mala_89
Zainteresovan član
- Poruka
- 103
prevencija, a koja si ti godina ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze neko da napise kakav je pismeni deo iz psihologije? Jel dolaze i sitnice ili samo vaznije stvari, da li bude zackoljica itd? Hvala unapred![]()
Mislim da su vise zastupljene vaznije stvari, ali to ne mora da znai da nece biti pitanja koje na prvi pogled deluje kao nesto sto je nepotrebno...Koliko san upucen vama sada Natasa drzi predavanja, pa sve zavisi od nje, ne poznajem njen nacin rada jer nama nije predavala.....
ispit se ne prijavljuje,nego se ponese prijava ispita i uplatnica sa uplacenih 300 din. na ispit. tako kaze teta u studentskoj sluzbi i ovi na salteru kad je drugarica bila..a spisku se iskreno nadam tek 10og...verovatno ce deliti sto po danu - moje neko nagadjanje..
Kolega ti si moj idol!!! Najomiljeniji od svihHoces li da budes moj licni savetnik za ucenje..mozda tad i pocnem nesto da radim
hehehe
au bre kolega prodajes se za pare..strasno! zaboravio si na prave vrednosti..pomoc prijatelju i tako to.. ccc!![]()
hm...kolega,zatrebace i tebi nesto,znaaaas????![]()