Da li se svercujete u javnom prevozu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Alysa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas tkđ gomila, na udarnm praqvcima...:roll: Nevezano za njih prisustvovao sceni kada je neki oniži čovek, 40 i nešto godina, pokušao da se obračuna sa grupom ''tinejdžera'' tvrdeći da ga 'prate danima', ''vređaju i zovu mali''...Bilo je dosta dreke i na kraju je lik sa kraja autobusa krenuo prema početku gde su se nalazili ''tinejdžeri'', počeli su da se guraju i na kraju su ga uz pomoć jednog starijeg lika podigli i pomerili...Hteo sam da se umešam ali nisam znao da li je lik udaren ili su ga stvarno maltretirali, što nije nemoguće! U svakom slučaju lik je zapenio i da je imao neko oružje sigurni bi ga upotrebio...Ja nisam primetio bilo kakvu komunikaciju između njih i njega osim njegovog dranja sa kraja na početak autobusa, na koje ovi nisu odgovarali...:neutral:
jeste tinejdzeri nemaju pametnija posla nego da prate odrasle ljude i zezaju ih za visinu :lol:
prso covek nazalost.. sve vise toga na ulicama

Znači ovo iz patkice počeli da biju kontrolere...Ko bi rekao...Oni mi izgledaju kao gomila hipstera, ''elitista'' i boraca/borkinja za ženska prava, američkog tipa...:roll: Stalno neko baca klipove u točkove Napretka!

- - - - - - - - - -

Sad video komentare ispod...Hbt, ko plaća tolke botove, od naših para!!! Onda treba da plaćaju botove za sve jer među nam nema samo podržavaoca lika i dela AV već i drugih, nek plaćaju svima pa nek započne rat botova al da se zna ko kosi ko vodu nosi! :mrgreen:

Znači ovo iz patkice počeli da biju kontrolere...Ko bi rekao...Oni mi izgledaju kao gomila hipstera, ''elitista'' i boraca/borkinja za ženska prava, američkog tipa...:roll: Stalno neko baca klipove u točkove Napretka!

- - - - - - - - - -

Sad video komentare ispod...Hbt, ko plaća tolke botove, od naših para!!! Onda treba da plaćaju botove za sve jer među nam nema samo podržavaoca lika i dela AV već i drugih, nek plaćaju svima pa nek započne rat botova al da se zna ko kosi ko vodu nosi! :mrgreen:
Vodja mora da ispadne fin i kulturan, velicina.... 90tih smo imali dvorsku budalu Seselja i vodju.... Sada vise nije u stanju da odrzi tempo pa dobijamo druge budale, sa istim ciljem.

Jel se seca neko kada su ds, zapadni centri moci i vlada iz senke bili krivci za svaki negativni dogadjaj u BG?

Sada je to agresivna manjina koja baca detrdzent u fontanu (posto jelte klinci to nikada nisu radili svake godina na zavrsetku skole) i prebija kontrolore (opet, nikada ranije vidjeno).

Bananalend :kafa:

Secam se... Bese to pre jedno 4-5 godina... Skoro odjednom je u 3-4 fontane bio sipan prasak. Bilo je i na Hronici. Bile su onesposobljene fontane na Trgu Nikole Pasica, na Dorcolu... jos jedna, dve.
Tada je ljutnja bila usmerena na divljake.
To sto sada tvrde da su divljaci u nekoj organizaciji... pa mozda i jesu... ali opet, sta ako su oni "kontraagenti", neko sa odgovarajucim bezdom pa na zadatku da bruka bedz?

Uglavnom, ostro osudjujem unistavanje. Ako treba novo, drugacije, da se pravi, za to postoji odgovarajuca procedura.

- - - - - - - - - -

Ipak, posto je prevoz tema... Kao da postoji neki tajni plan za unistenje autobusa - vidjam ih prilicno prljave, ne toliko iznutra, ali spolja svakako.

juce ceko 12 bas dugo ,promenio par tramvaja skratio turu,pojaavi se napokon eto je ridzovanka,ja kreno na vrata a ona kad vide preskoci par ljudi i do mene,jedva sam doceko.reko sat vremena cekam prevoz necu da kucam kartu,ona nastavlja papagajsku zvaku gospodine morate imati kartu,reko kartu imam ali NECU da kucam razumes

Bolje da su sipali deterdžent u autobuse! Sve mi to nekako smrdi na plaćenu akciju od strane...Režima! Kome je toliko stalo da sipa neki deterdžent u fontane...Možda neki anarhisti...U svakom slučaju ništa time nije postignuto...Da su je digli u vazduh možda:mrgreen: https://www.blic.rs/vesti/beograd/z...eca-ovlascenja-za-kontrolore-busplusa/x1pmn0e

- - - - - - - - - -

Znači ovo je neka žena grebala kontrolere...Ne čudi me jer samo žene i napadaju.:roll:

https://www.blic.rs/vesti/beograd/k...za-kragnu-od-jakne-pobegao-kad-sam-mu/2729d20
Đaba saobraćajci dele cveće kada kontrolori dele-ćuške!:roll:

- - - - - - - - - -

Nikako mi nije jasna ta fora koju stalno ponavljaju da uzimaju karte ljudima koji imaju na njima ''džebane'' a onima koji se stvarno švercuju ne mogu ništa jer uglavnom ne nose ili neće da daju nijedan dokument...Meni su 2 puta uzeli kartu sa jednom ili dve vožnje na njoj...Umesto da imaju opciju na aparatu da ponište kartu, kako su radili kontrolori ranije sa papirnim, oni uzmu kartu i još te trkeljišu da platiš kaznu, more...

Back