Da li podrzavate objavu rata Hrvatskoj i totalnu mobilizaciju u slucaju napada na RS

Sta Srbija treba da uradi u slucaju vojnog napada Hrvatske na Republiku Srpsku?

• Proglasiti opstu mobilizaciju i objaviti rat Hrvatskoj do istrebljenja

• Ne treba da se mesamo u rat i trebamo da prepustimo Srbe iz Republike Srpske hrvatskoj vojsci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nisam ja nikakav junak, i da sam mogao da izbegnem vojsku, to bih sigurno uradio. Ja sam samo bio ubogi vojni pandur, pa ko velim, da mi junačina Rajhsmaršal kaže nešto o svom junaštvu i njegovom junaku ujaku specijalcu.Ne mogu ja po junaštvu da se merim sa vama patriotama.

Сусјед, де прибиљежите и овог "што је био само војни пандур", тек толико што није изабрао да ради у кухињи или да буде ватрогасац, библиотекар.
Да је био пацифиста могао је да стави цветић у пркно, овако је носио пушку.

Сусјед, де прибиљежите и овог "што је био само војни пандур", тек толико што није изабрао да ради у кухињи или да буде ватрогасац, библиотекар.
Да је био пацифиста могао је да стави цветић у пркно, овако је носио пушку.

pa kad je rat za zanimanje te niko ne pita..........
samo koliko je neko jak da te zastiti pa da ne ides u rat ili da budes u kuhinji i sl
a u ratu je kuhinja privilegija koliko sam cula.....

:mrgreen:
Do ISTREBLJENJA , našeg ili njihovog. Da stavimo više tačku na to!!! Ili ćemo živeti kao ljudi u slobodi ili ćemo nestati kao častan narod...

Само се ти треби али чини ми се да ћеш од вашки и пицајзли.....зима је код Вас купање тек напролеће....

Hrabrost je lepa osobina, ali je mudrost josh bolja. Da car Lazar nije uvukao Srbe u Kosovsku bitku danas bi bilo 50 miliona Srba. Slichno je bilo i u oba svetska rata, bilo bi nas 100 miliona. [BZbog svega toga mi treba shto pre u NATO i da budemo bolji dupelisci Amerima nego shto su to Hrvati][/B]. Jedino nas to mozhe spasiti.

A kako su neki ljudi kratkovidi. Da smo to pokušali '70-ih - najebali bismo od Sovjeta. Da smo to pokušali '80-ih - već su se Ameri odredili. Da smo kao Srbija pokušali '90-ih - oni su već imali svoje miljenike, otvoreno ih podržavali. Da smo to pokušali u protekloj deceniji, a pogotovo da to pokušamo sad - bio bi čisti idiotizam, kad Rusija jača, a SAD slabe, ostale članice NATO-a sve više zavisne od Rusije... Pa i Hrvati gledaju da sarađuju koliko-toliko sa Rusima, a mi treba sad da se busamo u prsa i prizivamo NATO (Nazi-American Terrorist Organisation :whistling: )? Neka hvala, radije ću se opredjeliti za realnu, povoljnu politiku, sa više potencijala, mnogo više nego na Zapadu. SAD ionako imaju more ulizica, šta im znači Srbija... ni zbog Hrvatske ne bi ratovali, makar u skorije vrijeme, sad kad Rusija jača.

:mrgreen:

Само се ти треби али чини ми се да ћеш од вашки и пицајзли.....зима је код Вас купање тек напролеће....

Sinko rat kad ti neko nametne ti se možeš treviti od čega hoćeš ali na kraju shvatiš da moraš da se braniš, pušku u ruke i gini, mi druge države nemamo. I nemoj ti da *****š po forumu pun mi ***** vas koji pišete ćirilicom a ne znate ni šta to znači...

Back