Nenad1988
Buduća legenda
- Poruka
- 45.703
Nisu svi mamini i tatini sinovi.CACI SADA MOZE DA UCI!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu svi mamini i tatini sinovi.CACI SADA MOZE DA UCI!
Osnovne škole treba da nadoknade , za sada ako počnu sa radom od prvog isl.... , minimum oko 40 radnih dana, a kako će to uraditi još niko od blokadera nije predložio ništa konkretno.OŠ "Đorđe Natošević" u NS, od srede, 02. aprila, posle više od dva meseca potpune blokade, počinje sa redovnom nastavom. Kako će to prvaci da nadoknade, tek ćemo videti....
да се надокнади неће никако,да се надоХнади врло могуће.Обустава наставе је била глупост којом се ништа није постигло и сад је то прошло што је добро. Сад мора да се одрађује школска година, немам појма... некако ће се "надокнадити" свакако не надокнадити![]()
апсалутно!да се надокнади неће никако,да се надоХнади врло могуће.
безусловноапсалутно!![]()
сасвим легитимно мишљењеBoli me k... kako ce nadoknaditi.
Tacno. Sta mene briga za vasu decu i kako ce nadoknaditi?сасвим легитимно мишљење![]()
Misliš, kao što si ti uradio?Tacno. Sta mene briga za vasu decu i kako ce nadoknaditi?
Sta mislis srpsko skolstvo, propast, nisu isli par meseci u skolu. Kupite deci diplomu ili clansku kartu ko svaki Srbin.
Sto se trpas gde ti nije mesto??
A za sta te je briga??Tacno. Sta mene briga za vasu decu i kako ce nadoknaditi?
Sta mislis srpsko skolstvo, propast, nisu isli par meseci u skolu. Kupite deci diplomu ili clansku kartu ko svaki Srbin.
Zanima ga očigledno ćacilend.A za sta te je briga??
Deca te ne zanimaju,sta te zanima??