Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Једно питање за наставнике у обустави и оне који их подржавају.
Кад очекујете да ћете да се вратите на наставу? Мислим шта ако оваква ситуација потраје годину две?
Onda prestanite da sedite skrštenih ruku i pravac ministarstvo pa im postavite to isto pitanje. Ne zavisi od nastavnika, samo da podsetim.

Onda prestanite da sedite skrštenih ruku i pravac ministarstvo pa im postavite to isto pitanje. Ne zavisi od nastavnika, samo da podsetim.
Ја радим имам ђаке, некада мање некада више ту негде око пола. Ти опет врдаш. Одговор типа Није НАТО крив што нас је бомбардовао крив је Слоба.

Konačno malo lepih vesti iz čačanskih škola. Srednja Mašinsko-saobraćajna je prekinula obustavu rada tako što je 30 profesora danas krenulo sa radom.

Đaci su se vratili u klupe, a očekuje se da i ostatak kolektiva uradi isto u narednim danima. Prema nekim najavama obustavu bi trebalo da prekine i srednja Tehnička škola u Čačku.

Kada su u pitanju osnovne škole, očekuje se da će Filip Filipović i Vuk Karadzić krenuti sa radom nakom što su roditelji počeli da ispisuju decu iz ove dve škole.

Prosvetari su imali slabu kičmu, studenti su ih malo ojačali i udahnuli hrabrost

A valjda su i ukapirali da je 75% ljudi van javnog sektora, na vetrometini tržišta rada, pa nisu crkli što nisu u državnom jaslicama

Samo da izdrže i ne pokleknu zbog zakidanja ili ne dohvate kosku ako im bace.
Samo su nas podstakli da budemo još jači, čak i škole koje nisu bile u štrajku, nikakvom, ovih dana stupaju u potpunu obustvu. Kao što već rekoh, svi potezi su im totalno pogrešni, mislim na ministarsvo prosvete, i sada su to i javno pokazali.

Konačno malo lepih vesti iz čačanskih škola. Srednja Mašinsko-saobraćajna je prekinula obustavu rada tako što je 30 profesora danas krenulo sa radom.

Đaci su se vratili u klupe, a očekuje se da i ostatak kolektiva uradi isto u narednim danima. Prema nekim najavama obustavu bi trebalo da prekine i srednja Tehnička škola u Čačku.

Kada su u pitanju osnovne škole, očekuje se da će Filip Filipović i Vuk Karadzić krenuti sa radom nakom što su roditelji počeli da ispisuju decu iz ove dve škole.
Sa pogrešnog linka si pokupio vesti, mala primedba ;)

Ја радим имам ђаке, некада мање некада више ту негде око пола. Ти опет врдаш. Одговор типа Није НАТО крив што нас је бомбардовао крив је Слоба.
A koji odgovor očekuješ? 24.4. u 13h ? :mrgreen: kao što rekoh, kad god ti se ne svidi moj odgovor, ti me spinuješ :D

Screenshot_20250307-223906.png

A gde je potpis i pečat.

Tu tabelu može svako da napiše,ali Ok verujem ti.
У многим школама пола наставника ради пола не ради и онда ови што не раде имају једну статистику а ови што раде другу тако да све зависи од угла из ког посматраш.

У многим школама пола наставника ради пола не ради и онда ови што не раде имају једну статистику а ови што раде другу тако да све зависи од угла из ког посматраш.
Ne zavisi, postavila sam vam tabelu i sa onima koji su na 30 min i na one koji su u potpunoj obustavi. Vrlo lako se može proveriti broj radnika tih škola.

Види то овде на форуму свакако не можемо проверити ако се слажеш.
Naravno, nisam ni mislila da odavde sve činjenice uzimate zdravo za gotovo, niti da meni verujete, bez obzira što nemam potrebu da nikoga ubeđujem, samo kažem, ko ima potrebu da zaista proveri podatke, može to vrlo lako učiniti.

Back