Da li podrzavate objavu rata Hrvatskoj i totalnu mobilizaciju u slucaju napada na RS

Sta Srbija treba da uradi u slucaju vojnog napada Hrvatske na Republiku Srpsku?

• Proglasiti opstu mobilizaciju i objaviti rat Hrvatskoj do istrebljenja

• Ne treba da se mesamo u rat i trebamo da prepustimo Srbe iz Republike Srpske hrvatskoj vojsci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa sta ako znaci kraj BIH? znaci kraj postojece bih - a BIH u ostatku drzave moze da nastavi da postoji mi nemamo nista protiv toga.

i to sto nas narod zeli drugacije je po tebi razlog za rat i razlog da nas napadnete i ubijate?

zasto ste vi imali pravo da se otcepite od SFRJ a Republika Srpska nema pravo da se otcepi od BIH?

RS je umjetna tvorevina Daytona. Ona nikad nije prije postojala. Nikad nije imala suverenitet, nema ga ni sada, ona je administrativna regija sa ograničenim autonomnim ovlastima.

Ne može sad svako selo tražiti samostalnost.

RS je umjetna tvorevina Daytona. Ona nikad nije prije postojala. Nikad nije imala suverenitet, nema ga ni sada, ona je administrativna regija sa ograničenim autonomnim ovlastima.

Republika Srpska je rezultat borbe srpskog naroda za opstanak na prostoru bivše bih. VRS je spašavala i hrvatske vojnike i civile, čak vraćajući oružje HVO-u. Mogao bi da pokažeš malo zahvalnosti, mada kako vidim više se raduješ tuđem zlu nego svojem dobru.

Pa bice u sastavu Srbije,nece nama mudzahedini da vladaju vise,vladali su 500 godine nece vise moci!

Republika Srpska je rezultat borbe srpskog naroda za opstanak na prostoru bivše bih. VRS je spašavala i hrvatske vojnike i civile, čak vraćajući oružje HVO-u. Mogao bi da pokažeš malo zahvalnosti, mada kako vidim više se raduješ tuđem zlu nego svojem dobru.

hahhhahahahahhahah vraćala oružje ???????? A koliko ste Hrvata protjerali iz Posavine ? Koliko se Hrvata vratilo u RS ??

Ove poetske opise zadrži za neke tugaljke srpskog lirizma.

Vama mora biti jasno da Beograd

NEĆE stati uz RS ,

da Rusija NEĆE ratovati za Srbiju a još manje za RS

i mora vam biti jasno da Europa i svijet neće dozvoliti raspad BiH ( a odlazak RS bi to značio) .

A vi možete da pričate što god hoćete i kako hoćete, i da brusite noževe i praznite neke privatne frustracije no to je odnos svjetskih snaga.

RS je prirodna tvorevina jer je bazirana na volji srpskog naroda.

Umetna tvorevina je Bosna i Hercegovina jer se ne moze odrzavati bez spoljnjeg faktora dok Republika Srpska moze da postoji samostalno bez stranog ucesca i intervencije.

Nemas pojma.

hahhhahahahahhahah vraćala oružje ???????? A koliko ste Hrvata protjerali iz Posavine ? Koliko se Hrvata vratilo u RS ??

NEĆE stati uz RS ,

i mora vam biti jasno da Europa i svijet neće dozvoliti raspad BiH ( a odlazak RS bi to značio) .

A vi možete da pričate što god hoćete i kako hoćete, i da brusite noževe i praznite neke privatne frustracije no to je odnos svjetskih snaga.

mi srbi ne odustajemo od raspada BIH samostalnosti RS i ujedinjenja s srbijom

samo je pitanje vremena kada cemo to i ostvariti.

ne postoji nacin niti mogucnost da nas bilo ko natera da odustanemo od onoga sto hocemo

jedino kako mozete da nas sprecite jeste da nas bioloski istrebite

a za tako nesto ipak trebaju muda i treba staviti glavu u torbu

NEĆE stati uz RS ,

Šta je tebi smiješno? Čak smo vam i ranjenike liječili, šta je trebalo da se mi borimo za vaša prava koje niste ostvarili u bih? Žrtvovali bi Hrvate iz bih, samo ako bi na taj način napakostili Srbima, ma nije to ništa čudno od vas.

Ali pazi, dva naroda od tri u bih ne žele ovakav protektorat, znači da on nema budućnost.

:D

mi srbi ne odustajemo od raspada BIH samostalnosti RS i ujedinjenja s srbijom

samo je pitanje vremena kada cemo to i ostvariti.

ne postoji nacin niti mogucnost da nas bilo ko natera da odustanemo od onoga sto hocemo

jedino kako mozete da nas sprecite jeste da nas bioloski istrebite

a za tako nesto ipak trebaju muda i treba staviti glavu u torbu

vidim , vidim, kako ste branili Kosovo

vidim , vidim, kako ste branili Kosovo

i to cemo osloboditi pre ili kasnije.

znaj mi SRbi nikada ne odustajemo. nikada.

cekali smo 500 godina da isteramo turke pa smo 1912 godine bili ispod Jedrena zadnje odbrane Istanbula.

Isto ce biti i sada.

Srbi ce pobediti i formiraceo jedinstvenu srpsku drzavu od teritorija na kojima smo vecinsko stanovnistvo.

Zivi bili pa videli

velikih sila mislis amerike?

pa nije amerika jedina velika sila.

trece , BIH je kako bi ti rekao umetna vestacka tvorevina koja ne moze da funkcionise bez konstantnog mesanja stranog faktora.

sto znaci pre ili kasnije mora se raspasti
:ok:
Granica sa Srbijom će biti ovdje:

:per:
i75w7c.jpg

Zato je onaj majmunoliki retard i dao onako "strašnu" izjavu pa su morali da mu promijene pelene.:hahaha:

RS nikako ne moze biti tvorevina Dejtona, jer je ona jedna od strana potpisnica.
Tvorevina Dejtona je danasnja "BiH".

RS je prirodna tvorevina jer je bazirana na volji srpskog naroda.

Umetna tvorevina je Bosna i Hercegovina jer se ne moze odrzavati bez spoljnjeg faktora dok Republika Srpska moze da postoji samostalno bez stranog ucesca i intervencije.

Nemas pojma.
Kamo može biti prirodno nešto što je nastalo vještačkim putem?

Ovde ljudi beze od rata kao od kuge.

Ljudi moraju da shvate da je rat ponekad neizbezan. To sto Republika Srpska nije deo srbije ne znaci da ti ljudi tamo nisu srbi kao i mi ovde. Kao sto je loznica srpska tako isto je to i Zvornik. Kao sto bi se engleska borila za Foklandska ostrva tako bi i Srbija trebala da se bori za Republiku Srpsku. Znam da nismo ni jaki ni mocni kao NATO ali znaci li to da treba da budemo manje ljudi ako imamo manje novca. Ne. Znaci li da neko moze da ubija Srbe u Republici Srpskoj samo iz razloga sto je jaci? Jel mogu ja da tucem vasu decu zato sto sam jaci od njih i zato sto mogu da vas kupim sa sve odecom na vama? Kada bi se to vama desilo ( da vas napadnu Hrvati ) sta bi ste ucinili?

Uostalom sta ja serem ovde... Ova drzava se nije borila ni za kosovo koje je integralni deo drzave Srbije a kamoli za daleke prostore bosanskih suma i planina.

Bice kao i uvek do sad. Iz Srbije ce stici dobrovoljci i to je to sto mozete da ocekujete. A vi se braco borite, eto i mi cemo svama koliko mozemo.

Ne zanosi se, nece niko mrdnuti levo jaje narednih 50 godina a kamo li da ratuje. Samo glup i primitivan čovek moze da se raduje ratu i krvoproliću ali o takvima se već brinu institucije koje su za to zadužene ;)

Da se ponovim.
Naravno da nece biti rata.
RS ce proglasiti nezavinost, bh_citadela13 i majke srebrenice ce skicati, cicati, vriskati, arlaukati jedno 6-7 dana i onda ce se sve vratiti u normalu, cak i oni ce morati da prihvate novu realnost.

Mesic lupeta i glupira se pre odlazak ali sam glasao pod jedan jer je to opcija u slucaju da hrvatska bilo kada napadne rs, nevezano za pretnje ovih dana.
Ali ovo do istrebljenja je debilizam, nepotrebno a nije ni moguce...dovoljno je osloboditi koridor i ocistiti 20 km severeno od save u dubini hr teritorije, gadjati malo zagreb i osijek kao najveci grad u hr od koridora, da im opet ne padne na pamet

Back