Boldrik
Ističe se
- Poruka
- 2.010
Inace kontrola na Banovom Brdu
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mnogo ih je manje generalno, kontam d je dosta ljudi ili dalo otkaz ili otpušteno a da je ostala ''srž'' zaposlenih...Nije jednsotavno...Mogu da zamislim da rade po kiši sada![]()

jes vala nesto su omeksali ne znam sta im jeZavisi od raspolozenja, kad sam besna svercujem se, i nadam se da ce i kontrola biti raspolozena za svadju, ali uglavnom mi samo kazu sidjite na sledecoj stanici![]()

Inače prvog je bilo kontrole kolko hoćeš i na mestima gde obično ne iskaču!
Hbt ovih dana su me loše istripovali vozači...Koga bre oni primaju neke viljuškare i kamiondžije, prvo me zamalo prepolovi vratima u žurbi onda vozi 10 na sat po praznim jutarnjim ulicama...Inače prvog je bilo kontrole kolko hoćeš i na mestima gde obično ne iskaču!
Zemun. Gornji Grad, linije 15 i 45...Danas malo popustili juče ulazili i u prepune i u poluprazne autobuse, kontrola na steroidima...Gde? U kojim delovima grada?
Ima ih ko kusih pasa Platin...
Zemun. Gornji Grad, linije 15 i 45...Danas malo popustili juče ulazili i u prepune i u poluprazne autobuse, kontrola na steroidima...![]()

Ček, znači ako kažeš "nemam" onda te ne diraju, a ako kažeš "nisam otkucao/la" onda te kazne? A cilj im je da napišu što više kazni? Ne shvatam logiku.Kontrola isto juce u sedmici prema Ustanickoj: pripremite karte...."nemamo"...dobro... dalje, karte na pregled..."nisam otkucala"... dajte licnu kartu... i napisa kaznu...
Dakle, cilj im je da napisu sto vise kazni i da ostvare bonus...
Ček, znači ako kažeš "nemam" onda te ne diraju, a ako kažeš "nisam otkucao/la" onda te kazne? A cilj im je da napišu što više kazni? Ne shvatam logiku.