Mačevalac
Aktivan član
- Poruka
- 1.119
To june neće da vas mune bogami.
Ne može nam niko ništa...la la la![]()
![]()
Биологија вас већ решава. Шугословени су праисторија.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To june neće da vas mune bogami.
Ne može nam niko ništa...la la la![]()
![]()
Биологија вас већ решава. Шугословени су праисторија.
Деца не слушају пролупале родитеље.Ne se brigaš, razmnožavamo se dovoljno da nas bude i sledećih par vekova...nećemo mi niđe
Tuđe nam ne treba, svoje ne damo.
Деца не слушају пролупале родитеље.
Шалу на страну не знам шта видите у тој СФРЈ осим тамницу српства. Што се мене тиче ништа накарадније није постојало од те државе и тог вашег вољеног вође ког је требало обесити о прву грану.
Не тиче ме се што је Тито протерао велики број Срба са Косова забранивши им да се врате и намеравао да га поклони Албанији и на неки начин и јесте.Što se tebe tiče.
Sva sreća pa te niko ništa ne pita.
Ja ne prezirem iako nisam za komunizam. Nisam ideološki ostrašćen poput tebe. Čitao sam malo tvoje postove i to je sve krstaški rat protiv komunizma.Normalni ljudi preziru Broza jer je bio boljševički diktator.
Da li prezireš Hitlera?Ja ne prezirem iako nisam za komunizam.
Ja nisam ostrašćen.Nisam ideološki ostrašćen poput tebe.
Tvoja tvrdnja je preterivanje. Osim toga, antikomunizam je civilizacijska tekovina.Čitao sam malo tvoje postove i to je sve krstaški rat protiv komunizma.
Još uvek postoje komunisti. Dok god postoje komunisti, treba se boriti protiv komunista.Kako da ti kažem, probudi se, komunizam je prestao da postoji, umro je. A komunistički vladari su davna prošlost.
Normalni ljudi preziru Broza i druge komunističke diktatore.Normalni ljudi ne pričaju non-stop o Staljinu, Brozu, Čaušeskom već žive normalne živote.
Nisi se dobro informisao. Reč “komunizam” ima različita značenja. Komunizam nije samo sistem o kojem je govorio Marks, već i sistem koji je postojao u SFRJ, SSSR-u, Severnoj Koreji itd.A ako već toliko prezireš komunizam i sam sam se malo informisao o toj marksističkoj ideji i moj zaključak je da je to neka neostvariva teorija koja nigde nije zaživela u pravom smislu.
Da li prezireš Hitlera?Ja ne prezirem iako nisam za komunizam.
Ja nisam ostrašćen.Nisam ideološki ostrašćen poput tebe.
Tvoja tvrdnja je preterivanje. Osim toga, antikomunizam je civilizacijska tekovina.Čitao sam malo tvoje postove i to je sve krstaški rat protiv komunizma.
Još uvek postoje komunisti. Dok god postoje komunisti, treba se boriti protiv komunista.Kako da ti kažem, probudi se, komunizam je prestao da postoji, umro je. A komunistički vladari su davna prošlost.
Normalni ljudi preziru Broza i druge komunističke diktatore.Normalni ljudi ne pričaju non-stop o Staljinu, Brozu, Čaušeskom već žive normalne živote.
Nisi se dobro informisao. Reč “komunizam” ima različita značenja. Komunizam nije samo sistem o kojem je govorio Marks, već i sistem koji je postojao u SFRJ, SSSR-u, Severnoj Koreji itd.A ako već toliko prezireš komunizam i sam sam se malo informisao o toj marksističkoj ideji i moj zaključak je da je to neka neostvariva teorija koja nigde nije zaživela u pravom smislu.