da li se prekrstite

Ne, ja uopste ne obracam paznju na hramove........prolazim pored njih kao pored bilo koje druge zgrade. Primetim ih jedino ako se neko u mojoj blizini prekrsti.
Ne ulazim u crkve i manastire ima tome par godina (nemam potrebu), a nikakvim poslom nisam vezana za njih da bih ulazila. Ateista sam.

Pa ne komentariši onda, niko ti nije kriv što si ateista.

Pristojnost kada nekome sugerises da ne komentarise jer mu se ne svidja komentar?
To nije pristojnost, nego nekultura i bezobrazluk. No, od hriscana smo navikli na takve stvari. Nebitno.

Krajnje je neprimereno diskutovati o materiji koja ti nije poznata. Mora da imaš neku profesiju ili nešto što si proučavala pa pređi na tu temu. Ovo ama baš ne poznaješ, ljutila se ili ne, a još se nešto kao podsmevaš. Kad bi samo znala kako lupetaš.

No, tvoj problem. :bye:

Krajnje je neprimereno diskutovati o materiji koja ti nije poznata. Mora da imaš neku profesiju ili nešto što si proučavala pa pređi na tu temu. Ovo ama baš ne poznaješ, ljutila se ili ne, a još se nešto kao podsmevaš. Kad bi samo znala kako lupetaš.

No, tvoj problem. :bye:

Uhuuhu
Mogla sam da pretpostavim sledeci korak. :lol:
Diskreditovanje znanja o materiji. Jer, ako ne verujes u izmisljane drugare, znaci nisi upucen dovoljno. :lol:
Tako si...ista kao svi drugi ovde.

Ti izgleda ne znaš ni šta je to ateista. Po čemu to ateista ne treba da se ponaša normalno i preispituje da li ima balvan u oku. Ti mešaš etiku i veru.

Nisi razumela. :D
Da li cu ja nekome da vidim balvan ili ne zavisi samo od mene, da li cu da se preispitujem ili ne opet zavisi samo od mene, meni nista ne nalaze da ja to moram.
Tebi kao verniku crna knjizica nalaze sta ces i kako da radis i kako treba da se ponasas. El treba da crtam? :think:

Back