hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.152
hm oni nose oružje a kod nas se razoružalo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo Sunce
Zato ga i zovem, ali nece da dodjebolje nemoj, Amerika propada
Udaljeni od Amerike, ali ti imas resenje.Od Dervanove Srbije ili od Amerike?
Trampu bi smo mi bili odlična alataka za duboku penetraciju mrskoj mu Evropi od pozadi (plus Orban i Fico) a nama bi to poslužilo da poravnamo istorijske nepravde i ponovo bi smo se spojili sa Lužičkim Srbima.
Samo pogledati mapu..
Samo slabašna Češka nas deli.
Možda tako sad na prvi pogled izgleda perverzno, ali radio sam na brzinu.
Zar Amerika nema 52 države ?Da ponudimo Trampu?
![]()
Sano zamislite mogućnosti.
Neograničene su.
Mogu samo da nas ograde nekom zicom sa strujnim kolom, to mi deluje logicnijeKad bi Srbija postala američka država,prvo što bi se trebalo napravit je napravit Srbiju ponovo velikom.![]()
Ti zaboravljaš da mi kao američka država diktiramo pravila,i tumačimo šta je demokratija.Jednostavno pozvat naše komšije,i reć im do koje linije se moraju povuć.Mogu samo da nas ograde nekom zicom sa strujnim kolom, to mi deluje logicnije![]()
againMake Serbia great again.![]()
Zar Amerika nema 52 države ?
Da.Idea je još bolja od učlanjenja Srbije u NATO.Zamišljam face Plenkovića,Kurtija i baznijan muslimana kad bi se to desilo.![]()
Kako su nemci postali kolonijalni šef? Prvo su morali da predju iz slovena u germane, ubijajući veći deo stanovništva i u nastavku rata imaju svoje kolonije kojima upravljaju za interes anglosaksonaca...Ne vidim kako bi smo drugačije mogli da malo mi postanemo kolonijalni šef nekome…
I idu prema Tihom okeanu.Samo zamislite scenu kako nosači aviona "Car Dušan" i "Kralj Petar" krstare mediteranom i uplovljavaju u Jadran.
Ne mogu zamislit scenu da nosač aviona nosi naziv kralj Petar.Samo zamislite scenu kako nosači aviona "Car Dušan" i "Kralj Petar" krstare mediteranom i uplovljavaju u Jadran.
A i ti Simo bi svasta da mozesNe mogu zamislit scenu da nosač aviona nosi naziv kralj Petar.
Ima i boljih naziva.A i ti Simo bi svasta da mozes![]()
Ima i boljih naziva.![]()
Zašto se jedan nosač aviona ne bi zvao po meni.Zar nisam zaslužio ?Vidis kolko je sve danas fejk![]()
Sad, kad si ispisan kao pravi pravcati SrbinZašto se jedan nosač aviona ne bi zvao po meni.Zar nisam zaslužio ?![]()