Antigon@
Elita
- Poruka
- 17.045
Slažem se.pali su i na čovečnost i na pamet.
da je hitler u pitanju ne bi vredelo ovo učiniti svojoj deci.
Zato je trebalo odmah da ispuni sve zahteve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se.pali su i na čovečnost i na pamet.
da je hitler u pitanju ne bi vredelo ovo učiniti svojoj deci.
Pošto niko nije nadležan, bolje bi bilo da im daju da sami uzmu šta treba.Slažem se.
Zato je trebalo odmah da ispuni sve zahteve.
On je nadležan za kontrolu institucija i izazivanje sukoba u među Srbima.Pošto niko nije nadležan, bolje bi bilo da im daju da sami uzmu šta treba.
Znači, potcenjuješ današnje sudente u blokadi...Nemoj da se brineš, to i sledi, škole napuštaju kvalitetni ljudi, daju otkaze, neće da gube ni vreme ni živce sa naprednjačkim direktorima.
Prvo idu matematičari, njima je najlakše da nađu bolje plaćeni posao.
Decu će ti učiti neki ćaciboti pa uživaj
pa samo si ti cula kolko vidim... neke roditeljekoji placaju privaten casove detetu i to bas kod uciteljice koja inace strajkuje u skoli...citam ja pazljivo
evo vidis da niko od sotalih clanova niej cuo takvu rekla kazala kao sto ti ovde iznosis...
ne sumnjam da ce cuti casual observer , stojko ili slicni persone non grata na bilo kakvom normalnom okupljanju normalnih gradjana...
Otkad pričaš sam sa sobom?pa samo si ti cula kolko vidim... neke roditeljekoji placaju privaten casove detetu i to bas kod uciteljice koja inace strajkuje u skoli...
do sad jos necusmo takvu klevetu ovde osim od tebe...
Ne mogu losi ljudi biti kvalitetni strucnjaci jer su najpre pokazali neosecaj prema deci.Nemoj da se brineš, to i sledi, škole napuštaju kvalitetni ljudi, daju otkaze, neće da gube ni vreme ni živce sa naprednjačkim direktorima.
Nemam sta da razumem ljude koji cine zlo drugima. Ili su glupi ili bez osecaja. manje bitno koje je.
otkazi.
kakvo teranje na rad silom. ti nisu zasluzili da ikome vise predaju.
Postoje penzionisani stari casni profesori. I mladi na birou. I povecanje ucenika po razredima.To bi bilo dovoljno da deca koliko toliko bolje prodju u ovoj nevolji.
potom privatizacija skola i fakulteta, pa promena ugovora o radu kod ove drzavne bede.
Ne mogu losi ljudi biti kvalitetni strucnjaci jer su najpre pokazali neosecaj prema deci.
Niti su profesionalci. Zamisli najmis "kvalitetnog" molera a on ti prekine izradu fasade na pola jer mu je direktor naprednjak. Ili preduzece prekine zidanje mosta na pola ...
pa trazite ostavku. samo neka deca idu u skole i na fakultete.Postoji izlaz koji je relativno bezbolan, a to je da covek koji je do te mere omrazen u narodu lepo podnese ostavku.
ne znam kakve veze on ima sa ovakvim obrazovanjem.kakvo cemo skolstvo imati je pitanje za prosvetare i siru javnost.I da ostavi skole kakve su bile. Drzavne, klasicne, kakve su mahom na nasem kontinentu.
ne poznajemm ih. a i pitanje nema veze s temom. sve nase politicke partije su smece.Imenuj mi jednog, SAMO JEDNOG dobrog čoveka u stranci koju očigledno podržavaš, jednog jedinog
borba prosvetara je kao lov na vestice negda. deca su njihove zrtve i taoci kao negda nevine zene. ma kakvi im bili ciljevi ne podrzavam da deca budu zrtve.Prosvetari se bore protiv najgoreg ološa u istoriji ove zemlje a ti im držiš stranu, svaka čast na izboru, svaka čast, želim ti da ti do kraja života baš takvi napredni kadrovi odlučuju o sudbini i svemu što radiš.
pa trazite ostavku. samo neka deca idu u skole i na fakultete.
ne znam kakve veze on ima sa ovakvim obrazovanjem.kakvo cemo skolstvo imati je pitanje za prosvetare i siru javnost.
tvoje dete ide a desetine hiljada dece su zrtva morona koji je smislio blokadu nastave.Moje dete ide redovno u skolu i sve osnovne skole u kraju rade najnormalnije. Odrzano je i najvece matematicko takmicenje bez problema. Izasla su cak i resenja cije objavljivanje zavisi od saradnje skola.
Strajkuju srednje skole i fakulteti. Strajkuju stariji koji mogu strajk da podnesu i da nadoknade gradivo sa lakocom.
be mi se za rezim. nijedan partijski sistem ne moze biti demokratski. jer partija ne sme da kontrolise volju poslanika tj. volju naroda.Rezim je vec pao i tu nema zbora.
Koliko dugo ce se korpcati dodje druga tema...i red je za nered kriviti one koji sabotoraju celu zemlju zarad svojih fotelja i mutnih poslova.