ДА ЛИ ОВАКО ПОЧИЊЕ РАТ ???

...Stupid comment .... :| :?:

Nije "Stupid comment" kao sto ti kazes , takvi extremisti, socijal-nacionalisti ,obrazovci i ostali su i napravili haos na ulicama proteklih dana . Idite malo na sajt gorana davidovica pa pogledajte tamo pod linkovi i ostalo ... Uglavnom oni se i hvale time .

Sto se tice gospodina mladog nacionaliste .
Mamicu mu on moze u London na studiranje ,a drugima govori da idu u Afriku . E neka i treba nam tako :x

Овај коментар је заиста за неког психијатра. Па је л' ТО МИНУС МИНИСТРУ што је његов син школован у Италији и сада ради у Бриселу???

Па шта ако је радио у Швајцарској - ДА ЛИ ЈЕ И ТО МИНУС?

Па шта ако гради кућу у Црној Гори??? - ЗАР ТО НИЈЕ НОРМАЛНО ???

Hypocrisy (or being a hypocrite) is the act of pretending to oppose a belief or behaviour while holding the same beliefs or behaviours at the same time.

Hypocrisy is frequently invoked as an accusation in debates, in politics, and in life in general. A few theorists have studied the utility of hypocrisy, and in some cases have suggested that the conflicts manifested as hypocrisy are a necessary or beneficial part of human behavior and society

http://en.wikipedia.org/wiki/Hypocrisy

Ako je ovo tačna vest onda je to odlična odluka ! Pomahnitalim ratnim huškačima treba zabraniti pristup i na Kosovo i u EU.

Ово је 22.фебруара изјавио амбасадор Русије при НАТО-у, дакле, Руси су
имали фантастично прецизне обавештајне податке - што је данас потврђено
текстом ове теме:

- Nama se ne dopada informacija da neki oficiri NATO alijanse traže da se na teritoriju Kosova ne dozvoli ulazak predstavnika rukovodstva Srbije. To ne ulazi u njihov mandat! Za Rusiju je najvažnije da se Alijansa, koja ima svoje snage na Kosovu, ni u kom slučaju ne bavi politikom, već da se bavi upravo onim čime se bavila do sada, zauzimanjem neutralne pozicije i nemešanjem u unutrašnje stvari države Srbije - izjavio je Rogozin.

Ja sam rekao da ne zelim rat i samo konstatovao ono sto je ocigledno. A ti mojoj sorti mozes samo da se ufatis za .......... jer mojoj sorti nisi ni intelektualno ni na bilo koji nacin dorastao, robe!

Ala si mi sorta pfff :roll:

Inace malo razmisli o svom stavu prema EU i pogledaj sta ti ljudi stite koja prava i kakav nacin zivota . Treba malo da pogledas i kako narod zivi u Rusiji i ostalim zemljama na koje se slicni tebi pozivaju ,jad i beda.

Ala si mi sorta pfff :roll:

Inace malo razmisli o svom stavu prema EU i pogledaj sta ti ljudi stite koja prava i kakav nacin zivota . Treba malo da pogledas i kako narod zivi u Rusiji i ostalim zemljama na koje se slicni tebi pozivaju ,jad i beda.

Odgovor ti je dao gospodin koga citiram ispod:

kao u nacistickoj nemackoj iliti trecem rajhu.

jedino srbi koji su saradjivali sa okupatorom mogli su imati AUSWEISS iliti putnu ispravu tj imali su jedino oni pravo na slobodno kretanje.

Ostali HALT

Sieg%20Heil-799829.JPG

zieg hail europa

ma on ce naci istomisljenike i u HR, i BiH, i kosovu i... a ti??? jedino kod laze
ps. valjda se tako kaze:lol::lol::lol:

pa znas kako...ja se zalazem za interese Srbije a on prica da bi se neko(ti) slagao sa njim....ako ne mozemo naci zajednicki jezik,ne moramo se ni slagati...ako se radi nesto protiv moje drzave onda se svakako necemo slagati....ako se insistira na steti protiv moje drzave-e onda cemo se svakako svadjati!!

srbi treba da se suoce sa time da ce im ako udju u EU i prihvate diktat EU od Srbije ostati samo podrucje od beograda do kragujevca. ostaci srbije.

ili to ili da trazite prijem u rusku federaciju. pa sta vam milije.

srbi su od strane zapada izabrani kao prva nacija nad kojom ce biti izvrsen eksiprement totalnog unistenja i nestanka.

.

Nisu Srbi prvi: INDIJANCI su prvi:D

Drago mi je sto nisi sa retardiranima, ali moras sam sebi priznati kako si pun nekih teorija zavere .

Prijatno i laku noc :)

Jedva sam cekao ovo da cujem! Upecao si se kao pravi som! :lol: Forume citaj sada ovo:

Kada zastupnik odredjene ideologije kojom mu je ispran mozak, a samim tim nije sposoban da koristi isti van matrice u kojoj mu je ispran, on pribegava poslednjem utocistu da necije kriticko razmisljanje koje je bazirano na proucavanju situacije bez ikakvih spoljasnjih uticaja, baca ljagu teorije zavere i momentalno napusta diskusiju pokusavaju da izbegne dalju debatu.

Presrecan sam sto si ovo rekao, jer si samo dokazao da ne razmisljas svojom glavom vec to za tebe radi neko drugi, u ovom slucaju gore navedeni ideolozi pravog neofasizma!

Sada slobodno mozes da se vratis u svoju kutijicu od sibica i da provodis sate u mantrama kojima su te naucili tvoji idejni gospodari. Prijatno vece zelim!

Back