Da li podrzavate objavu rata Hrvatskoj i totalnu mobilizaciju u slucaju napada na RS

Sta Srbija treba da uradi u slucaju vojnog napada Hrvatske na Republiku Srpsku?

• Proglasiti opstu mobilizaciju i objaviti rat Hrvatskoj do istrebljenja

• Ne treba da se mesamo u rat i trebamo da prepustimo Srbe iz Republike Srpske hrvatskoj vojsci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ne, tebe kad vidim pomislim na krvožednog agresora, veliku večinu ostalih vidim kao normalne ljude neopterečene onim čime si ti zaluđen

Ja sam tvoj glas savesti, maleni.... podsecam te ko ste i sta ste...

I bas ti lepo stoji sahovnica na guzci...hahahahahahah....nasao si joj pravo mesto... hahahaha

vindex
Tito je bio sve i svjat,i niko njemu nije smeo nista naredjivati. JNA je imal priblizno isti broj generala i visokih oficira,svih naroda,nesto vise srpskih neko hrvatskih,taman toliko koliko je vise srba od hrvata...lako se to moze proveriti. Ja podatke imam,ako te interesuju.
Ko je nekom hrvatu od 45-88 rekao da je ustasa,taj je isao u zatvor,to znas i sam .
Ja licno mislim da bi svima nama bilo bolje da je prezivela stara jugoslavija,tada smo bili sila,sad smo gomila nebitnih drzava,koje niko nista ne pita.
Konfederaciju su nudili srbi,hrvati nisu pristajali na nju,hteli su nezavisnu drzavu.
Ja iskreno mislim,da kada se vec krenulo u odcepljenje hrvatske i bosne,da se to tesko moglo zavrsiti bez rata,nazalost... makedonija i slovenija su bile ciste price,i lako je dogovor postignut.

isto kao sto su postojali srbi u HV-u,postojali su i hrvati u JNA. Ti moras znati da u srbiji,u vojvodini zivi izvestan ne malo broj hrvata,i da nije zabelezen ni jedan jedini slucaj sikaniranja,osim kada su uhvatili pismo,gde se skupljale pare za HV,a novac davali neki hrvati iz vojvodine....
Znam za taj slucaj,ali pop je trazio da ne prisustvuju vojnici,jer to nije po pravoslavnom obicaju,za sahovnicu se nije bunio.
u osnovi onome ko je bio za vas nije se nista desilo lol ;-)
pa jel trazio neko od hrvata iz vojvodine da se prijave dobrovoljno i idu u vukovar,da im se ne bi nista desilo :-) ? nisu,nije trazeno cak ni da ne budu hrvati,nije trazeno nista,od srba se svasta u HR trazilo,da ne bi bili meta.. takva bila klima.

87 % Srba je za mobilizaciju i rat do istrebljenja z:) (tako kažu rezultati ankete)

Član foruma Tihi bi tija mirno živit ali ne može zbog Hrvata z:)

Ljudi, moram vas malo smirit:

HV je svedena na 10 000 vojnika KoV. Kad odbijete kuhare, skladištare, veziste, stražare,... i kad odbijete 400 - 500 vojnika u inozemstvu mirovnim misijama - koliko ih ostane za rat?. Nikakvu pričuvu nemamo niti na papiru.
Imamo formalno 75 tenkova (od toga ne znam koliko ispravnih), 12 prastarih aviona sa kojih otpadaju djelovi pa ne smiju letjeti iznad naseljenih područja (uvijek je ispravno bar 4-5) i ne pada nam na pamet na vojsku potrošit ni jednu kunu više nego što treba.

Od rata smo nabavili dva otpisana finska ratna broda po smiješnoj cijeni i 6 protupožarnih kanadera i 6 protupožarnih Airtractora (ovo je genijalno i isplativije od svih tih tenkova i vojnih aviona) i 10 transportnih helikoptera (ruski dug, nismo platili ništa).

I ne pada nam pamet išta skupo nabavljat za vojsku osim puščica, uniformi i kaciga te oklopnih vozila za zaštitu ljudi u mirovnim misijama.

Jednostavno, na Srbiju i Bosnu ne mislimo i ne prilagođavamo svoju vojsku njima nego sebi. Dajte posjetite hr forume pa da vidite zajebancije na račun Mesićeve izjave.

Sa ovim postom je trebao biti kraj svake priče na ovu temu.

Da li podrzavate objavu rata Hrvatskoj i totalnu mobilizaciju u slucaju napada Hrvatske vojske na Republiku Srpsku u slucaju njenog otcepljenja od BIH na demokratskom referendumu.

Da li smatrate da vojska Srbije kao i srpski narod iz Srbije treba u slucaju napada drzave hrvatske i hrvatske vojske na Republiku Srpsku sa kako navodi Mesic ciljem da zaposedne grad Brcko i koridor izmedu istocnog i zapadnog dela Republike Srpske i ciljem da "Republika Srpska" nestane , sto bi dovelo do masovnog genocida etnickog ciscenja i egzodusa Srba iz Republike Srpske i novih 1.5 miliona izbeglica u Srbiji - treba da udje otvoreno u rat na strani Republike Srpske, proglasi totalnu opstu mobilizaciju i objavi rat do unistenja Republici Hrvatskoj?

Ili pak smatrate da ne treba da uradimo nista , da se pravimo ludi i prepustimo srpski narod u Republici Srpskoj ustaskom i balijskom nozu i kami?
Тихи, не претеруј с црнилом.:lol:

A vidju jadan sto im cinimo pa nam nista ne smiju. Kako oni tako i domaci izdajnici... z:mrgreen:

A ne, ja ti pričam o tom iskompleksiranom mentalitetu crnogorskom...imam i par primjera u kojima sam sam sudjelovao.
Samo golo kurčenje...ništa više...a zaboli zub, nema da se stisne petlja, već u Beograd kod zubara...
Pa zar su Zagreb, Tirana itd. toliko daleko...?

Revolucionarno,haubica na kamionu...:snesko5::snesko5:

Čeka se dugi red za kupnju...

PA prodali su do sada 3 baterije... malo li je....
I nije to bas haubica na kamionu,sve na dugme,puni na dugme,prazni na dugme :-)a pogadja U na 41,5km z:)

Ajmo da cujem prve ponude,vama ko susedima 10% popusta.

mada mozda ste vi vise za nesto ovako ?

Poslednja izmena:

Back