Nisu bas borbe u vukovaru trajale 3 meseca,vec tu se racunaju i borbe za okruzivanje,i sve ostalo.... Ne znam sta je tada hrvatska mogla uraditi po pitanju vukovara,licno mislim ne mnogo,gotovo nista,velika je bila razlika u vatrenoj moci.
Ono sto je izdaja kod vas,i to nezabelezenih razmera,je to da ste vi u sred tog sukoba,prefarbali i prodali kuvajtu m-84-ke koje su se zatekle u djuri djakovicu...to je prosto neverovatno,ko je to uradio,i koliko se taj obogatio,pitanje je na koje nemam odgovor.
Srbija da kazemo nije u ratu ni ucestvovala,osim u podunavlju,a nije to bas da se izgubio rat tamo.
Kosovo je otislo mnogo puta do sada,vojvodina je mislim izvezna,ali kosovo je ono sto ce svima napraviti problem,jer ako se tu prizna pravo na samoopredeljenje,sto sutra kad se strane okrenu,a okrecu se vrlo brzo,ne bi nekom palo na pamet da isto uradi u hrvatskoj? gde zive srbi..zato ja mislim da vi niste trebali da priznajete kosovo.
Uspeh u RSK ? pa jel uspeh sto su 4 nedelje cistili vukovar od tela mladih vojnika ? a vukovar opet pao... moglo se i u RSK boriti,ali hrvatska je bila jaca,i gubici bi bili veliki.