Отварач мозга
Aktivan član
- Poruka
- 1.585
"Ovde ste nasli da se igrate!!!"Javlja mi se da će uskoro da dođe šumar da poćera sve napolje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Ovde ste nasli da se igrate!!!"Javlja mi se da će uskoro da dođe šumar da poćera sve napolje...
a ti? jesi li ti spreman?Sa nase strane makar 50.000 spremno ovamo a sa siptarsko natovske videcemo
Al da je spremno sve za rat jeste to odmah da ti kazem.
Ima i dobrovoljaca iz Republike Srpske i Madjarske.
Madjari se bore na nasoj strani.
Ja sam na liniji fronta buducoj
Sve sto valja od nase vojske je vec ovamo duze od mesec i po dana.
72 specijalna, 63 padobranska, artiljerija, pvo itd....
a ti? jesi li ti spreman?
pusti dobrovoljce iz Srpske u Ugarske, gde ste tu vi, domicilni?
па извештавај нам мало
evo i Daca je spreman, sad mogu mirno da spavamJa sam uvek spreman.
mda, sad kad se ni vama vise ne dize opet bi da ratujemo...povraticuDovoljno sam vam rekao vise ne bi valjalo al ovo je najozbiljnija situacija za rat od 1999te po mom misljenju.
Sad ja ne znam sta ce biti od svega , al da je sve spremno za rat jeste.
Ko ja 99,zato sada kazem,ako,ihrajte se,al nemojte preko uliceJa sam uvek spreman.
jok nego cemo da pricamo sta bi ON hteovi pricajte sta hocete
Sto posto sin mu ode ako zagrmi.A mozda i on.I ko onda da kaze necu u rat.evo i Daca je spreman, sad mogu mirno da spavam
![]()
Nije sine,ovo je teska manipulacijanije ovo zajebancija... pa vi pricajte sta hocete
Ne, Tihi je u pravu, rat samo što nije počeo.Nije sine,ovo je teska manipulacija
Dovoljno sam vam rekao vise ne bi valjalo al ovo je najozbiljnija situacija za rat od 1999te po mom misljenju.
Sad ja ne znam sta ce biti od svega , al da je sve spremno za rat jeste.
vama iz Beograda je sve manipulacija a narod dolje sto prezivljava to vas boli patka za to a?
Sto posto sin mu ode ako zagrmi.A mozda i on.I ko onda da kaze necu u rat.
Cim mi zavrsis sa "A",znam te ko si.Idi,pomozi im,spasi srbijuvama iz Beograda je sve manipulacija a narod dolje sto prezivljava to vas boli patka za to a?
a narod odozdo sto 20 godina sedi kuci i prima platu to nistavama iz Beograda je sve manipulacija a narod dolje sto prezivljava to vas boli patka za to a?
ja sam iz Crne Gore i ako bude trebalo ici cu da pomognem svojoj braci SrbimaCim mi zavrsis sa "A",znam te ko si.Idi,pomozi im,spasi srbiju
Pa da je pametan u bec.Posto nije ode na prvu liniju fronta.u Bec, da![]()
ovako su pricali i za Ukrajinu ma kaki putin bre da napadne ukrajinu
ma nema od toga nista
a onda kad je putin udario
bila je ova faca
![]()