Da li sam ja sponzorusa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upisala sam fakultet sa nepunih 18 godina,i diplomirala sam ove godine.U srednjoj sam dala dve godine za jednu,naravno u inostranstvu,sto je za drage drugarice bio jos jedan razlog za ljubomoru.To sam i htela da vam kazem,nimalo nisam suplja,ja sam 5 godina ucila dan i noc da postignem to sto zelim i uspela sam sa prosekom 9.00,sto je fenomenalno.Ali,vi sto vredjate i sto vam se "nesto ne uklapa"ste isfrustrirane pacenice.
toliko o tome

Ja nisam specijalizirala,napisala sam da TREBA da idem na usavrsavanje u Brazil A TAMO CU I DA SPECIJALIZIRAM.sve se savrseno uklapa,dragi moj.da si ti ulozio ovoliko truda i snage kao ja mozda bi sa 23 godine postigao i vise od mene,nika se ne zna.bas se pitam sta ti u zivotu imas.nista verovatno.

Citat:
Original postavio AdrianaA.
Koliko sam uspela da primetim do sada,i ovde ima dosta ljubomornih ljudi,naravno cast izuzecima,onima koji su mi dali iskren savet!
Inace,za one za koje sam praznoglava,itd.Sve ispite sam davala na vreme,i mogu da se pohvalim da sam zavrsila Medicinski fakulltet sa 23 godine,a specijaliziracu za plasticnog hirurga u Brazilu,s obzirom da mi i mama i tata rade tamo.

vidi devojcice.......
kad bi bilo....bilo bi za svaku pohvalu....
opet ja :-)....ali, moram, malo.....
da je istina sve to sto pises ti ne bi imala taj problem....ne bi imala vremena....ne bi znala koja je moda na snazi sada....a koja ce bizi na zimu '06/'07-e.............
imam utisak da previse mastas, da si usamljena i da si nasla nacin da se zabavljas....ovde i ovako.
zasto ne bi stavila sve te mastarije na papir....mogla bi da profitiras pisuci kratke price....a bogami, mozda i romane....
razmisli....

draga moja,sada sam se vratila u moju zemlju i u potpunosti uzivam u njoj,samo me je interesovalo kakvi se ljudi krecu po internetu i po oVim forumima.NARAVNO,NASTAVLJAM DA UZIVAM U SVOJOJ SRECI.KAO STO NAPISAH ZDRAVA,OBRAZOVANA,LEPA,ZGODNA I USPESNA,DA NE KAZEM IMUCNA ILI BOGATA.
KAO STO SU MI I REKLI,VECINA VAS SU BEDNI ISFRUSTRIRANI PACENICI.

ma ja nikako da ukapiram:lol:
jel' se hvališ il' se žališ?

naravno da si sponzoruša, ova priča ima mnogo rupica..
dakle muči me..kakav ti to dobar posao radiš, kada možeš jednostavno da odeš do pariza.rima.milana.kana, a da te neko nonšalantno pusti, kao ok, je da ne radiš par dana?
drugo, lično poznajem osobu koja je završila plastiku u brazilu, kod ONOG doktora, oprostite mi ne znam mu ime..i koja ima ordinaciju u Frankfurtu.
i znam da je jako teško doći do njega i njegove "škole"
moraju se imati godine iskustva;)
ae, idi ljubi dečka, uživaj u šampanjcu i ludim komadima garderobe...
i zapiši sve to, pa negde objavi, možda postane best seller!

@ Topic

Juu, pa mozda imas para ali nisi bas cista u vugla. :)
Dosla si ovde da se proseravas kad tako moram da kazem, i da posto nemas puno prijatelja koji bi videli kako je tebi super sve, onda nama to pricas i hranis bolesnu sujetu. Eto bar nam reci da li je tacno to da pare ne mogu da kupe srecu/prijatelje? A mislim da si za tu temu kompetentna. Pa ti ne znas covece ni sta znaci rec sponzorusa a imas fax zavrsen...si ti izasla nekada u grad za vreme tih studija? Ma..., znas ti odlicno sta je sponzorusa ali te mrzelo da smislis logicnije pitaje posle koga bi nebulozno nabrajanje tvojih uspeha na svim poljima zarad hranjenja sujete ispalo prirodnije...

Odo u djakuzi, sampanjac ce mi izlapeti... :lol:

AdrianaA.:
Da li sam ja sponzorusa,bas me zanima?Pre svega,zdrava sam ,pametna,lepa i zgodna.Imam odlican posao,roditelji mi zaradjuju odlicno,imam svoj stan,kola i mogu sebi da priustim sve sto pozelim.Logicno je valjda da pored sebe zelim da imam nekoga ko ima novca kao ja ili vise,a ne nekoga koga cu ja izdrzavati i ko ce mi celog zivota biti na grbaci.A i sigurno se ne bi osecao prijatno pored mene.E sad takvog sam nasla,ali okolina me karakterise kao sponzorusu.Zasto to?Volim ga i on je nesto naj naj najlepse u mom zivotu....njegov novac mi je nije bitan,vazno je samo da ne odudaramo jedno od drugog,jer nikako ne bismo opstali kad bi postojale neke vece razlike.
Sa druge strane,imam samo jednu pravu drugaricu,mada,moze se reci da su mi ipak najbolje drugarice sestre,jer znam da ce mi one u svakom trnutku reci iskreno sta misle.Ali,sad su problem sve one _nazovi_drugarice sa kojima se povremeno vidjam.
Njima smeta to sto ja svaki dan idem kod kozmeticara,frizera,na ove masaze,one tretmane,na manikir,pedikir,nadogradnje itd.Zatim o putovanjima da ne pricam.meni samo dodje,e idem prekosutra u Italiju,u Francusku,itd.TO NISU MOJI HIROVI,NEGO ONO STO SEBI MOGU DA PRIUSTIM.A ZASTO SEBI NE BIH PRUZILA SVE STO MOGU,SADA KADA IMAM MOGUCNOSTI.KO ZNA STA SE SVE MOZE DESITI U BUDUCNOSTI,MOZDA I JA OSTANEM BEZ PARA
I ONO STO BIH JOS HTELA DA NAGLASIM JE DA NEMAM SUPLJU GLAVU,NEGO DA SAM OBRAZOVANA I PAMETNA.

A I DALJE ME ZANIMA,ZASTO ME GLEDAJU KAO SPONZORUSU/VOLIM I JA DA SE SREDIM I IZGLEDAM SVETSKI,STA VISE TRUDIM SE DA TAKO SVAKODNEVNO IZGLEDAM,JER KAD SAM ZADOVOLJNA SOBOM OSECAM SE MNOGO BOLJE.

Jedino sto mi u zivotu nedostaje su pravi prijatelji,jer oko mene je sve samo ljubomora i zavist.

ti si curo nepismen SNOB.... kako to da tvoje drugarice znaju da ti imash tako mnogo para ako ti o istim NE PRICHASH?
e da.. i prepotentna si..... niko ko ima zadovoljavajucj broj dasaka u glavi ne bi postavio ovakvu temu...
i josh otvorio na sve to multinick alexandru manekenq u znak podrshke samoj sebi....
f u j !

AdrianaA.:
Da li sam ja sponzorusa,bas me zanima?Pre svega,zdrava sam ,pametna,lepa i zgodna.Imam odlican posao,roditelji mi zaradjuju odlicno,imam svoj stan,kola i mogu sebi da priustim sve sto pozelim.Logicno je valjda da pored sebe zelim da imam nekoga ko ima novca kao ja ili vise,a ne nekoga koga cu ja izdrzavati i ko ce mi celog zivota biti na grbaci.A i sigurno se ne bi osecao prijatno pored mene.E sad takvog sam nasla,ali okolina me karakterise kao sponzorusu.Zasto to?Volim ga i on je nesto naj naj najlepse u mom zivotu....njegov novac mi je nije bitan,vazno je samo da ne odudaramo jedno od drugog,jer nikako ne bismo opstali kad bi postojale neke vece razlike.
Sa druge strane,imam samo jednu pravu drugaricu,mada,moze se reci da su mi ipak najbolje drugarice sestre,jer znam da ce mi one u svakom trnutku reci iskreno sta misle.Ali,sad su problem sve one _nazovi_drugarice sa kojima se povremeno vidjam.
Njima smeta to sto ja svaki dan idem kod kozmeticara,frizera,na ove masaze,one tretmane,na manikir,pedikir,nadogradnje itd.Zatim o putovanjima da ne pricam.meni samo dodje,e idem prekosutra u Italiju,u Francusku,itd.TO NISU MOJI HIROVI,NEGO ONO STO SEBI MOGU DA PRIUSTIM.A ZASTO SEBI NE BIH PRUZILA SVE STO MOGU,SADA KADA IMAM MOGUCNOSTI.KO ZNA STA SE SVE MOZE DESITI U BUDUCNOSTI,MOZDA I JA OSTANEM BEZ PARA
I ONO STO BIH JOS HTELA DA NAGLASIM JE DA NEMAM SUPLJU GLAVU,NEGO DA SAM OBRAZOVANA I PAMETNA.

A I DALJE ME ZANIMA,ZASTO ME GLEDAJU KAO SPONZORUSU/VOLIM I JA DA SE SREDIM I IZGLEDAM SVETSKI,STA VISE TRUDIM SE DA TAKO SVAKODNEVNO IZGLEDAM,JER KAD SAM ZADOVOLJNA SOBOM OSECAM SE MNOGO BOLJE.

Jedino sto mi u zivotu nedostaje su pravi prijatelji,jer oko mene je sve samo ljubomora i zavist.

mislim da ne treba da se pitash u vezi ovog podvuchenog.....

sad but true ... in this sad world ... there is no friends.......or they vary rare... especially in your world..... world of money.....travels..... etc..... in your world the ruler is jaundice, greed and ..... many others .... even if they ara triteness(in most cases they are triteness).... you must look after you and this boyfriend you have.... live your own life.... adn when you lookin' for friends .... everything you have to aks of them is to accept you as you are.... and you must accept them as they are... look for friends which will don't look what you are wearin'... where are you travelin'..... etc....... but who is the person whitin you.... your soul....

dobro jutro svima!!!

bas me zanima dokle smo dosli sa istrazivanjem ove noci...
ja bih iz napisanog do sada zakljucila sl...pile je mlado, verovatno ime negde oko petnaestak godinica, zeljno svega.socijalna situacija - nategnuta, jedva se sastavlja kraj s krajem. roditelje radnike, sluzbenike rado bi zamenila za uspesne hirurge..sto se tice trendi mesta u gradu - izasla je jedino do ulaza..onako nabije nosic na izlog, pa gleda sta se desava unutra - posto su joj ista nedostupna. ne moze da shvati da je ok dati za carape 200EU isto kao i 100,00 ukoliko joj se svidjaju, al ima problem sto moze jedva 100,00 da izdvoji za iste, pa je kompleksici muce.

ne plasi se malena, svi smo mi prosli fazu mastanja u svom detinjstvu! samo nemoj da preterujes i da svoj zivot zarobis u mastu.
napolju je tako lepo.. treba uzivati u svakom danu..

Nekome je zivot majka,a nekome maceha.
Slatko sam se nasmejala.
Meni nasli da pricaju nesto idioti koji provode 24h pored kompjutera,koji sveta videli nisu.Bar vam zelim puno srece da se udate/ozenite tj.da naidjete ovde na forumima na nekog potencijalnog supruznika vaseg kalibra,da vam ne bude kompjuter zivotni saputnik. :p :) :grin: :-D :smile:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back