Da li Srbija treba da postane republika u Ruskoj Federaciji?

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Srbija treba da postane republika u Ruskoj Federaciji?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a što bih zbog ovdašnje vlasti i državne birokratije išao rusiju?

čovek treba da se snadje, da je potreban drugima i zaradjivaće gde god da je. a kad se snadje što da ide tamo gde mora ponovo da uči snalaženje. :(

mogao bih decu poslati zbog škole. to bi imalo smisla. em je bolje obrazovanje em ne može da se desi da im profesori rade ovo što kod nas.
Zato što smatraš da je u Rusiji sve bolje nego u Srbiji..da se tamo beru zlatne jabuke sa grane da je bolje škplstvo..
Eto ti razlog da odeš i živiš u Rusiji..zbog dece da steknu bolje obrazlovanje ..Svi kojima Srbija nije dobra treba da odu u Rusiju

Zato što smatraš da je u Rusiji sve bolje nego u Srbiji..da se tamo beru zlatne jabuke sa grane da je bolje škplstvo..
pa rekao sam ti da je bolje školstvo . verovatno najbolje na svetu.

ali je i mnogo šta bolje. prosto velika zemlja koja može bez ikoga. sve ima svoje a u mnogo čemu je vodeća. pravi izazov za nekoga ko hoće da bude vrhunski u struci. recimo ko voli fiziku ili astronautiku ili mašinstvo...

poslednjih par decenija su sistematski otklanjali slabosti tako da ne znam u čemu je to srbija bolja od njih.
Eto ti razlog da odeš i živiš u Rusiji..zbog dece da steknu bolje obrazlovanje ..Svi kojima Srbija nije dobra treba da odu u Rusiju
već sam ti rekao da je svaka je država dobra ako se snadješ i trebaš drugima. a najdraža je ona gde je rod tvoj.

isto tako škola ako naučiš da učiš sam i voliš je. medjutim nisu sva deca takva i mnogi trebaju pomoć. ne možeš ni postati pijanista sam ili biti akademski slikar sam,npr.

ja i da odem u rusiju to neće umanjiti odgovornost prosvetnih radnika za ovo što su uradili srpskoj deci i svojoj struci.

Poslednja izmena:

Back