Da li postoji savrsen decko?

• Začetnik teme Začetnik teme baby face
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јој, докле ће неко банути на тему и рећи: савршенство не постоји .......... мане ......... емоције ........ за тебе је савршен.
И онда неко на то одговорити: у праву си или апсолвирали смо одавно ?

Иначе, уместо ових тачка би требало да стоје неке речи, глаголи тачније, које сам у међувремену заборавила.

Па да је филозофско, можда би неко до сада и рекао нешто паметно. Али очегледно је да је одговор само један, и да ту нема шта пуно да се полемише.

Не, видиш Јоѕ_сунсет, ова тема је сјајна из простог разлога што свако тежи да да објективан одговор, што је немогуће! :D

Чириличари. :p
*Ћирилизатори.

Ах,сећам се када је Мима још учила да пише. ><
Елем,можда би тема и могла дати "објективан" одговор када би ми знали шта је објеткивно. ;)

Zreo, SARMANTAN, nezan ali veoma snazan(ne nabildovan), SLADAK, ljubak,ZGODAN, veseo, mio, DUHOVIT, prepoznatljiv, zanosan, INTELIGENTAN, smeker, MOCAN, vredan, radan, VERAN, posvecen vama (zenskom rodu), nikada vas nece sputavati, slagati (osim onih malih lepih lazi koje zene vole), omalovazavati, miljenik, obdaren, VISOK, CRN,i ima para(UVEK) ......

Ne verujete, pogledajte sliku na Odzacarevom korisnickom profilu i videcete da postoji savrsen decko...

CAO

Ahhhhh..neee...znam. lol Svako je za nekog savrsen,svako ima svoju srodnu dusu...Moj je daleko od savrsenstva ali je zato meni savrsen...lol :heart: a 5x je bolji od Mihajla iz ''Lajanja na zvezde'' koji je bio prototip mog savrsenog decka,tako da mo'sh misliti kakav je..Ne postoji savrsen decko..nikad nijedna ne bi mogao da se zaljubi u takvog..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back