Bačen Molotovljev koktel na Kuću cveća

Ne se brigaš, razmnožavamo se dovoljno da nas bude i sledećih par vekova...nećemo mi niđe :vnaocare:

Tuđe nam ne treba, svoje ne damo.
Деца не слушају пролупале родитеље.
Шалу на страну не знам шта видите у тој СФРЈ осим тамницу српства. Што се мене тиче ништа накарадније није постојало од те државе и тог вашег вољеног вође ког је требало обесити о прву грану.

Деца не слушају пролупале родитеље.
Шалу на страну не знам шта видите у тој СФРЈ осим тамницу српства. Што се мене тиче ништа накарадније није постојало од те државе и тог вашег вољеног вође ког је требало обесити о прву грану.

Što se tebe tiče.
Sva sreća pa te niko ništa ne pita.

Što se tebe tiče.
Sva sreća pa te niko ništa ne pita.
Не тиче ме се што је Тито протерао велики број Срба са Косова забранивши им да се врате и намеравао да га поклони Албанији и на неки начин и јесте.
Ви се не питате више и никад и нећете. Бићете ко неки Цинцари или тако неки Цигани. Небитни народ, небитни људи.
Ваша религија где у којој је тај сексуални манијак Бог ће изумрети са вама.

Normalni ljudi preziru Broza jer je bio boljševički diktator.
Ja ne prezirem iako nisam za komunizam. Nisam ideološki ostrašćen poput tebe. Čitao sam malo tvoje postove i to je sve krstaški rat protiv komunizma.
Kako da ti kažem, probudi se, komunizam je prestao da postoji, umro je. A komunistički vladari su davna prošlost. Normalni ljudi ne pričaju non-stop o Staljinu, Brozu, Čaušeskom već žive normalne živote.

A ako već toliko prezireš komunizam i sam sam se malo informisao o toj marksističkoj ideji i moj zaključak je da je to neka neostvariva teorija koja nigde nije zaživela u pravom smislu.

Evo na primer moja stara zubarka koja je sada u penziji je 90-tih otvorila ordinaciju sa mužem i svi zubari iz državne službe su ih mrzeli tada jer su učili marksizam, a ljudi su samo išli trbuhom za kruhom. I bili jako dobri zubari u mom kraju, zaradili gomilu keša.

Ljudi dakle razmišljaju na kapitalistički ne na komunistički način i ne znam što se toliko srdiš kad je taj komunizam ionako mrtav konj.

Ja ne prezirem iako nisam za komunizam.
Da li prezireš Hitlera?
Nisam ideološki ostrašćen poput tebe.
Ja nisam ostrašćen.
Čitao sam malo tvoje postove i to je sve krstaški rat protiv komunizma.
Tvoja tvrdnja je preterivanje. Osim toga, antikomunizam je civilizacijska tekovina.
Kako da ti kažem, probudi se, komunizam je prestao da postoji, umro je. A komunistički vladari su davna prošlost.
Još uvek postoje komunisti. Dok god postoje komunisti, treba se boriti protiv komunista.
Normalni ljudi ne pričaju non-stop o Staljinu, Brozu, Čaušeskom već žive normalne živote.
Normalni ljudi preziru Broza i druge komunističke diktatore.
A ako već toliko prezireš komunizam i sam sam se malo informisao o toj marksističkoj ideji i moj zaključak je da je to neka neostvariva teorija koja nigde nije zaživela u pravom smislu.
Nisi se dobro informisao. Reč “komunizam” ima različita značenja. Komunizam nije samo sistem o kojem je govorio Marks, već i sistem koji je postojao u SFRJ, SSSR-u, Severnoj Koreji itd.

Ja ne prezirem iako nisam za komunizam.
Da li prezireš Hitlera?
Nisam ideološki ostrašćen poput tebe.
Ja nisam ostrašćen.
Čitao sam malo tvoje postove i to je sve krstaški rat protiv komunizma.
Tvoja tvrdnja je preterivanje. Osim toga, antikomunizam je civilizacijska tekovina.
Kako da ti kažem, probudi se, komunizam je prestao da postoji, umro je. A komunistički vladari su davna prošlost.
Još uvek postoje komunisti. Dok god postoje komunisti, treba se boriti protiv komunista.
Normalni ljudi ne pričaju non-stop o Staljinu, Brozu, Čaušeskom već žive normalne živote.
Normalni ljudi preziru Broza i druge komunističke diktatore.
Nisi se dobro informisao. Reč “komunizam” ima različita značenja. Komunizam nije samo sistem o kojem je govorio Marks, već i sistem koji je postojao u SFRJ, SSSR-u, Severnoj Koreji itd.

Back