Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    76
Katastrofa. Našoj deci prosvetni radinci ukinuli pravo na obrazovanje.

Po školama pravo na mišljenje o obustavi su imali samo profesori/nastavnici.
Učenici kroz nazovi plenume za koje niko ne zna čemu služe. Sad deca sede kući i čekaju što će im profesori javiti.

Imam kontak s jednom školom. Pola profesora je u štrajku a pola ne. Ovima koji ne štrajkuju deca uredno dolaze na časove.

Roditelje niko ništa nije pitao.

Izvolite upišite se.

Nije dozvoljena promena glasa.

Autorska.
Gde si bio da se buniš kad je tvojoj deci ministarstvo nasilno prekinulo polugodište??! Zabrinuti roditelju...

baba vanga ti nije ravna. )

ajde bre glasajte.

znam neke rezultate iz dve škole.
u jednoj profesori pola pola. u drugoj profesor 84:18 za bojkot.
učenici na plenumu samo 4 bila za bojkot. pa su ostale pljuvali dok ih pola nije bilo za a pola protiv... danas taj isti razred jedva čeka da nastava počne.
Znaš rezultate iz škola? A sad mi je jasno zašto nas je danas školski policajac pitao o broju nastavnika u štrajku :mrgreen:

IMG-deece5fff19b181ad333a4cc5cfb9703-V.jpg

Katastrofa. Našoj deci prosvetni radinci ukinuli pravo na obrazovanje.

Po školama pravo na mišljenje o obustavi su imali samo profesori/nastavnici.
Učenici kroz nazovi plenume za koje niko ne zna čemu služe. Sad deca sede kući i čekaju što će im profesori javiti.

Imam kontak s jednom školom. Pola profesora je u štrajku a pola ne. Ovima koji ne štrajkuju deca uredno dolaze na časove.

Roditelje niko ništa nije pitao.

Izvolite upišite se.

Nije dozvoljena promena glasa.

Autorska.

Чекај, зар није Вучић рекао да од уторка (данас) све школе раде редовно?

Опет је лагао своје слепо бирачко тело?

Obustava nastave i dalje na snazi u svim užičkim školama​

Sve osnovne i srednje škole na teritoriji Užica i dalje su potpunoj obustavi nastave, sem Tehničke škole i OŠ za obrazovanje dece ometene u razvoju „Miodrag V.Matić“ u kojima časovi traju 30 minuta. U Zlatiborskom okrugu nastave nema ni pet požeških škola, četiri ariljske, pet škola na teritoriji Nove Varoši i isto toliko na području Čajetine kao i tri škole koje pripadaju Kosjeriću.

1738760048-20250205_114112-1024x759.jpg
Protest prosvetara u Užicu Foto: Slavica Panić/Nova.rs

Na teritoriji Zlatiborskog okruga u potpunoj obustavi su 1422 prosvetna radnika dok nastavu u trajanju od 30 minuta izvodi njih 367.

Prosvetni radnici Zlatiborskog okruga o daljim koracima će odlučiti na sastanku koji će se održati danas u popodnevnim satima. Prema saznanjima Nove, dosadašnja obustava biće nastavljena do kraja i ove radne nedelje nakon čega će odlučivati o daljem toku obustave.

Хеј, @Lagerta јеси ли за овог лика причала да је најбољи наставник на свету целоме пре дан или два?

:hahaha:
Jesam ,al to ne znači da ću sada reći da nije samo zato jer drugačije misli od mene.Njegov profesionalni kvalitet i njegov politički stav nisu tema tamo gde sam o tome pisala.

de objasni:
1. na osnovu čega msiliš da imaš pravo na blokadu nastave i dokle treba da traje?
2. štetu i zlo koje nanosite roditeljima i deci ko će ispraviti?
Tebi i da nacrtam, opet ti ne bi bilo jasno, jer sam ti do sada na mnogim temama objašnjavala i pisala ali ti vrtiš jedno pitanje sto puta, očekujući samo odgovor koji se tebi sviđa. Kako takav nećeš dobiti od mene ,nema poente više ti pisati.

Back