maybell
Poznat
- Poruka
- 9.146
Izrael ima nameru da pravi veliki Izrael da se prosire po Eufrata, a da li Iran treba da proglasi kapitulaciju to samo oni znaju kakvom snagom raspolazu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene nije iznenadilo da cujem takve gluposti.Mene je zaprepastilo kad sam saznao da su Si ĐiPing i Viktor Orban jevreji
Nemoj da siris defitizam medju postenim svetom na ovij planeti.Šta vredi Iranu sto je štancao projektile u tri smjene
Da li smatraš da amerika neće uskociti u ovaj rat ? Da neće izraelu ustupiti jače, bolje ubitacno oružje?
Tu narod gubi živote
Svi mi znamo kako su stranci donosili mir i spasavali irak i Libiju od rezima, stvorili pepeo i bedu
Mene nije iznenadilo da cujem takve gluposti.
Da li bi mogao da nam posaljes link za takve tvrdnje?
Thank you
Шта подразумеваш под капитулацијом и зашто би Иран требало да је прогласи? Пред САД или пред Израелом?Prema državnim medijima, ajatolah Ali Hamnei je rekao da se Iran nikada neće predati, upozoravajući SAD da ne ulaze u rat.
Prema rečima američkog predsednika Trampa, Iran je u međuvremenu predložio pregovore u Vašingtonu, ali je „veoma kasno za razgovore“.
Prema novinskoj agenciji AP, preostale internet veze u Iranu su se srušile u sredu popodne.
—————-
Da li Iran treba da proglasi kapitulaciju ?
Trump je pre vremena napustio G7, neki portali tvrde da amerika punktualno sprema napad na Iran jer samo amerika ima oružje koje može da uništi podzemne bunkere u kojima se pravi atomska
Vidim da se kroz medije provlači reč "kapitulacija" ali to uopšte nije krajnji cilj sukoba.
Jedino što je blizu tome je da je Tramp rekao kako Iran treba da potpuno odustane od nuklearnog programa (na engleskom to zvuči kao potpuna predaja)
Da se vrnem na osnove
Mene zanima:
1.Zašto Srbi vole religiju koja im je 400god jada zadala?
2.Šta su to Jevreji loše učinili Srbima?
Шта подразумеваш под капитулацијом и зашто би Иран требало да је прогласи? Пред САД или пред Израелом?
Iranski dronovi koje koriste Rusi su smece, sad ih koristi i Iran i vrh su.
Takvi su vrh da ni jedan ne dođe do cilja u Izraelu.Iranski dronovi koje koriste Rusi su smece, sad ih koristi i Iran i vrh su.
Tako kazu
Po ukrajini padaju non stop, za izrael nek bacaju i kamenje sto se mene ticeTakvi su vrh da ni jedan ne dođe do cilja u Izraelu.
Ma, da. Jevrej je stariji, i od amebe. Ma, ko im bre j.b. mater? Zabole me ona stvar, ko će koga, i ko koga, može i sme da rodi. Nebitne stvari u životu. Poenta je, da se ta država, spusti na zemlju, jer su umislili, da su povukli Boga za, m.da.Da,
Jevreji vladaju svetomj
Jevreja može da rodi samo jevrejka
Nije bitno ko je otac
Kada bi znali ko je sve od svetskih lidera jevrej digla bi vam se kosa na glavi
PS: Sve ovo u Ukrajini su organiozovali oni.
Po "uputstvima" nemalčkog kancelara Oto fon Bizmarka
PPS: "Žutu kuću" u Albaniji gde su srbima i crnogorcima
(najćeššće zarobljernim civilima, ženama, pa i deci,
Vadjeni organi,kao i transoport i prodaju istih po EU su vodilli oni
Poenta je, da se ta država, spusti na zemlju, jer su umislili, da su povukli Boga za, m.da.
Kojim nama?Kad ce to vama da se desi? Krajnje vrijeme
A sta ako Iran nema za cilj atomsku bombu, nego nuklearnu energiju izucavaju iz drugih pobuda kako i godinama govore, sto jos vise plasi Ameriku i Izrael?Иран јесте близу тога да произведе нуклеарно оружје, али га нема у свом арсеналу. Очекивано би било да амерички удари буду усмерени ка потпуној неутрализацији иранског нуклеарног програма и то ће се сигурно урадити са пуном снагом.
Procene strucnjaka su da su sad na oko 700 komada, od toga moraju da ostave bar 200-250 u nekoj rezervi za krajnji slucaj. Neverovatno mi da su se upustali u razvlacenje pregovora o ogranicenju nuklearnog oruzja a da nisu ubrzali proizvodnju raketa jer se znalo da ce ih Izrael napasti kad predju neku tacku u razvoju atomskog oruzja.Sve manje raketa šalju. Bilo je 200, pa 70, onda 20 a sad je oko 5 komada.![]()
Iran ima konstantnu raketnu proizvodnju od 1980, i ovo da su ostali na 700 je opet patka kao sa Rusijom, da nemaju vise nicega i brzo ce da puknu.Procene strucnjaka su da su sad na oko 700 komada, od toga moraju da ostave bar 200-250 u nekoj rezervi za krajnji slucaj. Neverovatno mi da su se upustali u razvlacenje pregovora o ogranicenju nuklearnog oruzja a da nisu ubrzali proizvodnju raketa jer se znalo da ce ih Izrael napasti kad predju neku tacku u razvoju atomskog oruzja.
Verovatno u sklopu svega je i akcija Hamasa od pretprosle godine i upadom u Izrael, znalo se da ce se Izrael okrenuti neutralisanju Hamasa i ratom u Gazi te dobiti godinu-dve da se nastavi uzurbanim radom na obogacivanju uranijuma. Hajde sto je Iran zrtvovao Hamas i Palestince iz Gaze, ionako nisu njihov narod, Arapi su a ne Persijanci te cilj sticanja nukleranog oruzja za Iran je mnogo veci nego ceo palestinski narod ali meni nije jasno ludilo u glavama hamasovih vodja. Zrtvovali su svoj narod i zemlju za iranske ciljeve, po principu "nema beze sto ce nas da istrebe ali ce posle neko da istrebi i nase istrebljivace". Mrznja na Bliskom istoku je ogromna, bas ogromna.