Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
20250213_142937.jpg

Обзиром на насиље које трпе наставници који желе да раде у складу са законом о штрајку (школски час у трајању 30 минута), било би занимљиво проверити оне наставнике који врше насиље да се блокирају школе на који начин су добили запослење на неодређено у тим школама.... Оно зна се да је добар део наставника за рад у школству на неодређено време, неком "познанику познаника који може да среди" исплатио цифру...

Зачудо онима који се "боре за успостављање владавине права" ни најмање не смета кршење права на образовање деце?
Притом деца у приватним школама иду у школу?
Тамо се деца имају право да уче јер родитељи плаћају школовање, а ни наставници немају времена да штрајкују јер би то значило да неће примити плату.
Зашто су онда деца у државним школама жртвовани у целом овом циркусу?

Tebi i da nacrtam, opet ti ne bi bilo jasno, jer sam ti do sada na mnogim temama objašnjavala i pisala ali ti vrtiš jedno pitanje sto puta,
ne pratim te po mnogim temama.

očekujući samo odgovor koji se tebi sviđa. Kako takav nećeš dobiti od mene ,nema poente više ti pisati.
da mi se ne svidja to što radite deci jeste istina. očekivao sam od tebe konkretan odgovor na dva pitanja.

Može neko drugi u ime onih nastavnika koji su obustavili nastavu da odgovori :

1. Profesore, na osnovu čega msiliš da imaš pravo na blokadu nastave i dokle treba blokada da traje?
2. Profesore štetu i zlo koje nanosite roditeljima i deci ko će ispraviti?

Poslednja izmena:
otkud državno . škole su narodne. plate prosveti plaćaju radnici kroz doprinose a ne država.

treba raščiniti i profesore i vlasti koje ovo rade svom narodu. treba nam debela reforma školstva. samo ko da je sprovede i kako da deca ne trpe.
skole treba zatvoriti. Ja sam antiprosvetljitelj, zvona i praporci braco, a ne knjige

pa prosvetari su zabrinuti za buducnost mladih. Sad oce jos i kulturnim klosarima da se povecaju plate. I kad se lopovi namire, rece mi smo pokrenuli nazalost narod nije prepoznao nasu zelju za slobodom, mi cemo sada da placemo sa 140 iljada platom u prosveti,
прорадиће они чим студенти кажу да су исупуњени захтеви и да су лопингери најодговорнији у бувари

а не неки фићфирић из општине палилула...

када загоркаа почне да самсотално а не по инструкцијама ради свој посао...

прорадиће они чим студенти кажу да су исупуњени захтеви и да су лопингери најодговорнији у бувари

а не неки фићфирић из општине палилула...

када загоркаа почне да самсотално а не по инструкцијама ради свој посао...
Ништа ми више није јасно, да ли се студентска акција води против лопова или за утврђивање кривице због пада надстрешнице услед чега је погинуло 15 људи?
Ако се траже лопови, онда ћемо остати и без многих професора који сада здушно подржавају студенте...
Ако се траже одговорни за рушење надстрешнице онда је списак далеко већи од оног са лоповима..
Ако је циљ уцењивање ради извршења налог, онда то још и разумем... осим што не разумем тај народ јер ће се силно разочарати кад схвати да су променили људе, али не и систем...

Samo totalni bojkot, ko jbe sitnu decu,
ako im se ne sviđa nek se sele u zemlju gde rade osnovne škole.

Pa neće valjda prosveta u ovakvoj zemlji, zlatno doba , da radi za kikirikii!!!!!
Kada pojedini shvate da se ne protestuje zbog para već zbog lopova, možda i mogu nešto da popričam sa vama. Do tada, pljujte vladu, lopove iz udobnih fotelja, stolica a pljujte i one koji imaju **** da rizikuju i otkaze da bi pokazali šta je stav. Hvala na razumevanju.

Ништа ми више није јасно, да ли се студентска акција води против лопова или за утврђивање кривице због пада надстрешнице услед чега је погинуло 15 људи?
Ако се траже лопови, онда ћемо остати и без многих професора који сада здушно подржавају студенте...
Ако се траже одговорни за рушење надстрешнице онда је списак далеко већи од оног са лоповима..
Ако је циљ уцењивање ради извршења налог, онда то још и разумем... осим што не разумем тај народ јер ће се силно разочарати кад схвати да су променили људе, али не и систем...
Lopovi su odgovorni za pad nastrešnice, ne razumem šta tu nije jasno? Inače, drago mi je kad pročitam ovakve pohvale prosvetnim radnicima, to nam samo daje volju da budemo još istrajniji. Hvala najlepše :heart:

Back