- Poruka
- 122.409
a zasto si na temu stavio 18+?
jel ces da kacis neke svoje snimke?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zasto si na temu stavio 18+?
Krećeš od pogrešne teže - da mlad znači zdrav,Molim te ako nije problem da mi ukratko pojasnis zasto mladi zdravi ljudi koji se vole ne bi imali decu ?
Pretuzno mi zvuci kada ovo cujem jer da su tako nasi stari u "jos gora i grdja vremena" razmisljali da li bismo i mi bili ovde.
Hvala unapred na odgovoru
Krećeš od pogrešne teže - da mlad znači zdrav,
na žalost nisam takve sreće, dok sa druge strane moja partnerka nije mlada.
Objektivno gledano kroz nekoliko godina zdravlje će krenuti da mi se pogoršava, a i ne želim da prenosim lošu porodičnu genetiku dalje...
Sve ok, tako je kako je kod nas.Zao mi je sto sam radoznala maca.
Cuvajte se deco i volite ...
Svako dobro
Ne razumem samo sto pokazujete poznanicima?Povremeno se snimam sa partnerkom. Uglavnom su snimci za nas, nekada ih delimo sa krugom otvorenijih poznanika, a neke stvari gde smo neprepoznatljivi kačimo i online.
Ring Light + fon sa ok kamerom i to je to.
Nama je zabavno
Poznanici su nam u sličnom fazonu - egzibicionisti, kinksteri, bili smo zajedno na nudističkoj plaži na Adi, idemo na kink partije i sl. Tako da smo jedni druge već videli gole i sl.Ne razumem samo sto pokazujete poznanicima?
Zamisljam sebe u situaciji da mi poznanik pusti video njega i devojke
Zasto? Cemu?
Kapiram to, a i u praksi mislim da je kod većine nas na Balkanu tako nekako.Mogu ja sa svojim partnerom biti sta god
Al da lezim na plazi i razmenjujem snimke s rendom ljudima
I gledam sta oni rade sa svojim partnerom
Aj da je neko dostignuce pa i da pogledam
Okupimo se nekada u kućnoj varijanti i pustimo naše stvari preko flesha kao film, nema kopiranja sadržaja gde se vide face i sl. A online postujemo stvari koje su mahom bezobrazne ili koje mogu sa se svrstaju u ekstremni eroticizamKako to izgleda
Caoooo
Kako ste
Nismo se videli par dana
Dodji da ti pokazem kako smo se sinoc ******
То би било занимљиво за погледати.Nisam se snimala dok nisam počela sa mojim dragim.
Ima neku staru Sony kameru. Ranije smo češće snimali, a sada ređe.
Stavimo kameru na stativ...
Ma kao zanimljivo ali ništa naručito. Malo posle gledamo. Malo se smejemo.
Nisam nikome pokazivala. Moje prijateljice znaju da se snimamo ali im nisam pokazivala snimke. Verujem da i moj dragi nikome nije pokazivao.
pametno. Sto bi ti zavirivao u nas krevet i u tanjir?vidi ovako skraceno
sto se mene tice ti i tvoja zena mozete rekreativno da skacete i sa nadvoznjaka
potpuno si u pravune razumem sto da snimam ?
iebem brt i uzivam
ne zelim da budem kamerman i montazer i glumac i producent nego bacje
mislim da ti ljudi pate od nekih poremecaja i to zescih
to vazi samo za svalereNema bacje ako nema dokaza