Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Kolega koji ima nick Prevencija, pretpostavljam da je sa prevencije, dobro je poznato da Seka, ako vec i sama nije rekla, nije bas odusevljena tim smerom. Tako da kad vidi da je neko sa prevencije mozda pita i nesto iz 1 ili 2 bloka, ali to je mozda da bi pomogla, ili iz njoj samo poznatog razloga, ali ja jos nisam cuo od nekog da je pitala 1 i 2 blok. Ona na ispitu pita ISKLJUCIVO 3 blok, tako da za brigu nema mesta, a sto se tice surdo smera, e onda je to druga prica, veoma voli taj smer jer je i sama prof na tom smeru tako da oni ne moraju da brinu previse...
Elem, i kada odete na ispit, budite opusteni jer za polaganje cete cekati dugoooooo ( oko 2 sata ), prvo ima da kasni, zatim da popije kafu, nakon kafe uzima indexe, i tako dok ih poredja po redu kako njoj odgovara prodje vreme...

Pff.. Cuj, tuci! Pa zahvaljujuci meni ste mogli samo da ucite vise, a neki fanatici(ima i takvih;)) su obnavljali sve, sto ce biti itekako dobro kad sutra budu planirali se zaposle u dbu..:lol:
A ne ko ove kolege sto vam pricaju samo opusteno, i lak je ispit, pa ne ucite nista i padnete.. Ustvari, kad bolje razmislim trebalo bi da ste mi zahvalni svi.. Zapamtite, ko polozi to nije jer se trudio i ucio, vec zbog mene pa i neka novcana naknada ne bi bila losa.. Ostavicu vam ziro racun..:cool:

Back