PA8
Poznat
- Poruka
- 8.848
Ja mislim da bi to bila izdaja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je li rusofobe a oklen tebi uopste ovakva ideja ?Ja mislim da bi to bila izdaja.
Problem je samo sto mi vec jesmo multikolonija svih navedenih.ma najbolje da istovremeno postanemo republika u Ruskoj federaciji, autonomna oblast u NR Kini, država članica u SAD i EU...mislim kad mogu ljudi da imaju dvojno državljanstvo mogu i države da se učlane u mnogo država odjednom...![]()
Naravno. Naš ustav ne predviđa takvu mogućnost, a i suludo je. Samo treba to javiti Profitiju.Ja mislim da bi to bila izdaja.
Da smo kolonija navedenih ne bi odavde išli u Moskvu da se klanjaju Putinu.Problem je samo sto mi vec jesmo multikolonija svih navedenih.
menjaćemo ustav na sledećem plenumu.Naravno. Naš ustav ne predviđa takvu mogućnost, a i suludo je. Samo treba to javiti Profitiju.
Srbija do TokijaNikako.
Rusija treba da postane republika u Srpskoj Federaciji.
Srbija do Tokijana istok
i do Milvokija na zapad
Ko kaže .Naravno. Naš ustav ne predviđa takvu mogućnost, a i suludo je. Samo treba to javiti Profitiju.
... , a, posle idemo na mars.!?menjaćemo ustav na sledećem plenumu.
Ja mislim da bi to bila izdaja.
da. ruta ide od novog sada preko strazbura i meseca.... , a, posle idemo na mars.!?
Треб јвити и студентима, да ми никад нећемо псотаоти део Европске Унуије, и да нема потребе да се тужакају тамо. Све што треба да се раши, треба да се реши овде.Da smo kolonija navedenih ne bi odavde išli u Moskvu da se klanjaju Putinu.
Русија би могла да одигра кључну улогу у ослобађању Косова и Метохије, и да западно европске војске истера са те територије. У стваи, осим заштите Себије од њених непријтеља, то јест запада, нема других предности. Али зар је то мало?I da graničimo, sa rusima, ni u ludilu. Generalno, i bez toga, ali stvarno bi bila besmislica. Nikakve poente, ni koristi. Realno. Pa nama, EU daje i kapom i šakom, a od Rusije, nikad ništa. Ovo je, otprilike isto, kao da si pitao, da li Rumunija, treba, da se pripoji Italiji? Mada je Italija, mama za Rusiju.