bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 25.131
Da daju imena po zenama, to bi bilo moje imeZnam, ti bi više voleo da bude Mira Marković ili Josip Broz Tito, ali Ameri ne daju nazive nosačima po ženama i komunistima..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da daju imena po zenama, to bi bilo moje imeZnam, ti bi više voleo da bude Mira Marković ili Josip Broz Tito, ali Ameri ne daju nazive nosačima po ženama i komunistima..![]()
Da daju imena po zenama, to bi bilo moje ime![]()
Tu im ništa ne zamijeram.Ne treba ništa ispravljat.Daš nosaču ime po ženi,pa potone,i povuče posadu sa sobom na dno.Jadranka?
Može..
Sramota je da bastion demokratije to radi svojim ženskim građankama, to da predložimo da se ispravi.
Nije nosač ribarski čamac,pa ako potone nikom ništa.Sima uvek ima crni scenario za svaki slucaj![]()
I ti si neki patriotaIlon Mask bi napravio fabriku El.automobila sa 20.000 zaposlenih u Loznici.
Samo da mu predočimo kapacitet Jadarita i Litijuma koji posedujemo.
To bi bila BDP teška artiljerija.
Tesla.
Ma sudbina, kažem.
Litijum patriotaI ti si neki patriota![]()
Litijum patriota![]()
A zdravlje ljudi ?Patriota na baterije..
Pa mora od nečega da se živi.
Onda da legalizujemo marihuanu i zasadimo je duž Vojvodine i Pomoravlja pa izvozimo u Kaliforniju bez carine.
Sta moze biti zdravije od domace marihuane obogacene litijumomA zdravlje ljudi ?
Pečat je u centrali,nije kod mene.Vrlo dobra ideja. Sad ce Sima da udari pecat![]()
Bombarduju me sa svih strana.Eno Hrvati su se uzjogunili na temi RSK.Moram da vidim šta su pametnog napisali.Pa marihuana je lek.
Litijum menja naftu i benzin.
Onda da legalizujemo mušku prostituciju?
Ulica crveno-plavo-belih fenjera gde bi se Srbende sa maljavim grudima prikazivale, a Amerikanke dolazile da nas probaju i ubacuju nam dolare u tangice.
Naravno da ti nisu poverili pecat, i ja svasta pomisljamPečat je u centrali,nije kod mene.![]()
Nisi jedina.Naravno da ti nisu poverili pecat, i ja svasta pomisljam![]()
Da ponudimo Trampu?
![]()
Sano zamislite mogućnosti.
Neograničene su.
Da je anketa ovde problem gde bi nam kraj bioZasti i ova anketa nije javna,kao ona sa Rusijom?
Zasti i ova anketa nije javna,kao ona sa Rusijom?
Ne znam sta je problem,krenula sam od ankete.Da je anketa ovde problem gde bi nam kraj bio![]()
Da. Lose postavljenaNe znam sta je problem,krenula sam od ankete.