Da li možete imati mlak odnos?

Zato što je naišla taj dan, oči moje, pa mi se slučajno pri*ebalo, a ona koju sam hteo mi u tom trenutku nije bila u Beogradu, npr? :)

Naročito verujem da većina forumaša ima toliko ponuda da ne znaju gde će pre, pa ako nije Teslin transformator oni to od*ebu kao avlijanera tuđeg koji traži hranu...
razumem ja tebe, ali što bi ona bila sa nekim kome se slučajno prijebalo dok ONA nije u Bgd ? :)
To zvuči kao ... khm :)

razumem ja tebe, ali što bi ona bila sa nekim kome se slučajno prijebalo dok ONA nije u Bgd ? :)
To zvuči kao ... khm :)

Zato što, miko moja, nema više tipova ni za leka. Ili je metiljavac ili mamin sin ili nosi uže farmerke od tebe, pa dok ih skineš zaboraviš da si mu pošla ka falusu.

Kad ti je poslednji put neko prišao na ulici? Kad ti je dao kompliment? Nemojte me za*ebavati.

A i nije da ona zna da je situacija takva, koliko god bio gad gadni, nisam nikad rekao nekoj dođi ti, ova mi nije tu trenutno koja mi je želja. :D

Zato što, miko moja, nema više tipova ni za leka. Ili je metiljavac ili mamin sin ili nosi uže farmerke od tebe, pa dok ih skineš zaboraviš da si mu pošla ka falusu.

Kad ti je poslednji put neko prišao na ulici? Kad ti je dao kompliment? Nemojte me za*ebavati.

A i nije da ona zna da je situacija takva, koliko god bio gad gadni, nisam nikad rekao nekoj dođi ti, ova mi nije tu trenutno koja mi je želja. :D

Pa mislim za tu vrstu odnosa ima i zauzetih ! :)

Kao da žena ne oseti da nije prvi izbor. Ali dobro, može i tako, kako ko voli.

Sa zauzetima ne petljam više, da ja nekome razbijam porodicu ne pada mi na pamet, slobodnih pune ruke. :)

Jao, pusti me toga žene sve znaju i žene osete... Mislim, kapiram ja da je vama lepo komplimentirati sebi, ali baš mislim..
Svi ljudi osete, znaju da je neko sa njima preko ku(ca, samo je pitanje žele li da obrate pažnju na to ili namerno kažu neka i to, daj šta daš. I meni se to dešavalo. Ali znam, kako ne znam :)

A za sex je bitna želja. Šta je to kao ajde da se sexamo onako... ko bi to mogao bez podmazivanja ? :)

Zato što je naišla taj dan, oči moje, pa mi se slučajno pri*ebalo, a ona koju sam hteo mi u tom trenutku nije bila u Beogradu, npr? :)

Naročito verujem da većina forumaša ima toliko ponuda da ne znaju gde će pre, pa ako nije Teslin transformator oni to od*ebu kao avlijanera tuđeg koji traži hranu...
Ma ima I toga Al ne traze samo hranu...I cigare traze

Da li možete da istrpite 🙃 da imate odnos polovične strasti.. nešto mlako?
Neko vas želi ali jednom mesečno, ili viđate se često ali nema vatre, itd , različiti oblici ali jedna suština: nije intenzivan odnos?

Ili vam to baš prija?
Evo ti tabela "šta je normalno"
Muškarci
20+ jednom na sat vremena
30+ jednom dnevno (uveče)
40+ jednom nedeljno al kvalitetno
50+ jednom mesečno i to je mnogo
60+ jednom godišnje (najčešće godišnji a braka)
70+ hahaha

Šta je to polovična strast? 🙃
Neko vas želi ali jednom mesečno
Jednom mesečno nije problem ako približno identična želja postoji sa obe strane
ili viđate se često ali nema vatre
Možda je problem upravo često viđanje, kontam da bi se javila neka jača potreba/nagon ako se osobe neko vreme ne bi videle?
različiti oblici ali jedna suština: nije intenzivan odnos?
Teško je odgovoriti. Recimo da će svaki intenzivan odnos vremenom da se ohladi, ako nema tog prvobitnog intenziteta rekao bih da je to to, možda se samo jedna ili su se obe strane ohladile jedno za drugo, pa se nalaze samo za nešto što bi se moglo nazvati seksi ping pong?
Ili vam to baš prija?
Može da mi legne kao neki vid relaksacije mada kontam da je odnos sam po sebi izgubio neki prvobitni smisao te da ostaje ili razlaz ili dodavanje neke druge dinamike u njega ili dodavanje/traženje drugih ljudi

Neko vas želi ali jednom mesečno, ili viđate se često ali nema vatre, itd , različiti oblici ali jedna suština: nije intenzivan odnos?
Naravno, ja samo tako i mogu da funkcionišem.
Ili vam to baš prija?
Prija mi. Ne volim jake emocije ( ili nagone, bolje da kažem ), ima mnogo bitnijih stvari od toga.

Svi ljudi osete, znaju da je neko sa njima preko ku(ca, samo je pitanje žele li da obrate pažnju na to ili namerno kažu neka i to, daj šta daš. I meni se to dešavalo. Ali znam, kako ne znam :)

A za sex je bitna želja. Šta je to kao ajde da se sexamo onako... ko bi to mogao bez podmazivanja ? :)

Mnogo potcenjujete mogućnost nekoga da imitira vašu emociju i da se pravi kako je sve super da bi dobio/la ono što želi.

Mislim da je osnova svih životnih zajeba to što ljudi zaista veruju da oni sve znaju, osete, a onda ih neko prevesla kao plitak potok. Plejada psihopata i sociopata šeta među nama.

Nije onako, radi te i ta osoba svakako. Samo nije ti svaki seks istog intenziteta, prosto ne može biti. Može biti seks sa tom osobom dobrog intenziteta, ali hoćeš sad da mi kažeš da je tebi svaki tip bio jakog intenziteta, nikad nisi imala nešto što je bilo ok, ali ne Tesla?

Ili vam to baš prija?
Molim te ostani to sto jesi, dajes sarm forumu, al brate koliko ti mozes o sexu pricati i razmisljati, to nije realno 😂😅 to ni moji drugari ne mogu

Poslednja izmena:

Back