Bumbar
Domaćin
- Poruka
- 3.081
Skuvaj ti meni spageteZa gibanicu bih već morala da te vodim kod keve, to ti se ICH ne bi dopalo.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skuvaj ti meni spageteZa gibanicu bih već morala da te vodim kod keve, to ti se ICH ne bi dopalo.
![]()
Je'l to ovo?Za gibanicu?
Samo keva neka napravi,bas me briga
Ja svoje prijatelje pozivam u goste u svoj dom..restorani su mi sterilni i bez bliskosti i topline prijateljstvaNekada je bilo sasvim uobičajeno pozvati goste u svoj dom na kavu, ručak ili večernje druženje. Međutim, danas sve manje ljudi prakticira ovu tradiciju. Umjesto kućnih okupljanja, susreti se sve češće organiziraju u restoranima, kafićima ili na nekim neutralnim lokacijama. Zašto se to događa?
odkad su neki shvatili da je moj stan restoran pa pozivali i svoje prijatelje,,ja se spremim za cetvoro ono dodje njih osam... otad samo u kafic ispod zgrade..
I jos puno toga.Videli od amerikanaca
Pojma nemam. Volim da pozovem ljude kod mene. Nemam nek iveliki prostor ali mi je sasvim ok da dođu. Čak i oni koj isu površni poznanici. Moj dragi je par puta zvao kolegu sa suprugom da dođu oni se kao ustručavaju- i bas taj fazon ma hajde u kafić tu çemo u kraju kod vas...Nekada je bilo sasvim uobičajeno pozvati goste u svoj dom na kavu, ručak ili večernje druženje. Međutim, danas sve manje ljudi prakticira ovu tradiciju. Umjesto kućnih okupljanja, susreti se sve češće organiziraju u restoranima, kafićima ili na nekim neutralnim lokacijama. Zašto se to događa?