Da li podrzavate objavu rata Hrvatskoj i totalnu mobilizaciju u slucaju napada na RS

Sta Srbija treba da uradi u slucaju vojnog napada Hrvatske na Republiku Srpsku?

• Proglasiti opstu mobilizaciju i objaviti rat Hrvatskoj do istrebljenja

• Ne treba da se mesamo u rat i trebamo da prepustimo Srbe iz Republike Srpske hrvatskoj vojsci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
referendum i nezavisnost Republike Srpske su samo pitanje vremena.

A da u ovoj zemlji ima pravde i zakona, Hungane, ti bi kao jedan srpski izdajnik i otpadnik odavno bio u zatvoru ili da je ratno vreme zavrsio pred streljackim vodom.

Takve ko ti su nekada Srbi streljali po kratkom postupku, i sahranjivali da vam se ni grob ne zna

Ti si stvarno bas ostrascen. Pa sta ti je kriv civek sto gubimo sve ratove i sto nismo slozni?

Ако нападну на Српску, онда нема избора.

Бранити се морамо, а онда је напад најбоља одбрана.

Смрт хрватском фашисму - слобода српском народу !!!

Ti napadaj, šta mi odavde imamo sa Bosnom.

Ti si stvarno bas ostrascen. Pa sta ti je kriv civek sto gubimo sve ratove i sto nismo slozni?

Ako mi od tih ''svih'' ratova koje smo izgubili, nabrojis samo jedan, ja cu da sam sebe poljubim u dup....
U protivnom gledaj da izbegavas ovu retardiranu podmetnutu recenicu od strane coveka koji je nevezan izasao na streljanje.

Iz BL. Jedan sam rat prezivjela kao djete a i drugom ne zelim ni da razmisljam. U tom jednom sam ispracala oca na ratiste, icei danas jos gledam posljedice istog na clanu porodice Tako da sve ove price me traumiraju i mislim da trebamo gledati naprijed a ne stalno ko rakovi ici nazad i vracati se na glupi rat koji nikom nista nije dobro uradio.

Iz BL. Jedan sam rat prezivjela kao djete a i drugom ne zelim ni da razmisljam. U tom jednom sam ispracala oca na ratiste, icei danas jos gledam posljedice istog na clanu porodice Tako da sve ove price me traumiraju i mislim da trebamo gledati naprijed a ne stalno ko rakovi ici nazad i vracati se na glupi rat koji nikom nista nije dobro uradio.

Nemoj da te traumira. To su sve deca koja su forumaški ratnici, a nikad nisu pušku držali u ruci niti znaju kakvo je zlo rat.Ne obraćaj pažnju.

Pa zbog takvih sve i krece i onda put misije rupe a sirotnja na ratiste.
Znas ono iz " da su svi ko ja rat nikad ne bi poceo" (ne mogu pisati ostatak)

Znam, i u pravu si. Srećom, takvi nemaju više uticaja nigde, niti mogu da iznose svoje dečije stavove sem ovde na forumu. Prošla su vremena rata za nas, ne brini.

Da li podrzavate objavu rata Hrvatskoj i totalnu mobilizaciju u slucaju napada Hrvatske vojske na Republiku Srpsku u slucaju njenog otcepljenja od BIH na demokratskom referendumu.

Da li smatrate da vojska Srbije kao i srpski narod iz Srbije treba u slucaju napada drzave hrvatske i hrvatske vojske na Republiku Srpsku sa kako navodi Mesic ciljem da zaposedne grad Brcko i koridor izmedu istocnog i zapadnog dela Republike Srpske i ciljem da "Republika Srpska" nestane , sto bi dovelo do masovnog genocida etnickog ciscenja i egzodusa Srba iz Republike Srpske i novih 1.5 miliona izbeglica u Srbiji - treba da udje otvoreno u rat na strani Republike Srpske, proglasi totalnu opstu mobilizaciju i objavi rat do unistenja Republici Hrvatskoj?

Ili pak smatrate da ne treba da uradimo nista , da se pravimo ludi i prepustimo srpski narod u Republici Srpskoj ustaskom i balijskom nozu i kami?

Ovo samo ljudi sa malo ili nimalo intiligencije podržavaju...

naravno da srbe iz bosne treba podrzati u slucaju agresije bilo koga na njihovu zemlju.
samo sto ja ne bih objavljivao rat takvima vec podrzao vojno srbe iz bosne na svaki nacin, bez puno teatralnosti.
i ne bih ni cekao da do takve agresije dodje pa da onda reagujem.

postoje nacini i nacini da se predupredi tako nesto.
ako se sedi i ceka taj momenat pa se samo reaguje vojno, nece biti dobro nikome.

Back