Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
A je l tebi jasno da ja imam prava na izražavanje nezadovoljstva??? Je l zaista teško shvatiti da sam i ja roditelj, koji smatra da posao koji radi nije kvalitetan po nečiju decu?? Ako je vama lepo živeti u državi u kojoj ne znaš gde će ti dete sutra raditi, bez obzira koji fakultet ili zanat je završilo, mene zanima. I ne mogu vašu decu staviti pre mojih, izvinjavam se. Nisam ni dadilja ni plaćena uslužna delatnost.
Naravno da imate pravo da iskažete nezadovoljstvo uslovima u kojima radite ako su nedostojni profesije i tu imate moju podršku. Medjutim niste nadležni da brinete na poslu prosvetnog radnika o državnim stvarima. Setite se svog CV-ja da to niste nigde naveli da vam je interesovanje.

Većina nas je uradila planove nadoknade, ne znam da li se sećate kovida, prekida zbog slučaja Ribnikar? Dokazali smo da možemo sve ove planove stručno prilagoditi, ali očito ni to nije dovoljno da i roditelji shvate da nastavnici, u stvari, umeju da planiraju i uoče na koji način naučiti decu najbitnijem iz celog onog preobimnog plana...
Naravno da se sećam svega...možda sam ja samo osetljivija, stavlja se akcenat na nastavnike i roditelje, niko ne pominje decu i kako se ona osećaju, a prvaci su zbunjeni, izgubljeni...niko ih ništa ne pita, nemaju pravo glasa....postaće kolateralna šteta...

A je l tebi jasno da ja imam prava na izražavanje nezadovoljstva??? Je l zaista teško shvatiti da sam i ja roditelj, koji smatra da posao koji radi nije kvalitetan po nečiju decu?? Ako je vama lepo živeti u državi u kojoj ne znaš gde će ti dete sutra raditi, bez obzira koji fakultet ili zanat je završilo, mene zanima. I ne mogu vašu decu staviti pre moje, izvinjavam se. Nisam ni dadilja ni plaćena uslužna delatnost.
Baš si se uvacila u borbeni mod. Ili si sa mnom ili si bot. Kakp god se pvo završi deca su kažnjena

Koliko shvatih, mnogima ovde nije problem što deca ne uče, već što ih nemaju gde, pa ajd u školu.
на жалост је тако
да их се реше бар мало
Žalosno... jer da im je samo učenje problem, u današnje vreme postoji mnogo načina učenja, internet je većini dostupan.
наравно. никад лакше него данас. ко хоће ... али многи више хоће гта и тик ток... па им други крив...
Imate čak i one časove koje smo za vreme kovida snimali ( besplatno i volonterski :mrgreen:)
тако је и оних са задатцима и решењима за испите
моја ћерка је тако неколико дана учила са нета пред пријемни испит за упису средњу школу
добила 20 и 19 бодова из математике и српског

Да се решити ова ситуација и то врло једноставно.
1. дати отказ свим наставницима и професорима у школама где је блокирана настава;
2. прузети све записнике са састанака наставника и професора и установити која су лица била та која су наметнула блокаду школа;
3. расписати конкурс за пријем у радни однос наставника и професора при чему одбити пријаве свих лица из тачке 2.;
4. установити који су ђаци заводили блокаду у школама и просто их исписати из школе са забраном школовања на терет буџета, ако хоће даље да се школују нека родитељи плате приватно образовање па нек тамо покушавају да заводе неки свој ред;
тек након свега тога наставити школовање у школама у којима је блокирана настава.
Да се разумемо, моје дете је у једној таквој школи и баш зато ми је јасно колико се насиље спроводи и над наставницима и над децом од стране малобројних који из неких својих разлога уместо законског штрајка траже блокаду наставе и за то злоупотребљавају децу која не знају ништа нити о политици нити о чињеницама.
Zanimljivo. Kao da si prepisao stranački zapisnik . Nije loš pokušaj, ali javi centrali da vam ovo neće proći, iz nekoliko razloga, naime, nemate zamene za sve koje planirate da otpustite. Ovakve i slične pretnje nam šalju lokalni vlastodršci redovno.

Koliko shvatih, mnogima ovde nije problem što deca ne uče, već što ih nemaju gde, pa ajd u školu. Žalosno... jer da im je samo učenje problem, u današnje vreme postoji mnogo načina učenja, internet je većini dostupan. Imate čak i one časove koje smo za vreme kovida snimali ( besplatno i volonterski :mrgreen:)
Ima dece koja uče, svakodnevno, u ovim okolnostima. Međutim, nedostaje im rutina, nedostaju drugari, nedostaje učiteljica, a teško im je objasniti šta se dešava...i ne treba

ala bi ti kod moje Lude Ljubinke, RIP joj duši, završio karijeru na avgustu iz srpskoga zbog ove rečenice, nemaš pojma kolika je cepidlaka bila
друго је наше време било
није било данашњих помагала на сваком кораку

једино помагало су ти биле евентуално пушкице

али и ту су били понеки ригорозни па нас претресу од главе до пете пред контролни

Back