Lovac Misterija
Zainteresovan član
- Poruka
- 191
Ja ne prezirem iako nisam za komunizam. Nisam ideološki ostrašćen poput tebe. Čitao sam malo tvoje postove i to je sve krstaški rat protiv komunizma.Normalni ljudi preziru Broza jer je bio boljševički diktator.
Kako da ti kažem, probudi se, komunizam je prestao da postoji, umro je. A komunistički vladari su davna prošlost. Normalni ljudi ne pričaju non-stop o Staljinu, Brozu, Čaušeskom već žive normalne živote.
A ako već toliko prezireš komunizam i sam sam se malo informisao o toj marksističkoj ideji i moj zaključak je da je to neka neostvariva teorija koja nigde nije zaživela u pravom smislu.
Evo na primer moja stara zubarka koja je sada u penziji je 90-tih otvorila ordinaciju sa mužem i svi zubari iz državne službe su ih mrzeli tada jer su učili marksizam, a ljudi su samo išli trbuhom za kruhom. I bili jako dobri zubari u mom kraju, zaradili gomilu keša.
Ljudi dakle razmišljaju na kapitalistički ne na komunistički način i ne znam što se toliko srdiš kad je taj komunizam ionako mrtav konj.