Bačen Molotovljev koktel na Kuću cveća

Normalni ljudi preziru Broza jer je bio boljševički diktator.
Ja ne prezirem iako nisam za komunizam. Nisam ideološki ostrašćen poput tebe. Čitao sam malo tvoje postove i to je sve krstaški rat protiv komunizma.
Kako da ti kažem, probudi se, komunizam je prestao da postoji, umro je. A komunistički vladari su davna prošlost. Normalni ljudi ne pričaju non-stop o Staljinu, Brozu, Čaušeskom već žive normalne živote.

A ako već toliko prezireš komunizam i sam sam se malo informisao o toj marksističkoj ideji i moj zaključak je da je to neka neostvariva teorija koja nigde nije zaživela u pravom smislu.

Evo na primer moja stara zubarka koja je sada u penziji je 90-tih otvorila ordinaciju sa mužem i svi zubari iz državne službe su ih mrzeli tada jer su učili marksizam, a ljudi su samo išli trbuhom za kruhom. I bili jako dobri zubari u mom kraju, zaradili gomilu keša.

Ljudi dakle razmišljaju na kapitalistički ne na komunistički način i ne znam što se toliko srdiš kad je taj komunizam ionako mrtav konj.

Ja ne prezirem iako nisam za komunizam.
Da li prezireš Hitlera?
Nisam ideološki ostrašćen poput tebe.
Ja nisam ostrašćen.
Čitao sam malo tvoje postove i to je sve krstaški rat protiv komunizma.
Tvoja tvrdnja je preterivanje. Osim toga, antikomunizam je civilizacijska tekovina.
Kako da ti kažem, probudi se, komunizam je prestao da postoji, umro je. A komunistički vladari su davna prošlost.
Još uvek postoje komunisti. Dok god postoje komunisti, treba se boriti protiv komunista.
Normalni ljudi ne pričaju non-stop o Staljinu, Brozu, Čaušeskom već žive normalne živote.
Normalni ljudi preziru Broza i druge komunističke diktatore.
A ako već toliko prezireš komunizam i sam sam se malo informisao o toj marksističkoj ideji i moj zaključak je da je to neka neostvariva teorija koja nigde nije zaživela u pravom smislu.
Nisi se dobro informisao. Reč “komunizam” ima različita značenja. Komunizam nije samo sistem o kojem je govorio Marks, već i sistem koji je postojao u SFRJ, SSSR-u, Severnoj Koreji itd.

1000023528.jpg

Da li prezireš Hitlera?
Video sam te antikomunističke priče i naloge na X mreži.

Komunizam se ne percipira isto kao nacizam.
Ima raširenu podršku u svetu, a čak i zakleti antikomunisti u SAD su napravile neki pakt sa Kinom.
Još je Josip Broz koga toliko prezireš bio veoma poštovan u svetu i imao veliki ugled u zemljama Trećeg sveta u periodu kada su se iste oslobodile od kolonijalizma i krenule putem modernog razvoja.
Možeš mrzeti Josipa Broza i komunizam, ali mnogima je komunistička ideja prihvatljiva i čak i simpatična i isti bivaju tolerisani u medijima, ne žigosani kao nacisti i fašisti.
Ako želiš to da menjaš pred tobom je dug put. Mene lično ta priča i ne zanima toliko. Živim svoj život bez tih meni neinteresantnih i suštinski nebitnih rasprava.

Daleko je bitnije sada urediti Srbiju u kojoj živimo nego nešto što je bilo posle 1945.godine

Komunizam se ne percipira isto kao nacizam.
European Parliament resolution of 2 April 2009…whereas the dominant historical experience of Western Europe was Nazism, and whereas Central and Eastern European countries have experienced both Communism and Nazism
Još je Josip Broz koga toliko prezireš bio veoma poštovan u svetu
Demokratski svet nije iskreno poštovao Broza. Ti ne znaš šta je pragmatizam u svetskoj diplomatiji.

European Parliament resolution of 2 April 2009…whereas the dominant historical experience of Western Europe was Nazism, and whereas Central and Eastern European countries have experienced both Communism and Nazism
Znam i za ovo. Video sam da neki mantraju ovim na X mreži. Što se mene tiče nije problem. Meni se ništa kod komunizma ne sviđa i sve te države su raspale ustajale baruštine.
Ali uvrežena percepcija ljudi je dosta drugačija. Većinu ljudi pa i mene ne zanimaju ti ideološki sukobi.

Demokratski svet nije iskreno poštovao Broza. Ti ne znaš šta je pragmatizam u svetskoj diplomatiji.
Verujem. Ali opet je percepcija običnih ljudi drugačija. Ja komunizam ne volim, ali on je davna prošlost. Aktuelne stvari su mnogo bitnije.
Na primer sveopšta korupcija i moralni sunovrat u Srbiji.

BAČEN MOLOTOVLJEV KOKTEL NA KUĆU CVEĆA! Drama u Beogradu, uhapšen muškarac zbog napada na Titov grob

Beogradska policija uhapsila je Gorana M. (55) pod sumnjom da je bacio molotovljev koktel na Kuću cveća.

Po nalogu tužilaštva njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Goran se sumnjiči da je jutros oko 6 sati pokušao da izazove požar i upali Muzej 25. maj!

Brzom intervencijom policije on je uhapšen. Srećom povređenih nije bilo.

Nezvanično, vatra je oštetila ulazna vrta Kuće cveća.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...Hqlgi5_3Q5gxdWvG2Q_aem_9JWAEzDEK1LjcKQ36IbUdg
To ga Sapic nagovorio,ili mu platio.

To je močvarno područje a seljana navalila da dodje pa da dodje...
Pa navalila zato sto ih je Tito ubedio, kao i taj sistem, da je bolje biti radnik u fabrici nego radnik na njivi (ono sto jes'-jes', "radio, ne radio, svira ti radio", tako je bilo, niko nije mogao da te otpusti ma koliko bio zabusant, pa su radili poslove i u fabrikama i na njivi ko je hteo, uzimajuci cesto naopravdana bolovanja "na balon" kod lekara).

I ta posast traje i do dan danas, da je sramota biti seljak, samo u vecoj meri nego i tad.

BAČEN MOLOTOVLJEV KOKTEL NA KUĆU CVEĆA! Drama u Beogradu, uhapšen muškarac zbog napada na Titov grob

Beogradska policija uhapsila je Gorana M. (55) pod sumnjom da je bacio molotovljev koktel na Kuću cveća.

Po nalogu tužilaštva njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Goran se sumnjiči da je jutros oko 6 sati pokušao da izazove požar i upali Muzej 25. maj!

Brzom intervencijom policije on je uhapšen. Srećom povređenih nije bilo.

Nezvanično, vatra je oštetila ulazna vrta Kuće cveća.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...Hqlgi5_3Q5gxdWvG2Q_aem_9JWAEzDEK1LjcKQ36IbUdg
To je eklatantan primjer hrvatofobije u Srbiji. Treba Europsku komisiju pod hitno upoznati sa širenjem mržnje prema Hrvatima u Srbiji. :kafa:

Kuća cveća
je mesto koje je napravljeno na konfiskovanom privatnom imanju
Napravljeno je austrougskom kaplaru koji je osvajao Beograd.

PS: Ako ćemo baš u detalje
NajvećiSinNašihNarodaiNarpodnosti je umro u ruskom zarobljenoštvu
Ovaj koga znamo je podmetnut

Deo tajne odaje knjiga "Enigma Kopinič."
pa dobro kaplar, a sta su po cinovima bili MACUTI u austroygarskoj vojsci, ili vycici, obicni redovi
https://des.genealogy.net/ou1wk/search
idi na sajt i ukucaj samo prezime mac ut
izlazi cela lista
da kliknemo na 1. dragica
sta gledamo, da kliknemo opet toi prevodjenje sa nemackog

Loss lists Austria-Hungary 1. WK, page 394_28: Macut Dragic (team)​

Back