Da li možete imati mlak odnos?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mnogo potcenjujete mogućnost nekoga da imitira vašu emociju i da se pravi kako je sve super da bi dobio/la ono što želi.

Mislim da je osnova svih životnih zajeba to što ljudi zaista veruju da oni sve znaju, osete, a onda ih neko prevesla kao plitak potok. Plejada psihopata i sociopata šeta među nama.
Tu je samo pitanje da li želim da znam. Možda mi fino da gledam kako se neko ubi da bi dobio šta želi. Pa se i prepustim tome. ali ne mogu da ne vidim razliku između toga da je nekome stalo do mene i da je nekome stalo do sebe pre svega. Mogu samo da žmurim na jedno ili dva oka.

Nije onako, radi te i ta osoba svakako. Samo nije ti svaki seks istog intenziteta, prosto ne može biti. Može biti seks sa tom osobom dobrog intenziteta, ali hoćeš sad da mi kažeš da je tebi svaki tip bio jakog intenziteta, nikad nisi imala nešto što je bilo ok, ali ne Tesla?
Dobro. Naravno. ali to što nije nešto kod mene se dešava samo jednom ili par puta i onda ne više. Tesla u glavi je nužno. Kada bi neko snimao možda bi izgledalo kao običan sex, ali u doživljaju to nije tako.

Tu je samo pitanje da li želim da znam. Možda mi fino da gledam kako se neko ubi da bi dobio šta želi. Pa se i prepustim tome. ali ne mogu da ne vidim razliku između toga da je nekome stalo do mene i da je nekome stalo do sebe pre svega. Mogu samo da žmurim na jedno ili dva oka.

Dobro. Naravno. ali to što nije nešto kod mene se dešava samo jednom ili par puta i onda ne više. Tesla u glavi je nužno. Kada bi neko snimao možda bi izgledalo kao običan sex, ali u doživljaju to nije tako.

Dobro, eto, ti si ljudski skener i kad te neko prevesla to je zato što si ti pustila da to bude tako, jer ti je simpatično... :D

Naravno, pa niko i ne želi odnose koji su bledunjavi za narednih 10 godina... Zašto bi neko sebe svesno stavio u kazamat. Pričam o tome da možeš imati i takve odnose, naleti nekad i neko takav. Nekad te neka/i i iznenadi, deluje ti na prvu kao da nije, a onda vidiš da puca... Nego, kako vidim ovde, ovde niko ne skida gaće ako nije Tesla.

Miiiiiiisim... :D

Verovatno oseti ali ako se i njoj priebalo tog dana a onaj njen nije u Bgd-u .....

Ostavljam takav sex manje strastvenim ljudima. Ili sam sa nekim 1 ili 0, nešto između je za ispljuvati.
Uostalom, zato sam često i bez partnera, ali to me ne interesuje. Ne mogu da radim stvari polovično.

Da se razumemo, može da bude neko s kim možda ne želim ni da se ljubim, nije uopšte materijal za momka i sl, ali mora da se primam na njega, da želim d ami radi to i to. Ali ono, eto seksala bih se pa daj ovog iako je onako.. to kao što gosn @Jugoslav Čvarak reče je za ispljunuti.

Ovo nema smisla uopste, malo sebe dizes u nebesa, kkao prvo nisi Seron Ston iz 90tih da muskarci seku vene za tobom, drugo ako muskarac hoce seks, hoce da prvenstveno zadovolji svoj nagon, ti si tu objekat, htela to ili ne.
Ioak je smisao seksa samo reprodrodilcija.
E sad ako pricamo o ljubavi i to, seks iz ljubavi je nesto drugo
Ne znam meni je sebicno to sto si napisala

Poslednja izmena:
Ostavljam takav sex manje strastvenim ljudima. Ili sam sa nekim 1 ili 0, nešto između je za ispljuvati.
Uostalom, zato sam često i bez partnera, ali to me ne interesuje. Ne mogu da radim stvari polovično.

Da se razumemo, može da bude neko s kim možda ne želim ni da se ljubim, nije uopšte materijal za momka i sl, ali mora da se primam na njega, da želim d ami radi to i to. Ali ono, eto seksala bih se pa daj ovog iako je onako.. to kao što gosn Čvarak reče je za ispljunuti.
Razumem te ali nemaju svi jednako uspostavljene kriterijume kod neizdrža.

neko može samo ako je extra motivisan a neko može bilo kako...
poštujem različitosti.

Pa naravno !
Imam neizdrž samo prema određenim osobama na koje se primim, ali ne prema sexu uopšte. Dešavalo se da godinama nemam sex i nije mi bilo ništa.
E sad
u vezi sexa samo iz sporta i razonode, teško da sam se ikada primila na taj model.
probala sam par puta ali nije mi išlo.
shvatila sam da sex može da bude vreo samo ako sam na neki način oduševljena muškarcem i povezana s njim na nivou na kome mogu da usijam situaciju
prvo u svojoj glavi ...a zatim da sinhronizujem pokrete da bih uživala što više i u sexu

zašto bi se inače upuštali u bilo kakav odnos a tek intiman odnos...ako nemamo namere da se provedemo kao da smo na rokenrol koncertu?

ja tako nekad na posao idem reda radi ali sex reda radi stvarno nikada nisam praktikovala.

E sad
u vezi sexa samo iz sporta i razonode, teško da sam se ikada primila na taj model.
shvatila sam da sex može da bude vreo samo ako sam na neki način oduševljena muškarcem i povezana s njim na nivou na kome mogu da usijam situaciju
prvo u svojoj glavi ...a zatim da sinhronizujem pokrete da bih uživala što više i u sexu

zašto bi se inače upuštali u bilo kakav odnos a tek intiman odnos...ako nemamo namere da se provedemo kao da smo na rokenrol koncertu?

ja tako nekad na posao idem reda radi ali sex rea radi stvarno nikada nisam praktikovala.
Ovo je zdravo razmisljamje, po meni. Posebno ako govorimo o odraslm osobama.
Pri tom sam ja mozda licemer, jer mislim da zena treba ovako da razmislja, a sasvim mi
je normalno da bi muskarac j ovu ili onu na prvu lootu jer ga je privukla dupeyom, nogama, facom, kako se obukla nebitno.
Pa makar imao i 60 godina.
E sad ako pricamo o mladim devojkama, njima je sve oprosteno, one se pronalaze jos 😅

E sad

ja tako nekad na posao idem reda radi ali sex reda radi stvarno nikada nisam praktikovala.

Držimo se onoga što nas čini srećnim. ako onog drugog nešto drugo čini srećnim - slobodno.
Ljudi naprosto vole različite stvari.

Bilo je mlakih odnosa i seksova, ali kako god okrenes, nisam mogla da istrajavam u tome. Jednostavno to osecanje da “nesto fali” nije bilo prihvatljivo.

Imam secanje na jednu mlaku vezu koja je prijala u svoje vreme, u tom trenutku, ima razloga za to. Posle jedne intenzivne koja razbuca srce, mlaka dodje kao melem. Dobro je mlako ponekad :) .

Ali svakako to nije odnos u kakavom bih ostajala dugo.

A ima i onog da nekada intenzivan odnos postane mlak. Neko vreme bih ostajala, dok ne postanem sigurna i dok ne skupim hrabrost da odem.

Back