Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Obustava nastave sa trećinom procesa rada ✅.

Obustava nastave bez trećine procesa rada ❎.

Kao roditelj nisam oduševljen što škole ne rade (nisam ćaci, niti sam snsovac).

Razumem borbu prosvetara,ali ta borba je došla jako kasno po mom mišljenju,mi imamo škole koje treba renovirati i obezbediti od bilo kakvih incidenata.

Činjenica je da škole nisu renovirali ni jedna vlast,ali tada se niko od prosvetara javno bunio.

Dakle zakon o izboru direktora osnovne,srednje, visoke škole se mora drastično izmeniti.

Kod malog u gimnaziji profesori prekinuli blokadu. Pa preko vibera poslali upit deci da li su za nastavak nastave prvo online.

Petoro dece odgovorilo NE.
Ostali uzdrzani.
Za DA niko ne sme da se izjasne. Pitam malog sto je uzdrzan . On kaze ne smem. Zaebavace me. Necu ja da budem jedini DA.

Majko sta su uradili nasoj deci!!!

Ankete ne sme biti. Posebno ne one gde se vidi ko je kako glasao.

Profesor je duzan da obavesti roditelja a ne da se dete tu nesto izjasnjava.

Nego ima li iko od blokadera objašnjenje šta se zapravo očekivalo da se postigne obustavom? :think:Zašto je toliko bitno da fakulteti ne rade? A tek osnovne škole...
Trebali su da postignu smenu ministra prosvete što se i desilo,ali opet nisu zadovoljni sa novim ministrom prosvete,kao što rekoh bez infostrukture neke stranke neće ništa moći da postignu.

Znaci ja sam uvek izgubio jer nisam glasao nikad,koja ti to fora da mora da se opredeli za manje ili vece zlo
uvek si dobio kolega. glasanjem na izborima usmerenim na pogrešan sistem samo podstičeš zabludu kod jednih da su kao dobili a kod drugih da su izgubili. dok se ne promeni sistem u nepartijski uvek će se izbor svoditi na izvrgavanje volje naroda/glasača. narodni deputat mora biti partijski nezavistan i odgovoran samo bazi koja ga je izabrala.)))

evo počele neke škole da rade. imam informacije iz tri škole.

1. prva škola prešla na potpunu nastavu. deca dolaze. ovde je štrajk bio pola pola. onim profesorima koji nikad nisu prekidali nastavu deca dolaze u punom obimu. profesorima koji su bili u nezakonitom štrajku deca delimično dolaze.

2. jedna beogradska gimnazija počela online. odziv odeljenja mog malog solidan. ovde je obustava uvedena voljom profesora u odnosu nekih 80:20%.

3. još jedna beogradska gimnazija isto tako počela online, ali je odziv dece loš. ostale informacije nemam.

Poslednja izmena:
uvek si dobio kolega. glasanjem na izborima usmerenim na pogrešan sistem samo podstičeš zabludu kod jednih da su kao dobili a kod drugih da su izgubili. dok se ne promeni sistem u nepartijski uvek će se izbor svoditi na izvrgavanje volje naroda/glasača. narodni deputat mora biti partijski nezavistan i odgovoran samo bazi koja ga je izabrala.)))

evo počele neke škole da rade. imam informacije iz tri škole.

1. prva škola prešla na potpunu nastavu. deca dolaze. ovde je štrajk bio pola pola. onim profesorima koji nikad nisu prekidali nastavu deca dolaze u punom obimu. profesorima koji su bili u nezakonitom štrajku deca delimično dolaze.

2. jedna beogradska gimnazija počela online. odziv odeljenja mog malog solidan. ovde je obustava uvedena voljom profesora u odnosu nekih 80:20%.

3. još jedna beogradska gimnazija isto tako počela online, ali je odziv dece loš. ostale informacije nemam.
Znam za dve gimnazije koje su bile u totalnoj obustavi da sada rade. Svi nastavnici i deca dolaze u školu.

Cemu aplaudiras? Malo su do sada unakazili obrazovanje pa ce jos?

I sta je razlog za ovaj strajk?
Država je unakažena odavno

Ovi je samo jedan korak ka kompletnom resetu.
Kao kad baciš herbicid da uništi korov koji se toliko zapatio da ne može više ručno da se isplevi.
Stradaće i neka nedužna biljčica ali će se sve brzo obnovit, studenti nastaviti svoje studije, imaće daleko bolji perspektivu od ove sad.

Država je unakažena odavno

Ovi je samo jedan korak ka kompletnom resetu.
Kao kad baciš herbicid da uništi korov koji se toliko zapatio da ne može više ručno da se isplevi.
Stradaće i neka nedužna biljčica ali će se sve brzo obnovit, studenti nastaviti svoje studije, imaće daleko bolji perspektivu od ove sad.
Nastradaj ti ako ti je dosadno.

Back