- Poruka
- 42.628
Treba li Vam drugo priznanje?nalazi se u najposećenijoj kafani u gradu ( restoran u centru grada - u Zanat-liji) u Zrenjaninu,..
( - bivši učenici mi napravili 'spomenik za-života' ).
Prelepo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba li Vam drugo priznanje?nalazi se u najposećenijoj kafani u gradu ( restoran u centru grada - u Zanat-liji) u Zrenjaninu,..
( - bivši učenici mi napravili 'spomenik za-života' ).
ja samo da pitam, ovi što su protiv obustave, jel su poslali decu u kamp?
Normalno nece u vucicevoj Srbiji da zivi. Nisi bas totalno ....Šaljem dete na Novi Zeland. Što pitaš?
U Srbiji se mnogo bolje zivi nego u inostranstvu, ali poneko i dalje odlazi iz istih razloga iz kojih se ide iz provincije u Beograd.Normalno nece u vucicevoj Srbiji da zivi. Nisi bas totalno ....
onako, da vidim koliko ste truda spremni da uložite u odbranu sopstvenih stavovaŠaljem dete na Novi Zeland. Što pitaš?
nema sumnje da vi ovde bolje živite, nego što biste živeli u inostrantsvuU Srbiji se mnogo bolje zivi nego u inostranstvu, ali poneko i dalje odlazi iz istih razloga iz kojih se ide iz provincije u Beograd.
vidi, to je stvar (ličnih end personalnih) ukusa i afiniteta,..U Srbiji se mnogo bolje zivi nego u inostranstvu, ali poneko i dalje odlazi iz istih razloga iz kojih se ide iz provincije u Beograd.
Oni koji odu tamo upravo se najcesce bave ciscenjem klozeta.nema sumnje da vi ovde bolje živite, nego što biste živeli u inostrantsvu
tamo teško da bi vas neko zaposlio i klozete da čistite, s obzirom na vaše znanje i obrazovanje
Ali nije ih sramota posto ih niko ne zna...Ja nisam.ja samo da pitam, ovi što su protiv obustave, jel su poslali decu u kamp?
Jednstavno provincijska sredina im je primitivna i hoce u beogradsku... od vas provincijalaca beze eto od koga. A onima koji su vec u Beogradu je i tu promitivno, pa odu gde je bolje.vidi, to je stvar (ličnih end personalnih) ukusa i afiniteta,..
a, o tome ne bih,..
LAŽEŠ !!!Oni koji odu tamo upravo se najcesce bave ciscenjem klozeta.Ali nije ih sramota posto ih niko ne zna...
ja znam dosta njih koji po inostranstvu rade ono za šta su se školovaliOni koji odu tamo upravo se najcesce bave ciscenjem klozeta.Ali nije ih sramota posto ih niko ne zna...
Naravno da nece reci tebi sta tacno radi.LAŽEŠ !!!
nijedan moj učenik tamo ne čisti,.. ni ulice,..

Sta god da rade, rade kao robovi da bi Tramp i slicni bili zadovoljni.ja znam dosta njih koji po inostranstvu rade ono za šta su se školovali
ali verujem da ti poznaješ samo takve koji su dovoljno školovani samo za čišćenje toaleta
Opet lažešNaravno da nece reci tebi sta tacno radi.
Ne kazu ni ovi u Beogradu sve kamoli oni na drugom kraju sveta.

. - srednja škola Nikola Tesla Zrenjanin
a, Beograđane smo oduvali 'ladno,.. ekipu Partizana (podmladak) - sa petnaestak razlike - u polufinalu )Aranđelovac 1994.g
igramo Finale sa Čačkom,.. imaju 5 sjajnih igrača,.. od kada je tu Kićanović posejao,. tamo se igra vrhunska košarka..
ja - MI - imamo samo dva vrhunska igrača - Savanović i Bajin,.. najbolji drugari - obojica visoki bekovi..
---
Budim se u 3h,. ne znam,. plašim se,. odem u obližnje selo kod drugara da popijem neku mučenicu,..
tresem se,.
finale je
- ZLATO,
najbolji u Jugoslaviji ( tad smo bili SR. Jugoslavija)-
kaže mi drugar- gazda od te kafane-
_Biće, šta biti mora,.. samo budi hladan ( a ja to ne umem)-
I uzesmo mi ZLATO - sa dva razlike,.., i u košarci ,.-.-.-.i u rukometu-
Zrenjanin je šampion SR Jugoslavije, i u košarci i u rukometu. - srednja škola Nikola Tesla Zrenjanin
-------------------
Laureti mog zanimanja![]()
.. ta je ekipa bila sa nekoliko reprezentativaca 
Lagiš..Znači neću i dobila sam 0 i slovima, nula. I šta sad? Očekujete plakanje?samo idem još jače
![]()
za Lagertu: