ДА ЛИ ОВАКО ПОЧИЊЕ РАТ ???

Ma kakva federacija čoveče. Sa kime se graničimo? Ajde malo atlas u šake, pa se vrati. A u ostalom, znate li vi išta od istorije ili, još bolje, dokle seže vaše sećanje? Šta vam daje pravo da se oslanjate na Ruse?

a sta tebi daje pravo da se danas odrices Rusije?????!.i hrabrost da se NE OKRENES ka Rusiji???Reci mi,molim te,na cemu zasnivas taj svoj arogantan stav??!

najveca srpska iluzija u ovih 15-20 godina jeste da su njihovi vladari odlucivali bilo sta sto je vezano za sve sto se srbima desilo.

svaka reakcija srpskih vladara bila je uslovna.

to je kao ono kad vam neko iznenadno opali samar a vi institktivno prekrijete glavu rukama .

svaka reakcija srpskih vladara je bio iznudjen potez ,

birali ste socijalite. birali ste demokrate i sami pogledajte unazad i zakljucite sta vam se u zivotu promenilo. sta se promenilo u odnosu zapada prema vama.

prakticno nista. je vi nista nikada i niste odlucivali. najveca iluzija vasa jeste ta da ste se ikada ista u svom ziviotu pitali i da je to vase glasanje bilo sta odlucilo.

Ja ne vidim svetlost iz Rusije. Izvinjavam se. Vidim samo lepe reči kojima "nam" mažu oči. A što se EU tiče, ne kažem da je bajno, sjajno, ali mi smo u Evropi i to je prirodna težnja. Lično, protiv sam bilo kakvih sjedinjavanja. Volim šarolikost u svetu. Volela bih da prelazimo granice kao drumarine, ali da svi ostanemo ono što jesmo. Tako je mnogo lepše. Svet je lep zato što je šaren.
Ali sada će mi već neko napisati da k.nj.m. Pa nema veze. Neka moja sanjarenja.

najveca srpska iluzija u ovih 15-20 godina jeste da su njihovi vladari odlucivali bilo sta sto je vezano za sve sto se srbima desilo.

svaka reakcija srpskih vladara bila je uslovna.

to je kao ono kad vam neko iznenadno opali samar a vi institktivno prekrijete glavu rukama .

birali ste socijalite. birali ste demokrate i sami pogledajte unazad i zakljucite sta vam se u zivotu promenilo. sta se promenilo u odnosu zapada prema vama.

prakticno nista. je vi nista nikada i niste odlucivali. najveca iluzija vasa jeste ta da ste se ikada ista u svom ziviotu pitali i da je to vase glasanje bilo sta odlucilo.

Polako, a da te pitam nesto, da nemamo ti i ja mozda isti mozak? :wink:

A što se EU tiče, ne kažem da je bajno, sjajno, ali mi smo u Evropi i to je prirodna težnja.

Sta je prirodno u tome da svesno postajes neciji rob?

Lično, protiv sam bilo kakvih sjedinjavanja. Volim šarolikost u svetu. Volela bih da prelazimo granice kao drumarine, ali da svi ostanemo ono što jesmo. Tako je mnogo lepše. Svet je lep zato što je šaren.

Samo ti sanjaj, bolje prestani da se plasis i da bezis od realnosti i kreni u susret problemu. Ako Srbi sada ne budu jedinstveni, nemace nas!

Pa jeste ... Mislim nije da k.nj.sh samo nemoemo svi da budemo ono shto jesmo ako nas polove, ponize i blamiraju ... Ustvari mozemo ali sumnjam da bi to volela ... A to za vize .... Danas ko ima pare moze da ode billo gde ... To kad mi kazu .... dodje mi da puknem .... A obicno dolazi od proevropski orjentisanih mladih koji su usput dosta priglupi .... Otvorite nam granice ocemo da putujemo ... Pateticno .. Ma daj mi pare ocu da putujem .... S vizom il bez vize .... manje je bitno .... a i kad budemo dostigli taj stadijum da imamo para teshko da ce i biti prepreka za vize ....

Ja ne vidim svetlost iz Rusije. Izvinjavam se. Vidim samo lepe reči kojima "nam" mažu oči. A što se EU tiče, ne kažem da je bajno, sjajno, ali mi smo u Evropi i to je prirodna težnja. Lično, protiv sam bilo kakvih sjedinjavanja. Volim šarolikost u svetu. Volela bih da prelazimo granice kao drumarine, ali da svi ostanemo ono što jesmo. Tako je mnogo lepše. Svet je lep zato što je šaren.

pa sta vidis na drugoj strani??lepe kuce i kola koja su,ipak samo njihova a ne nasa....jel ti to logikom sponzoruse odredjujes gde trevba da idemo...vec sam iznosio tezu da nasa zemlja lici na obicnu sponzorusu...baja sa lepom kucom,kolima i puno kesha ce je samo dobro nag.uziti,iako joj je svasta obecavao....

Sin ministra Samardžića školovao se u Italiji,sada radi u Briselu.
Ministar lično se skoro vratio iz Švajcarske gde je šljakao da bi izgradio kuću u Crnoj Gori. Pa ti sad vidi ko je od nas dvojice naivni tupson.. :lol:

Kada pocne rat (koji ne zelim) ionako ce tvoja sorta prva pobeci iz zemlje, pa cete moci posle da se skolujete tamo koliko god pozelite dok mi ovde budemo ginuli. Samo ne ocekujte da cemo da vas docekamo sa "leba i soli"!

Sin ministra Samardžića školovao se u Italiji,sada radi u Briselu.
Ministar lično se skoro vratio iz Švajcarske gde je šljakao da bi izgradio kuću u Crnoj Gori. Pa ti sad vidi ko je od nas dvojice naivni tupson.. :lol:

Овај коментар је заиста за неког психијатра. Па је л' ТО МИНУС МИНИСТРУ што је његов син школован у Италији и сада ради у Бриселу???

Па шта ако је радио у Швајцарској - ДА ЛИ ЈЕ И ТО МИНУС?

Па шта ако гради кућу у Црној Гори??? - ЗАР ТО НИЈЕ НОРМАЛНО ???

Back