan problem a ne ovo zamlacivanje sirokih narodnih masa![]()
Pa kad si faktorvidis da zaba troluje
zakacila se na mene
banovala me pre par dana
i sad hoce opet da napravim gresku u koracima da me banuje
a ja samo postujem srpske i cetnicke pjesme
a ona brani hrvate po forumu od mene
tako su rekli i meni na toj temiKako kome...
pa neEvo jedna za zabu
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa ja sam djeticma mani me tih djetica
znam, zato ti i kazempa ja sam djetic))))))))))))))))))))
pa volis li nas djetice?znam, zato ti i kazem