Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.339
Ali molim Vas nemojte ovu temu spanujete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si Stručnjak za lepo vreme ,..Lepo vreme pečem roštilj.
Mene kao roditelj zanima šta dalje.ti si Stručnjak za lepo vreme ,..
i misliš da nas to zanima ?
platiš,.. pa se pratiš..Mene kao roditelj zanima šta dalje.
platiš,.. pa se pratiš..
a za koji Q ste napravili privatno obrazovanje ?
)

Je si li drzao casove decu za pare?Mislili ste;
Ko ih *ebe, kad imaju savest..
iscurela nam,..
,.. i šta sad ?
čekajte da nas Vučić umori glađu,..![]()

prijatelju, ja znam da pravim pare,.. ja sam za tebe ( i za skoro sve ovde) tajkunJe si li drzao casove decu za pare?
.Pa od cega si ziveo?nisam, .. i neću![]()
a smetaju ti lopuze na vlasti... ko o cemu...ja znam da pravim pare,.. ja sam za tebe ( i za skoro sve ovde) tajkun.
od zemlje,.. ja sam VeleposednikPa od cega si ziveo?
daa, a tebi ?a smetaju ti lopuze na vlasti... ko o cemu...

Mnogima je prosveta samo hobi, da tece staz i budu drustveno angazovani uz neki ozbiljan izvor prihoda.Pre toga si pisao da si radio u prosveti.
Opet je radio za pare.Mnogima je prosveta samo hobi, da tece staz i budu drustveno angazovani uz neki ozbiljan izvor prihoda.
Ovde govorimo o tvom laganju. Predstvio si se profesorom i rekao da nisi nikad drzao deci nastavu za pare.TI SI LAŽOV,.. neopevani,.
Još sam u prosveti
Proveri me,..
hajde saberi se,.. pa da te ja oduzmem,..Ovde govorimo o tvom laganju. Predstvio si se profesorom i rekao da nisi nikad drzao deci nastavu za pare.
il si slab s logiku ili dezinformises ako ce ti to biti razumljivije.
Znaci radio si za pare. A dezinformisao si nas da nisi.hajde saberi se,.. pa da te ja oduzmem,..
"profesor" - legenda "TESLE",.. i grada Zrenjanina..
( a, ja kažem tim, što mi laskaju sam "Legenda", da bih da budem
INSTITUCIJA !)
,.. to mi je profilna slika sa Fejsa,.. da ne gušimo temu@doppler -u, nije to (baš tako jako) smešno
To mi je sve, što je ostalo od 37 godina prosvete.
Pogledajte prilog 1694442
,.. ovde (na Krstarici se sve zna o meni
,.. ne bojim se nikoga,.. . do Boga,..Plant tvoja sujeta nije predmet ove teme.),.. ovde (na Krstarici se sve zna o meni
,.. ne bojim se nikoga,.. . do Boga,..
a i to ( s Bogom) je simbolično).
Pitaj tvog Vučića, kad će škole krenuti da rade ( možda NIKAD dok je on predsednik)-Plant tvoja sujeta nije predmet ove teme.)
Koliko sam shvatio ti si profesor koji odbija da radi ono za sto se opredelio i to pred kraj karijere.
Da li si svetan da deca trpe zbog obustave nastave i da ce to ostaviti trajne posledice na njih kao licnosti tako i na kvalitet obrazovanja?
)Kolega tesko da ces biti dobar inzenjer. To je odgovoran posao. )Imaš dete u srednjoj?
dajem privatne časove džabe,..
smorio si,.. ajde više,.. od?ebi..
Pitaj tvog Vučića, kad će škole krenuti da rade ( možda NIKAD dok je on predsednik)-
Od 1. aprila sam dipl.el. inž sa licencom za sve vrste energetsjin radova,..