Da li Rusija treba da svrgne svoj režim zarad mira?

Da li Rusija treba da svrgne svoj diktatorski režim zarad mira?

• Ukupno glasova
    32
Rusija je okupirala delove Gruzije i Ukrajine, ne vidi se da su spremni da prekinu s tom praksom, a javno su iznosili i planove za napad na druge države.
Oni se bore samo za opstanak svog rezima i vernih mu oligarha i svima je jasno da bi rat stao kada bi doslo do promene ali niko ne izlazi u javnost sa tom idejom. Verovatno i zato što su sve koji su se javno usprotivili ratu pobili ili strpali u gulage.

Šta možemo da očekujemo ako bude svrgnut režim u Moskvi? Da li bi doslo do momentalnog prekida vatre uz postepeno obnavljanje ekonomskih odnosa sa drugim zemljama?
Zasmejo si me umalo se nisam udavio ruskim čokoladicama :lol:

1000003624.jpg

250 dinara pola kilograma toga nema u americi :mrgreen:

Evo i liste nekih naroda po genetskoj sličnosti sa Srbima:

Makedonija 96%
Grčka 66%
Mađarska 65%
Ukrajina 62%
Rumunija 61%
Litvanija 57%
Bugarska 53%
Poljska 52%
Italija 51%
Maroko 48%
Tunis 43%
Turska 42%

Rusija 32%

5 veka turska
1 vek bugarska
Hvala Bogu,dva zavetna naroda,braca Makedonci i Grci,a ne varvari i bogohulnici sa zapada.

Da, ali onda bi se NATO opet sirio i opet bi doslo do ugrozenosti njhovih granica, medjunarodnih ugovora.

Mi u to ne treba da se mesamo, niti da takve stvari raspravljamo. Nije to na nama, nije ni lepo, cak ni ovde na forumu.

A utoliko vise sto narod u Rusiji voli svoju vlast, pa od toga ni prakticno nema nista.
Voleli su nekad i Nemci Hitlera, a NATO je odavno na granicama Rusije. Kako se niko od vas ne zapita zašto su sve te zemlje koje su bile u Varšavskom paktu pod Rusima pobegle od njih glavom bez obzira? Biće da ih oni ipak poznaju mnogo bolje nego mi ovde.

Voleli su nekad i Nemci Hitlera, a NATO je odavno na granicama Rusije. Kako se niko od vas ne zapita zašto su sve te zemlje koje su bile u Varšavskom paktu pod Rusima pobegle od njih glavom bez obzira? Biće da ih oni ipak poznaju mnogo bolje nego mi ovde.
Nlsu pobegle nego su okupirane posle raspada SSSR.To si vrapci na grani znaju,plus sto su sve te zemlje,nacisticka legla

Zbog novca su pobegli kod Amerikanaca. Kada "Misisipi presuši" pobeći će i od njih u nečije drugo naručje.

Rusija je okupirala delove Gruzije i Ukrajine, ne vidi se da su spremni da prekinu s tom praksom, a javno su iznosili i planove za napad na druge države.
Oni se bore samo za opstanak svog rezima i vernih mu oligarha i svima je jasno da bi rat stao kada bi doslo do promene ali niko ne izlazi u javnost sa tom idejom. Verovatno i zato što su sve koji su se javno usprotivili ratu pobili ili strpali u gulage.

Šta možemo da očekujemo ako bude svrgnut režim u Moskvi? Da li bi doslo do momentalnog prekida vatre uz postepeno obnavljanje ekonomskih odnosa sa drugim zemljama?
Paralela je u svetskom poretku, da li engleska i evropske monarhije treba da smene svoj režim? Zbog milijarde poklanih i ubijenih ljudi širom sveta? Ili to ne računaš kao engleski nacionalista da ne kažem grublju reč?

Back