Да ли подржавате ултрадесничарску акцију:"Уклонимо кућу цвећа!"

Да ли подржавате екстремнодесничарску акцију:"Уклонимо кућу цвећа!"

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Позитивно сам изненађен анкетом за сада,освешћујемо се полако...
Са вером у Христа против комуниста!

Šizofrenija.
Šta da ti kažem.
Ali ne brinite se. To se donekle i leči.

Sa verom u Hrista jer je bio komunista!

:hahaha::hahaha::hahaha:

Nije sve u parama.
u nekim slucajevima postoje i bitnije stvari.

Значи нисам рекао да ми треба да му се клањамо и да водимо деце на екскурзије, али док има интересовања за гледање гроба ЈБТ - то треба наплаћивати - као што рекох, ако већ нисмо имали користи од њега док је био жив, дај бар сад неку вајду да имамо од њега.
Ништа лично - чисто пословно!

Poslednja izmena:
Par pravila za postavljanje tema
Poštovani korisnici, radi bolje preglednosti pdf Politika dogovorili smo se da vam ukažemo na par jednostavnih, ali vrlo bitnih pravila koja se tiču postavljanja tema.

- Pre postavljanja teme pogledati da li je takva tema već postavljena! ! ! Radi se o dve minute koje vam nikako ne mogu naškoditi.

- Naslov teme treba jasno da objašnjava o čemu se u njoj radi! ! ! Dakle bez prevelike poetičnosti i metaforisanja. Ukoliko je tema preuzeta iz nekog novinskog članka onda prekopirati naslov. Ovo je bitno (!), jer sve češće dobijamo prijave zbog duplih tema. Radi nepovezivih imena sa stvarnom temom svaki dan se dešava da nekoliko korisnika otvori istu temu i onda diskusija nije koncentrisana i naruši je i zatvaranje, brisanje i spajanje tih tema.

- Kada otvorite temu, bez obzira da li je ona iz novinskog članka ili vaša zamisao, jasna argumentacija i postavjanje teme diskusije je neophodno. Teme koje počinju i završavaju sa 'Šta mislite o ....' ne vode nikakvoj diskusiji i kao takve će biti posmatrane.

- Kao i uvek linkovi ka izvorima su obavezni.

Smatramo da ova pravila nisu niti teška za ispunjavanje, niti narušavaju vašu slobodu izražavanja, tako da očekujemo njihovo poštovanje u potpunosti. Nepoštovanje istih ćemo smatrati čistim nemarom. Nama ostaje sloboda da po proceni izmenimo naslov teme, zatvorimo ili obrišemo temu ili da je spojimo sa drugom.

Vaši dragi moderatori

Допуњавамо ЛИНК-ом и коментаром,
или да затварам радњу ????

Ти мора да си спојио на масу па шмелцујеш......
Стварно треба имати кратак спој да овако нешто изјавиш.......
Време Ћопавог Бравара није прошло све су његови пионирчићи још увек ту......:evil:
Нигде Србина окупација траје још од 1945:evil:
Ja samo kucam ono sto je istina...a vi sto se palite na to sami ste krivi.
Zanimljivo mi je to da iako je Broz umro pre 29 godina jos uvek uspe da uzburka ljudske strasti dan danas.
Postavljac teme i ostali koji pljuju po Brozu su ocigledno neradnici koji nemaju pametnija posla nego da traze izmisljene neprijatelje srbije i da se zanimaju stvarima koje su prosle odavno i nemaju nikakvog uticaja danas.

Од недавно кружи следећа прича:

"Већ деценијама са Дедиња, најлепшег дела Београда, допире смрад "највећег сина наших народа и народности". Можда неки од тих народа и народности имају намеру да у догледној будућности ово ђубре прогласе за свеца, јер су захваљујући њему, добили своју, нацију, језик и државу, али српски народ нема баш ниједан добар разлог да држи то смеће у свом дворишту. Зато га треба бацити где му је и место – на сметлиште.

Почев од свог доласка у Србију, у лето 1941., започео је са суманутим убијањем Немаца, довевши до немачког стрељања "сто за једнога" у Крагујевцу и Краљеву, па до ликвидације виђенијих и образованијих грађана Ужица у тзв. Ужичкој републици, преко напада на четнике, започевши грађански рат међу Србима, до освајања Србије у јесен 1944 и масовних стрељања више од 100.000 истакнутих интелектуалаца, индустријалаца, свештеника и других угледних грађана, кланице на сремском фронту и жртвовања десетине хиљада србијанских младића, масовних стрељања на Кочевју, логора на Голом отоку, Св. Гргуру, Билећи ...
...Словенија, мај 1945. године

Након "ослобођења" национализовао је имовину свих богатих грађана и сељака, одузео поседе српске православне цркве. Поделио је земљу на републике, а Србију на две покрајине, форсирајући нове нације попут македонске, црногорске, босанске. Забранио је прогнаним Србима да се врате на Косово и Метохију а дозволило Албанцима да се слободно насељавају на српским опустелим огњиштима. Спровео је масовно досељавање Срба из Босне и Херцеговине у Војводину чиме је променио националну структуру у БиХ на штету Срба, а муслиманима је касније дао статус народа како би могли да преузму потпуну власт у Босни.

Када је Југославија почела да посрће на економском плану почео је да узима кредите од ММФ-а стварајући привид економског развоја и привреду зависну од страних донација. Чим је након његове смрти, ова помоћ престала, одлуком америчког Конгреса крајем 80-их, Југославија, већ увелико раздељена по републичким границама, није могла да се одржи.

Оно што се након тога догодило сви добро знамо.Сви народи СФРЈ су добили своје националне државе, само су Срби остали раздељени и расути, без своје јединствене државе.

Ако ово није доста смећа за један живот онда ми, као народ, треба да се угушимо у њему."

Ваш коментар?

a kako cete to vas...troje...? :mrgreen:

Zanimljivo mi je to da iako je Broz umro pre 29 godina jos uvek uspe da uzburka ljudske strasti dan danas.
Postavljac teme i ostali koji pljuju po Brozu su ocigledno neradnici koji nemaju pametnija posla nego da traze izmisljene neprijatelje srbije i da se zanimaju stvarima koje su prosle odavno i nemaju nikakvog uticaja danas.

Ja sam mislila da je to sada in jer otkad je umro nije smelo da se bilo što kaže.Zub vremena.

Aj' koliko si imao godina kad je copavi umro i sta znas o njemu.
Jos si bio samo tatin vlazni san, nisi mogao da mu otprdis na sahranu a sad pricas k'o da si snjim bio na prs' u du*e...

Generalno treba da prekinemo obicaj sahranjivanja po dvoristima.
Kladim se da u Norwey i za kera postoji mesto gde se sahranjuju a ne ko gde hoće u Vigeland Park-u

Na kojih 30 god mislis?
Od njegove smrti?
Al se ćutalo 30 godina ko mutirani miš
Ko ti kaze? Ima 15-20 godina kako je krenula inicijativa da se 'muzej' 25 Maj pretvori u discotheque a kuca 'cveca' u nesto za decu cveca :lol::lol::lol:

A onda je krenuo RAT<BOMBARDOVANJE<IZBEGLI i dr. pa nikog bas nije boleo qjurac za
copu.Ovo bi dakle bio samo nastavak inicijative -faza2

Reci to narodu na Kosovu... Reci to zrtvama sa Golog otoka, koji su bili ugledni i postovani gradjani... Reci to ljudima koji su pre drugog sv rata bili bogati, cija je imovina razdeljena u ime naroda al malo sutra... Imovina koju su njihovi dedovi godinama krvnicki zaradjivali... Tako da kad pominjes neradnike, upravo su oni 1945. dosli na vlast a sa njima i najveci sljam... Ali, narod je lako prevariti, bolje receno uplasiti... Oni su se bogatili a propovedali su toboze neku jednakost :hahaha: Pretvorili su srpski narod u glupo stado ovaca sto blejeci ide na klanje...
Pitanje: Jesi li ti Srbin?
Ako jesi, jos je gore sto ovako nesto mozes da napises. :hahaha:

Jugoslavija je nas najveci zaeb, koristila je samo da bi neko drugi dobio drzavu, a Srbija rasparcala na pokrajine, i svako izrazavanje srpske nacionalne pripadnosti na ovaj ili na onaj nacin je znacilo odlazak u apsu... Zanimljivo je kako narod i posle 29 godina oseca nostalgiju za Jugoslavijom iako je to nase najvece zlo, nikad nismo bili u stanju da se svi zajedno dogovorimo i slozimo oko toga da smo Srbi i gledamo nase, srpske interese...

Dacu ti i rep, jer ne mogu da verujem sta si napisao... :hahaha:
Uzdravlje i veruj i dalje da je Tito bio najveci Srbin ikada, The Wizard from Oz... :hahaha:

E druze mnogo si dosadan sa tvojom mrznjom protiv komunista,tvoje teme su najgluplje na forumu.
Tita nece nikad preseliti jer je uradio za Srbiju vise nego bilo koji drugi pravi srbin ikad.Zato kukaj koliko hoces,pa i crkni od mrznje kad nemas pametnija posla nego se samo zanimas za vreme koje je davno proslo.

e136.gif

... Reci to ljudima koji su pre drugog sv rata bili bogati, cija je imovina razdeljena u ime naroda al malo sutra... Imovina koju su njihovi dedovi godinama krvnicki zaradjivali... Tako da kad pominjes neradnike, upravo su oni 1945. :

То се и ја питам има ли већих паразита од комунистичких партизана?Убрали плодове туђег зноја!

Nije on kriv.
To je posledica dugogodisnjeg ispiranja mozga.
Ovo 'ispiranje mozga' moze da bude i obrazovanje ili deo 'kucnog vaspitanja'.
Bio sam 7. razred kad je copavi umro i posto su svi u razredu plakali -plak'o sam i ja.
Uceni smo u skoli da volimo Tita,
i iako sam skoro uvek bezao sa DOCEKA (isli smo na doceke sa skolom svaki put kad bi copavi isao ili se vracao sa putovanja po belom svetu)
nije mi bio bas toliko drag da ga cekam- i bilo je lepse umesto na docek otici u bioskop,
ali opet manija obozavanja kojom smo kao deca bili izlozeni je delovala - i jes..plak'o sam kad je umro.
Kad i ako porastes shvatis sam....
I ovaj internet trebao bi da bude samo za punoletne JBGa

Ако си приметио Милошевића више нема - али ОСТАЛА НАМ ЈЕ БРОЗОВА МУЛТИ-КУЛТИ МАФИЈА.

А ако пратиш штампу - такође си могао да приметиш да се помамио унук овог злочинца који се такође зове Јосип Броз - и који је, гле комуњарског чуда, умислио ДА БИ МОГАО ДА НАСЛЕДИ МАФИЈАШКУ ДЕДОВИНУ И ДА СЕ ОВДЕ, А ГДЕ БИ ДРУГО, ИНСТАЛИРА НА ВЛАСТ. Толико су били против монархије и наследног права - АЛИ БИ ВОЛЕЛИ ДА ОНИ НАСЛЕДЕ СВОЈЕ ДЕДУСКЕРЕ ЗЛОЧИНЦЕ.

Back