Da li možete imati mlak odnos?

Paula

black cat
Moderator
Poruka
32.762
Da li možete da istrpite 🙃 da imate odnos polovične strasti.. nešto mlako?
Neko vas želi ali jednom mesečno, ili viđate se često ali nema vatre, itd , različiti oblici ali jedna suština: nije intenzivan odnos?

Ili vam to baš prija?

Neko vas želi ali jednom mesečno, ili viđate se često ali nema vatre, itd , različiti oblici ali jedna suština: nije intenzivan odnos?

Ili vam to baš prija?
Ne moram da istrpim.Niko me ne prisiljava da imam ni intenzivni , ni mlaki odnos. Ne volim intenzivne odnose, jer me umaraju.Pasu mi neobavezni, mlaki odnosi, bazirani na povremenom seksu

Ili vam to baš prija?
ne bih mogla da istrpim linearni, neutralnii ili nezainteresovani tip ličnosti

temperament koji unesem u jedan odnos teško da se može završiti sa jednom mesečno
čak iako je to prvobitno bio obostrani dogovor

tako da verujem da takvi neće ni ulaziti u moje gravitaciono polje jer čovek nekako uvek privuče onu energiju koju i sam emituje

A da li se lako nalaze dame kojima pašu neobavezni mlaki odnosi sa povremenim mlakim i bledunjavim sexom? 😄

Ili sex može da bude strastven u mlakom i povremenom odnosu?
Nekako se same nameste
Kaze pase joj sto radim preko I veza na daljinu kad dodjem 2 Dana max kaze zajdno ja teo treci nece ni da cuje drzi se ono svakoga lika za 2 Dana dosta Al jedino je trip sto insistira na monogamiju u takvu distant vezu sto je apsurdno

Back