Da li oprostiti prevaru? A ako jeste zasto?

• Začetnik teme Začetnik teme Zloca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja imam jedan veliki problem ne znam sta da radim. Saznao sam da me devojka prevarila sa druogm tj da su imali sexualni odnos. saznao sam tako sto je drugar postavio kameru i ja sam video snimak. Ljut sam i na njega sto je to uopste uradio ali sam jako ljut na nju . Kada sam joj to saopstio neprestano je plaka 5 sati 3 puta pala u nesvest i govorila mi je kako se kaje sto je to uradila i ce se ubiti posto me je izgubila... stalno mi govori koliko me voli i koliko joj je krivo sto je to uradila... Vidim da mnogi govore da fizicki kontakt treba oprostiti. Ja nzm sta da radim posto ja nju i dalje volim al te scene mi nikad nece izaci iz glave. sta da radim?

Ja imam jedan veliki problem ne znam sta da radim. Saznao sam da me devojka prevarila sa druogm tj da su imali sexualni odnos. saznao sam tako sto je drugar postavio kameru i ja sam video snimak. Ljut sam i na njega sto je to uopste uradio ali sam jako ljut na nju . Kada sam joj to saopstio neprestano je plaka 5 sati 3 puta pala u nesvest i govorila mi je kako se kaje sto je to uradila i ce se ubiti posto me je izgubila... stalno mi govori koliko me voli i koliko joj je krivo sto je to uradila... Vidim da mnogi govore da fizicki kontakt treba oprostiti. Ja nzm sta da radim posto ja nju i dalje volim al te scene mi nikad nece izaci iz glave. sta da radim?
Ne mogu da zamislim situaciju u kojoj ti neko koga nazivaš drugarom pušta snimak seksa sa tvojom ribom. I ne mogu da zamislim da sedneš da odgledaš film.
Mism ja sam osvedočeni mazohista, ali sam za tebe amater.

Da sam na tvom mestu odma bih se iza ćoška ispovraćao. I to toliko da bi se to moglo porediti sa onim danom kad sam kao klinac sabio flašu vinjaka za 45 minuta. Posle toga nisam primirasao vinjak u životu. Nisam imao želju, gadio mi se.
Tako bi bilo i sa ovo dvoje.

Ne mogu da zamislim situaciju u kojoj ti neko koga nazivaš drugarom pušta snimak seksa sa tvojom ribom. I ne mogu da zamislim da sedneš da odgledaš film.

Da sam na tvom mestu odma bih se iza ćoška ispovraćao. I to toliko da bi se to moglo porediti sa onim danom kad sam kao klinac sabio flašu vinjaka za 45 minuta. Posle toga nisam primirasao vinjak u životu. Nisam imao želju, gadio mi se.

pod uslovom da gore naveden problem nije zaebancija potpisujem boldovano...

Nista za dodati.

aha...
a najbolji je drug koji je snimio pa pokazuje kao da on nema niceg da se stidi...
fuj...

...mozhda su te navlachili na trojku, a ti nikako da sFatish...pa na k(a)raju, kad im je ponestalo (verbalnih) ideja, reshili da se snime pa da ti se i prikazhu...mozhda, sad, uklavirish njihove namere...

upravo se nalazim takvoj situaciji... prevara prouzrokovana ogromnom količinom alkohola - u pitanju nije sex, samo ljubljenje(znam to jer smo spavali jutro nakon te noći, vidjela sam po količini sjemena da nije dugo - izvinjavam se na detaljima, morla sam ovo napisati da ne pomislite da samu sebe uvjeravam)... negdje tamo, zadnju noć u parizu...
kaje se, plače, moli da nam dam još jednu šansu... ali on nije čovjek kojeg ja volim, to je samo čovjek koji me je prevario...
nikad i neće biti ništa drugo...

ne znam šta da radim...mislila sam da nam se ovo ne može desiti... a sad sam izgubljena... izgubljena u potpunosti...
3 dana plačem, pojela sam samo pola krem bananice za cijelo to vrijeme... ne živi mi se...

volim ga kao boga...ali ne zaslužuje me ni najmanje...

nisam pametna, ne...

ajde da smo imali problema u vezi... ali nismo, to i sam kaže... ali alkohol nije nikakav izgovor...

Poslednja izmena:
ostavio je poruku od nje u telefonu da ja vidim, jer nije mogao da mi kaže... htio je da znam,ali nije mogao prevaliti preko usta, kaže da ga je sramota i da se stidi...i vidim ja sve to... i znam da mu je teško kao i meni,ali meni treba vremena da o svemu razmislim... teško mi je bez njega... ali stvarno ne znam jesam li spremna da idem dalje s njim...

ostavio je poruku od nje u telefonu da ja vidim, jer nije mogao da mi kaže... htio je da znam,ali nije mogao prevaliti preko usta, kaže da ga je sramota i da se stidi...i vidim ja sve to... i znam da mu je teško kao i meni,ali meni treba vremena da o svemu razmislim... teško mi je bez njega... ali stvarno ne znam jesam li spremna da idem dalje s njim...

Sta znaci ostaviti poruku u telefonu?
Pokazao ti tu ostavljenu poruku ili je samo nije izbrisao znajuci da ces rovarati po njegovim porukama?

Back