Da li Iran treba da proglasi kapitulaciju?

Da li Iran treba da proglasi kapitulaciju ?

• Da

glasova: 10 28,6%
  • Ne

glasova: 25 71,4%

• Ukupno glasova
    35
Šta vredi Iranu sto je štancao projektile u tri smjene

Da li smatraš da amerika neće uskociti u ovaj rat ? Da neće izraelu ustupiti jače, bolje ubitacno oružje?

Tu narod gubi živote

Svi mi znamo kako su stranci donosili mir i spasavali irak i Libiju od rezima, stvorili pepeo i bedu
Nemoj da siris defitizam medju postenim svetom na ovij planeti.
Superiorni nisu oni koji imaju moc, superiorni su oni koji poseduju dobrotu i plemenitost.
Potvrda toga su Izrael i Iran.

Prema državnim medijima, ajatolah Ali Hamnei je rekao da se Iran nikada neće predati, upozoravajući SAD da ne ulaze u rat.

Prema rečima američkog predsednika Trampa, Iran je u međuvremenu predložio pregovore u Vašingtonu, ali je „veoma kasno za razgovore“.

Prema novinskoj agenciji AP, preostale internet veze u Iranu su se srušile u sredu popodne.

—————-

Da li Iran treba da proglasi kapitulaciju ?

Trump je pre vremena napustio G7, neki portali tvrde da amerika punktualno sprema napad na Iran jer samo amerika ima oružje koje može da uništi podzemne bunkere u kojima se pravi atomska
Шта подразумеваш под капитулацијом и зашто би Иран требало да је прогласи? Пред САД или пред Израелом?

Da,
Jevreji vladaju svetomj
Jevreja može da rodi samo jevrejka
Nije bitno ko je otac
Kada bi znali ko je sve od svetskih lidera jevrej digla bi vam se kosa na glavi

PS: Sve ovo u Ukrajini su organiozovali oni.
Po "uputstvima" nemalčkog kancelara Oto fon Bizmarka

PPS: "Žutu kuću" u Albaniji gde su srbima i crnogorcima
(najćeššće zarobljernim civilima, ženama, pa i deci,
Vadjeni organi,kao i transoport i prodaju istih po EU su vodilli oni
Ma, da. Jevrej je stariji, i od amebe. Ma, ko im bre j.b. mater? Zabole me ona stvar, ko će koga, i ko koga, može i sme da rodi. Nebitne stvari u životu. Poenta je, da se ta država, spusti na zemlju, jer su umislili, da su povukli Boga za, m.da.

Kazu ljudi, zadnjih 20 godina slusam, kako je Iran civilizacija, Persija je to covece, slomice zube na njima Amerikanci. Od njih ce ostati samo persijski tepih ako se amerikanci ukljuce, pa i Izrael sam im nanosi ogromnu stetu a zamislite jos da se ukljuce amerikanci otvoreno i zvanicno. To jest, nema sta da se zamislja, to cemo uskoro i da vidimo.

Иран јесте близу тога да произведе нуклеарно оружје, али га нема у свом арсеналу. Очекивано би било да амерички удари буду усмерени ка потпуној неутрализацији иранског нуклеарног програма и то ће се сигурно урадити са пуном снагом.
A sta ako Iran nema za cilj atomsku bombu, nego nuklearnu energiju izucavaju iz drugih pobuda kako i godinama govore, sto jos vise plasi Ameriku i Izrael?

Sve manje raketa šalju. Bilo je 200, pa 70, onda 20 a sad je oko 5 komada. :lol:
Procene strucnjaka su da su sad na oko 700 komada, od toga moraju da ostave bar 200-250 u nekoj rezervi za krajnji slucaj. Neverovatno mi da su se upustali u razvlacenje pregovora o ogranicenju nuklearnog oruzja a da nisu ubrzali proizvodnju raketa jer se znalo da ce ih Izrael napasti kad predju neku tacku u razvoju atomskog oruzja.

Verovatno u sklopu svega je i akcija Hamasa od pretprosle godine i upadom u Izrael, znalo se da ce se Izrael okrenuti neutralisanju Hamasa i ratom u Gazi te dobiti godinu-dve da se nastavi uzurbanim radom na obogacivanju uranijuma. Hajde sto je Iran zrtvovao Hamas i Palestince iz Gaze, ionako nisu njihov narod, Arapi su a ne Persijanci te cilj sticanja nukleranog oruzja za Iran je mnogo veci nego ceo palestinski narod ali meni nije jasno ludilo u glavama hamasovih vodja. Zrtvovali su svoj narod i zemlju za iranske ciljeve, po principu "nema beze sto ce nas da istrebe ali ce posle neko da istrebi i nase istrebljivace". Mrznja na Bliskom istoku je ogromna, bas ogromna.

Procene strucnjaka su da su sad na oko 700 komada, od toga moraju da ostave bar 200-250 u nekoj rezervi za krajnji slucaj. Neverovatno mi da su se upustali u razvlacenje pregovora o ogranicenju nuklearnog oruzja a da nisu ubrzali proizvodnju raketa jer se znalo da ce ih Izrael napasti kad predju neku tacku u razvoju atomskog oruzja.

Verovatno u sklopu svega je i akcija Hamasa od pretprosle godine i upadom u Izrael, znalo se da ce se Izrael okrenuti neutralisanju Hamasa i ratom u Gazi te dobiti godinu-dve da se nastavi uzurbanim radom na obogacivanju uranijuma. Hajde sto je Iran zrtvovao Hamas i Palestince iz Gaze, ionako nisu njihov narod, Arapi su a ne Persijanci te cilj sticanja nukleranog oruzja za Iran je mnogo veci nego ceo palestinski narod ali meni nije jasno ludilo u glavama hamasovih vodja. Zrtvovali su svoj narod i zemlju za iranske ciljeve, po principu "nema beze sto ce nas da istrebe ali ce posle neko da istrebi i nase istrebljivace". Mrznja na Bliskom istoku je ogromna, bas ogromna.
Iran ima konstantnu raketnu proizvodnju od 1980, i ovo da su ostali na 700 je opet patka kao sa Rusijom, da nemaju vise nicega i brzo ce da puknu.

Back