B
baby face
Gost
Da li postoji savrsen decko i ako postoji gde se moze naci?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
baby face:Da li postoji savrsen decko i ako postoji gde se moze naci?
Chan Shaolin Si:baby face:Da li postoji savrsen decko i ako postoji gde se moze naci?
kako da ne postoji i imam sve u zivotu sto se kupiti moze faca sam i volim puno vise od keepera da se hvalim
e pa da znas Keeper u pravu si,mada ne volim preteranu romantikuKeeper:Chan Shaolin Si:baby face:Da li postoji savrsen decko i ako postoji gde se moze naci?
kako da ne postoji i imam sve u zivotu sto se kupiti moze faca sam i volim puno vise od keepera da se hvalim
da, ali ne vredi ti kad nisi savrsen ko ja![]()
sta ce devojci da joj kupis bilo sta, kladim se da ona vise voli romanticne setnjice pored dunava i tako to ........![]()
![]()
![]()
Keeper:Chan Shaolin Si:baby face:Da li postoji savrsen decko i ako postoji gde se moze naci?
sta ce devojci da joj kupis bilo sta, kladim se da ona vise voli romanticne setnjice pored dunava i tako to ........![]()
![]()
![]()
Ma pusti ti njih.....ja sam savrsenijibaby face:e pa da znas Keeper u pravu si,mada ne volim preteranu romantikuKeeper:Chan Shaolin Si:baby face:Da li postoji savrsen decko i ako postoji gde se moze naci?
![]()
![]()
Sad cu vam ja izneti moje misljenje. Meni je po muzickom opredeljenju i po tome sto,bese ima dugu kosuIncognito:Ja sam najsavrseniji na ovom forumu![]()
![]()
Ih... sad videh da je ovo u Tinejdzerima... no eto, dacu vam mali savet sto se tice samo-hvalisanja:
Radilo 3 obucara u istoj ulici... Jednog dana, prvi napise veliku reklamu: 'Najbolji obucar u gradu!', i postavi u izlog... Sutradan ovaj drugi napise reklamu: 'Najbolji obucar u zemlji!'... Gledao to treci obucar, pa napise i on reklamu: 'Najbolji obucar u ulici!' ...
Pa izvucite naravoucenije![]()
baby face:e pa da znas Keeper u pravu si,mada ne volim preteranu romantikuKeeper:Chan Shaolin Si:baby face:Da li postoji savrsen decko i ako postoji gde se moze naci?
![]()
![]()
a tako aaa?Mala roze Maca:savrsen decko ne postoji
dok savrsenih zena ima koliko hocete![]()
.MEAN MACHINE.:a tako aaa?Mala roze Maca:savrsen decko ne postoji
dok savrsenih zena ima koliko hocete![]()
blago nama muskarcima onda
![]()
![]()
![]()
Joj Danice, slusaj dobro sta ti brat kaze: DA LI SE SECAS DA SAM TI REKAO DA AKO TI UPOZNAM TVOG BUDUCEG DECKA ZAVRSICE U BOLNICI SA POLOMLJENOM LOBALJOM!baby face:Da li postoji savrsen decko i ako postoji gde se moze naci?
baby face:Da li postoji savrsen decko i ako postoji gde se moze naci?
Keeper:savrsen decko ???
ja sam savrsen, al' sad dal sam decko, mladic ili covek jos uvek nije definisano![]()
![]()
![]()
juhuuuuuuu. heheheh
sto volim da se hvalisem 8)
S'a je bilo,ne verujes da je Keeper savrsen,a? :xrosario:Keeper:savrsen decko ???
ja sam savrsen, al' sad dal sam decko, mladic ili covek jos uvek nije definisano![]()
![]()
![]()
juhuuuuuuu. heheheh
sto volim da se hvalisem 8)![]()
![]()
Courtney:S'a je bilo,ne verujes da je Keeper savrsen,a? :xrosario:Keeper:savrsen decko ???
![]()
![]()
juhuuuuuuu. heheheh
![]()
![]()
![]()
U VEZI SA MNOM!!! :xKeeper:Courtney:S'a je bilo,ne verujes da je Keeper savrsen,a? :xrosario:Keeper:savrsen decko ???
![]()
![]()
juhuuuuuuu. heheheh
![]()
![]()
![]()
... u vezi mene je jedino mortishaaa bila pametna pa provalila .... hehehehehheh