Da li postoji savrsen decko?

• Začetnik teme Začetnik teme baby face
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što pobogu?
Lepotani su svi. :mrgreen:

Mada, izgled i nije toliko bitan ako je sve ostalo savršeno. :mrgreen:

Pa džaba i slika ako ja njega zamislim u svojoj glavi kao visokog, sa dugim lopovskim prstima, dugom lepom kosom i crvenim usnama, ako ispred mene stane neko ko je nizak, ima ćevapčiće od prstiju i tanke usne. Neki ljudi su lepši na slikama nego uživo (kao npr. ja, zato i neću da idem na skupove, ljudi se razočaraju xD)

Ali dobro, lepot nije toliko presudna, bitnije je ono u glavi. =))

Pa džaba i slika ako ja njega zamislim u svojoj glavi kao visokog, sa dugim lopovskim prstima, dugom lepom kosom i crvenim usnama, ako ispred mene stane neko ko je nizak, ima ćevapčiće od prstiju i tanke usne. Neki ljudi su lepši na slikama nego uživo (kao npr. ja, zato i neću da idem na skupove, ljudi se razočaraju xD)

I-ja-ga-zamisljam-kao-visokog,kosa-lepa....sav-lep...a-ne-neki-patuljak...i-da-je-duxovit...i-mrzim-napaljene-seljake...

:lol:

Meni se više sviđa niski sa ćevapima.
I još ako ima pojas slanine na stomaku.
I pomfrite umesto ruku.
I glava mister Kukija.
Da, svakako da je bitno ono što je u glavi, tako da bih pre volela čokoladni krem nego od vanile.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back