Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 11.680
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je. samo neka počnu škole i fakulteti rade.BLOG Protest srednjoškolaca u Kragujevcu i Novom Sadu, studenti danas ispred Ustavnog suda i Generalštaba
![]()
A što ispred Generalštaba?BLOG Protest srednjoškolaca u Kragujevcu i Novom Sadu, studenti danas ispred Ustavnog suda i Generalštaba
![]()
U kakvom LUDILU mi živimo pokazuje i to što su u OŠ "Sonja Marinković" u NS doveli lokalne funkcionere SNS-a da GLUME roditelje dece "koja žele da uče" i tako napravili u dvorištu škole kontraskup roditeljima koji su došli da pruže podršku nastavnicima i đacima koji su u BLOKADI.
Ne,ali se ostali vode kao bolje da padne godinu nego da padne na život.U kom svetu živimo? tip na teiteru prodaje bubrege:
PITAM. DA LI POSTOJI RODITELJ KOJI ŽELI DA MU DETE ROKNE GODINU I DA NIŠTA NE NAUČI?
pali su i na čovečnost i na pamet.Ne,ali se ostali vode kao bolje da padne godinu nego da padne na život.
Tako je.pali su i na čovečnost i na pamet.
da je hitler u pitanju ne bi vredelo ovo učiniti svojoj deci.
nešto debelo nije u redu s njima. al ajde ti objasni ljudima sužene svesti.Tako je.
Umislili da su neki bogovi a srpska deca su krezuba caci i treba da nestanu.Mentalno su obogaljili decu mozda i za ceo zivot nevazno da li su caci ili.ovi plemunasi.
Ovo je zlocin sta uradise.
Problem je što mi nismo knjige kupili deci da skupljaju prašinu u ormanu, kupili smo ih da deca iz njih uče i nauče što je jako važno u životu.Ko bi rekao da će najgori đaci i ovi sa kupljenim diplomama biti najglasniji u odbrani prava na školovanje.
U zemlji u kojoj pola režima ima kupljene diplome njima je najveći problem što se gubi od nastave.
Kakva hipokrizija i licemerstvo
zlocin se ne cini prema onima s kupljenim diplomama vec prema nevinoj deci. koji andrag kupljene uvlacis u trolanje.Ko bi rekao da će najgori đaci i ovi sa kupljenim diplomama biti najglasniji u odbrani prava na školovanje.
U zemlji u kojoj pola režima ima kupljene diplome njima je najveći problem što se gubi od nastave.
Kakva hipokrizija i licemerstvo
zlocin se ne cini prema onima s kupljenim diplomama vec prema nevinoj deci. koji andrag kupljene uvlacis u trolanje.
i kako ovo opravdava zlocin profesora prema svom poslu i deci?Zato što upravo TI i TEBI SLIČNI branite situaciju u kojoj je normalno da partijski polumozgaši sa kupljenim diplomama vode sve u državi uključujući i škole.
To vam ne smeta, pravite se ludi, setili ste se da politici nije mesto u školama sada a ćutite već deceniju i kusur dok polupismeni partijski kadar satire škole, prosvetu i prosvetne radnike. Došlo vam je iz doopeta u glavu tek u trenutku kada vam deca ne idu u školu inače je sve ostalo sasvim normalno
i kako ovo opravdava zlocin profesora prema svom poslu i deci?
mene udari neko na ulici a ja tebi lupim samar.
cini se jedan zlocin da bi se navodno ispravio drugi. a ja treba da podrzim morona koji je ovo smislio.
Naravno da brinem o tome sta cinim za razliku od onih koji ovo sada rade nasoj deci. ljudi bez savesti.Ti si sebično, samoživo stvorenje koje brine isključivo za svoje doope i svoje interese, za sve ostalo si gluv i slep
Ko prica o mom interesu. To mi je samo bolje pokazalo koliko ste daleko zabludeli.Ako je neki tvoj interes ugrožen to je za tebe zločin a ako je ugrožen tuđi interes, egzistencija pa i život, za to tebe boli ona stvar
Nemam sta da razumem ljude koji cine zlo drugima. Ili su glupi ili bez osecaja. manje bitno koje je.Zato ti i ne možeš da razumeš šta studenti rade i za šta se bore.
otkazi.Ti bi sada da neko na silu natera prosvetne radnike da rade u ovom brlogu i močvari samo da dete ne bi gluvarilo kući
Postoje penzionisani stari casni profesori. I mladi na birou. I povecanje ucenika po razredima.To bi bilo dovoljno da deca koliko toliko bolje prodju u ovoj nevolji.Druga opcija ti je da ti dete uče polupismeni partijski ćaci-nastavnici ali čini mi se da ti se ni ta ideja baš ne sviđa,
Nemam sta da razumem ljude koji cine zlo drugima. Ili su glupi ili bez osecaja. manje bitno koje je.
otkazi.
kakvo teranje na rad silom. ti nisu zasluzili da ikome vise predaju.
Postoje penzionisani stari casni profesori. I mladi na birou. I povecanje ucenika po razredima.To bi bilo dovoljno da deca koliko toliko bolje prodju u ovoj nevolji.
potom privatizacija skola i fakulteta, pa promena ugovora o radu kod ove drzavne bede.