buudala
Stara legenda
- Poruka
- 81.383
Srbija treba da bude monarhija.
UK Velika Srbija
UK Velika Srbija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima istine. Ali da znaš, kakvih sam se gnusoba, sve nagledao, vezanih, za istu tu Rusiju. Prosto, ne možeš, da veruješ, da je to ta država. Zapad, neću ni da komentarišem. Priča za sebe.Po cemu je Zapad poznat?
Po pederima,istopolnim brakovima,pedofilima,satanistima i svim vrstama izopacenosti i devijacija.
Svo zlo dolazi otuda.
I "rijalitiji" kultura i otudjenost nam dolazi sa Zapada.
Istok je mozda siromasniji,ali su daleko normalniji po mnogim pitanjima.
Ili ces reci da nije tako?
Navedi mi neki primjer duhovne gnusobe koji je kod nas dosao iz Rusije.Ima istine. Ali da znaš, kakvih sam se gnusoba, sve nagledao, vezanih, za istu tu Rusiju. Prosto, ne možeš, da veruješ, da je to ta država. Zapad, neću ni da komentarišem. Priča za sebe.
To se mogu sloziti.Ceo svet je u ku.cu.
Niko nije rekao da nema nikako..ali je doslo sa Zapada.Ako veruješ u to onda si naivna, misliš da na Istoku toga nema, da su bolji ljudi? Nisu, nemoj se zavaravati.
Nije reč, odakle je došlo, nego da, je prisutno, pa i ljigavije, nego na Zapadu. Eksplicitnih sadržaja, po netu, koliko hoćeš iz, te duhovne Rusije. Onda, nasilja, na ulici. Tamo je normalno, da lik izađe iz auta, i razbije ti, štanglom glavu. Većeg idiotizma, tog tipa, nigde u svetu ne videh. Zemlja alkosa. Tamo je normalno, da se masovno opijaju. Njima je votka, zaštitni znak. Baš su duhovni, u tri lepe. Ovo govorim o tom duhovnom istoku, koji pominješ. Zapad je odavno prezupčio, u mnogim stđvarima, tako, da njega neću komentarisati.Navedi mi neki primjer duhovne gnusobe koji je kod nas dosao iz Rusije.
Islamska "duhovnost" i treba da nestane.Duhovnosti, još jedino ima, a i to je počelo da opada, u nekim arapskim zemljama, i delimično, na srednjem istoku. Sve ostalo je. Naravno, negde više, a negde manje prisutno.
Dobro, nećemo sad zadirati u elemente religioznosti, reč je, i o mentalitetu naroda i nacija. Sticajem okolnosti, kod njih to i dalje nekako opstaje. Možda, kod nekih i verovanje utiče.Na primer, imamo jednu Tursku, koja je ipak sekularna, i u njoj, svašta može da se vidi. Ili, Emirati, horor. A, muslimanske države. Zato sam i naveo pojedine države, da još imaju taj stepen svesti. Naravno, nećemo zanemariti, i zaostalost u napretku, tih država. Sa druge strane zapadne hrišćanske zemlje, su platile, sve to, cenom tehnološkog napretka Negde dobijaš, a negde gubiš. Mi se još, nekako držimo, bar površno, ali smo poprilično zaglibili.Islamska "duhovnost" i treba da nestane.
pa iz kijevsle rusije smo došli. taj prostor od lužičke srbije zaključno sa zapadnom ukrajinom.Ni slucajno, posle svih ratovanja za svoju nezavisnost od 1166. nemanjičke države do danas Srbija je samostalna i tako treba da ostane
kakvi robovi. nije to okupacija. srbija bi bila uredjena država sa nestranačkom skupštinom.Bolesna je i sama pomisao da treba da budemo neciji robovi i pod necijom vlašcu
Koji moji ?pa iz kijevsle rusije smo došli. taj prostor od lužičke srbije zaključno sa zapadnom ukrajinom.
jezik na zapadu ukrajine je nešto izmedju poljskog i srpskog. brzo govore kao dalmatinci.
od severne braće isekli su nas madjari. a i oni imaju više slovenske krvi od finske.
kakvi robovi. nije to okupacija. srbija bi bila uredjena država sa nestranačkom skupštinom.
u velikoj državi ne bi krali i prodavali sve što imamo kao ovi tvoji. a bili bi zaštićeni od ujka sema i soroša.
prosto mali više nemaju nikakve šanse.
pa ovi svi do sada. sve lopurde i prevarandi.Koji moji ?
a što bih zbog ovdašnje vlasti i državne birokratije išao rusiju?Kada je vec tako dobro i lepo u majcici Rusiji ti možeš vec sada da odeš i živiš u Rusiji ..niko ti ne brani ali,svi su jaki na rečima ..na delu niko
nema toga više. transformisali su se. sada je valjda FSB. možda ima više nivoa.U nsustini, srpski ljubitelji Putina i zasluzuju da im drustvom vladaju ti KGB agenti.
Mislim da to psihicko stanje treba da dobije neki svoj poseban naziv, npr. Obzerverov poremecaj.Najbolji su mi oni koji bi da nas kolektivno strpaju u Rusiju, a sami su zbrisali u Ameriku ili neku drugu zapadnu državu.
nisi ti bio u Moskvi ili Pekingu samo cu to recivolim Rusiju...volim i Ameriku,,,za srpsku radniclu klasu, najbolji je Bec...nije lose, a blizu smo domovini
nisa bio, tacno je to...kada imas para, svuda je lepo...ipak, vise volim suncane krajevenisi ti bio u Moskvi ili Pekingu samo cu to reci
jug Kinenisa bio, tacno je to...kada imas para, svuda je lepo...ipak, vise volim suncane krajeve